Evet düşündüm. Yani şuan ne dememi ya da düşündükten sonra ne düşünmem gerektiğini soyler misiniz? İsinizin coook zor olduğunu biliyorum. Psikolojik etkileri olsun, aileye olan zarar olsun, size olan zarar olsun ama konuyla ne ilgisi var? Sizde sağlık calisanlarina dair konu açın o zaman. Siz sağlık çalışanı olduğunuz için bize bu konuları konusmak
korkmak düşünmek düsmez mi? Anlamıyorum gerçekten bu şekilde yaklaşımları.
Ben sizin düşüncelerinizi duygularınızı engellemek hafife almak için söylemedim. Ben bu konuyla ilgili konu açmam cunku bu benim mesleğim. Bilerek isteyerek severek seçtim. Bir sürü bulaşıcı hastalikla temas halindeyiz sadece corona değil ki hayatımızı tehdit eden. Risk şu an hayatın her alanında var ve bizim bununla yuzlesmemiz gerek. Biteceği tarih ya da ilerki süreçte bizlerin nelerin beklediğini kimse kestiremiyor. İşinizi sevmiyorsanız ve mutsuz çalışıyorsanız haklısınız ama şu an herkesin iş bırakması gerekiyor bu düşünceye göre. Tüm dunyanin huzurlu mutlu sağlıklı günlere kavuşması dileğiyle. Vereceğiniz karar hakkınızda hayırlı olur inşaallah