isten ayrilmak istiyorum

herseyim oglum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2015
6
0
35
Arkadaslar ozel bir hastanede 9 yildir calisiyorum idari islerdeyim hep bi memnuniyetsizlik vardi fakat son 1 yildir dayanamiyorum artik elemanlarina bagir cagir diyorlar ve savununca kiziyorlar bende cok bagirma yanlisi degilim ve yapilan hatadan hep ben nasibimi aliyorum birde bir bashekim nasil bunu yapar beni baska bir idareciye baskasinida bana kotuluyor tabi bana daha olumsuz konusuyor gitmek isteyince hayir diyorlar bunlari soyledinizde diyemiyorum cok takintili biriyim nasil bir yol izlemeliyim kendimce gitmemi istiyorlar gibi geliyor bana

Özel Hastaneler zor yerler. Gerginlik hat safhada olur.hele ki yönetici isen daha ağırdır. biliyorum malesef . Mutlu olmadığın yerde durmak taraftarı değilim. ben olsam isi birakirdim.sizin özel durumunuzu bilemem. maddiyat elveriyorsa ayrilin işten. biraz kafa dinleyin .

sağolun teşekurler anlamadığım konu eleman zaten kendini savunamıyor bir derdini dile getiremiyor hep ezilen onlar savunmak suçmu bencede haklısınız dinlenmek lazım

maaşın ve çalışma şartların iyiyse kimseyi sallamayacaksın. Geleceksin işini yapacaksın, mesain bitine gideceksin. Bu kadar basit.

iş hayatında duygusal olmayacaksınız. yöneticilik bağırmak demek değildir. herkesle mesafeli olacaksınız. çok yumuşak görünmeyeceksiniz. sizinle herkes istediği gibi konuşamayacak. dedikodu her yerde var. bunun özeli kamusu yok. kimseye malzeme vermeden işinize bakacaksınız.

maaşın ve çalışma şartların iyiyse kimseyi sallamayacaksın. Geleceksin işini yapacaksın, mesain bitine gideceksin. Bu kadar basit.
maaşım çok iyi o konuda bir sıkıntı yok belki bilirsiniz özel bir sektörde çalışıyorsan aran herkesle iyi olmak zorunda olmayınca hemen senin altındaki elemanlardan vuruyorlar hemen başhekime şikayet... ayıptır söylemesi bizim başhekimde hemen her söylenene inanan biri

duygusal davranmamaya çalışıyorum ama bence tam olarak beceremiyorum sürekli empati kuruyorum bende benimle herkes konuşmasın diyorum saat belirlemeye çalışıyorum odanda oturunca çok otoruyorsun gezince yerinde değilsin aslında tam olarak ne istediklerini onlarda bilmiyor.zaten dayanamayıp konuştum başhekime herşeyi anlattım beğenmiyorsanız bu suç değil birbirimiz üzmenin bir anlamı yok emekleriniz için teşekür eder ve giderim hayır kesinlikle senle ilgili bir sıkıntımız yok diyor anlayamadım işin gerçeği yoruldum bence

siz siyasi olamıyorsunuz, anladığım kadarıyla. malesef duygusallığı kaldırmıyor iş hayatı. herkes işini bilecek. size bağlı çalışanların insiyatifinde olmayacak işler. idareci sizseniz, işi veren ve sonrasında takip eden siz olacaksınız. bazen size söylenen şeyleri de çok duymayacaksınız. Yirmili yaşlarımda ben de daha duygusaldım. Otuzların ortasına yaklaşırken tecrübeyle herhalde, öğreniyor insan siyasi olmayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…