- 16 Şubat 2012
- 1.573
- 503
- 323
Merhaba arkadaşlar. Ben işten ayrılmak istiyorum ama kararsızım gerçekten. Kafamda bir sürü soru var. Önümüzdeki ekim ayında kursa başlıycam inşaallah. Zaten kurs öncesi ayrılmak istiyordum yani öyle bir düşüncem vardı en azından bu kurs bahane olabilirdi diye düşünüyorum. Ama şimdi ekim ayına kadar bekleyemem gibi geliyor. Çok sıkıldım işten feci hemde. Burdaki insanlardan da feci sıkıldım. İyi bir maaş alıyorm ama artık öyle birşey ki resmen paranın kölesi olmuşsuz ve para için çalışmak zorunda kalıyorum yani sevdiğim istediğim bir iş olsa düşük getirisi olacağı için tereddüt ediyorum.
4 yıldır çalışıyorum şuanki iş yerinde . bazen iyi bazen kötü hissediyorum burada. 1,2 gün izinli olsam sıkılıyorum evde. işe geldiğim zaman da oflayıp puflayıp geliyorum. çünkü bu ortamı ve işi sevmiyorum. Ayrılsam çok mu sıkılırım evde.
Ne yapacağım çok kararsızm fikir verebilir misiniz. şimdiden tşekkür ederim
4 yıldır çalışıyorum şuanki iş yerinde . bazen iyi bazen kötü hissediyorum burada. 1,2 gün izinli olsam sıkılıyorum evde. işe geldiğim zaman da oflayıp puflayıp geliyorum. çünkü bu ortamı ve işi sevmiyorum. Ayrılsam çok mu sıkılırım evde.
Ne yapacağım çok kararsızm fikir verebilir misiniz. şimdiden tşekkür ederim