• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş bulamama sorunsalı!!!!!

4 yıllık fakülte mezunuyum. Kapı gibi diplomam var. Ama bana iş yok. Senelerdir hem de. Bir ara intihar mı etsem diye balkonlarda dolaşıyordum .

Ülkenin olayı bu şu an. 3 milyon işsiz var. Ben alıştım. Sen de alışmaya çalış.

Bakın şimdi bu bi isyan postudur.
1 yillik evliyim. Evlenmeden önce çalıştığım yerden ayrıldım. 1 yıldır iş arıyorum yemin ederim aklınıza hangi iş arama platformu geliyorsa hepsine üyeligim var. Çağrı merkezinden tutun hemen hemen her meslek dalında onlarca iş başvurusu yaptım. Lise mezunuyum , acikogretimde okuyorum. Lisede çalışma hayatına atıldım. Is tecrübemde var. Gel gelelim 1 yildir kimse dönüş sağlamıyor.. 2 gün önce özel bi hastanenin hasta kabul bölümüne iş başvurusu yaptım çağırdılar. Öyle hevesle gittim ki. Salak kafam evli olduğumu cv de belirtmemişim. Görüşmede 1 yıllik evli olduğumu belirttim hee olmaz o zaman dediler. Çocuğum olursa mağdur olurlarmış. Izin istersem sorun olurmuş. Doğum izni vs. Ulan napalim biz yeni evliyiz diye ekmek yemeyelim mi? Kafayı yicem artık gerçekten.
Şikayet edilemiyormu böyle bir yer. Çalışma bakanlığının bir numarası vardı. 170 miydi neydi. Onlara danış herhangi bir saçma haksılık olarak gördüğün birşey olursa hemen bilgilendiriyorlar. Ayrıca is kur a üye olmanı tavsiye ederim. Lise mezunu sekreter santral vs çok oluyor iş orda. Bulunduğun yerdeki is kur ofisine gidersen daha iyi sonuçlar alırsın

Ben de hic calismadim. Okul bitti evlendim. Daha yeni yuksek lisansimi tamamladim. Kizim var 2yasina yaklasti. Ama cesaret edemiyorum. Kizim cook bagli bana. Meme de meme mesela. Hic kimseye gitmez hep ben etrafinda oluyum ister. Birakip markete inemem o derece. Kaldi ki bakiciya krese mi birakayim :( .. okul okuduk da noldu ev hanimiyim calisamiyorum..

Bakın şimdi bu bi isyan postudur.
1 yillik evliyim. Evlenmeden önce çalıştığım yerden ayrıldım. 1 yıldır iş arıyorum yemin ederim aklınıza hangi iş arama platformu geliyorsa hepsine üyeligim var. Çağrı merkezinden tutun hemen hemen her meslek dalında onlarca iş başvurusu yaptım. Lise mezunuyum , acikogretimde okuyorum. Lisede çalışma hayatına atıldım. Is tecrübemde var. Gel gelelim 1 yildir kimse dönüş sağlamıyor.. 2 gün önce özel bi hastanenin hasta kabul bölümüne iş başvurusu yaptım çağırdılar. Öyle hevesle gittim ki. Salak kafam evli olduğumu cv de belirtmemişim. Görüşmede 1 yıllik evli olduğumu belirttim hee olmaz o zaman dediler. Çocuğum olursa mağdur olurlarmış. Izin istersem sorun olurmuş. Doğum izni vs. Ulan napalim biz yeni evliyiz diye ekmek yemeyelim mi? Kafayı yicem artık gerçekten.
Nişanlı ve yeni evlileri çağırmazlar. Maalesef.

Saçmalık ya gercekten de

Canım bence İş-Kur'a kayıt ok aynı zamanda da lise mezunu için KPSS ye hazırlan.

yemek yapmayı biliyorsanız
yemek yapacak eleman heryerde illa ki gerekiyor
yemek çeşidi bilmiyorsanız kurslara gidin ama kursa da gitsen kendi becerini az çok bilirsiniz olmayınca olmuyor başka şeye yönlendir ama kurslara bir göz at ücretsiz kurslarda çoğu zaman iş bulan kişiler oluyor
oradakiler birbirine soruyor söylüyor benim saatim uymuyor sen istersen bakabilirsin diye

Back