• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işten ayrıldım..

yasmingncc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
234
208
53
28
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 2 yıl önce girdiğim marka tescil uzmanlığı işimden ayrıldım. Yaşım 20, ilk iş deneyimim olacaktı. İş görüşte hiç bir şekilde bahsedilmemesinden hatta "çağrı merkezi zor değil mi bir günde bir sürü arama yapıyorsun falan" şeklinde ağzımdan laf alınmaya çalışılmasına rağmen işe girdikten sonra yaklaşık 150 civarı firmayı aramam söylendi. 1 yıl dediklerini yaptım ama 2. yıl ben artık bunu yapmak istemiyorum dedim. 6 ay civarı görevim aramanın daha az oluğu bir bölümle değişti. 3 hafta öncede günde 150 arama yapmayacaksan istifanı yaz dediler. Tazminat almak için onların çıkarmasını talep etsem sorun yaşayacaktım. Zaten iş arkadaşım iş görüşmesinde kesin patron sana arama yapacağını söylemiştir diyerek bağırdı. 2 sorunlu kişi de üst üste gelince diretmeden istifamı yazdım.
Şuanda Yönetici asistanlığı, başka patent firmasında tekrar çalışma veya eğitimi bu yönde tamamladığım için makine ressamlığı içi arıyorum ama bulamıyorum. Yardımcı olabilirmisiniz varsa bildiğiniz?

Back