Noktalama işaretlerine biraz dikkat etseniz daha kolay anlaşılırdı. 2 kere okudum anlamak içinBen şimdi bildiğim kadarıyla söyleyeyim, anneme sorduğumda ve arkadaşlarım ve akrabalarımdan da gördüğüm kadarıyla sözde genelde geline tektaşı ya da ince bir yüzük takılıyor. Damada bişey takan görmedim ben. Sonra nişanda alyans alınıyor.
Biz ikimizde takmak istedik o yüzden sözlüm getirdi yüzükleri. Hatta sürpriz yaptı kendi beğenmişoda takıyor şimdi. onun takması gerçekten çok güzel nişanda da alyanslarımızı takıcaz inşallah..
İki kere alyans takmak bana saçma geliyor eğer söz ile nişan arası bir kaç aysa sadece belki sözde takmaya gerek olmaz direk nişanda alyanslar alınabilir ama arasında 10-11 ay belki 1 yıl filan olacaksa alyans alınır güzel bir kere sözde de takarsınız sonra nişanda da takarsınız yine nolacak yani.
mrhb bayanlarbni istemeye gelecekler günü henüz belli deil ama heran gelebilirler bizde sevgülümle yüzüklere bakıcaz söz ve nişan arasındA nekadar zamn gececegi belli deil oyuzden bnmkine de yüzük alacam ben ama biras kafayı kullanıp onada banada fuzülü para harcatmak istemiorum şimdiden alyansını alsam ona sözde taksa nişandada aynı yüzüğü takar olmazmı acaba böle ????????? bana gelince teklif edecegi zamn tektaş alacak nasılsa onu şimdiden alsa söz yüüzüğü olarak taksak olurmu acaba nişandADA bana alyans alırız onunkinden yaada şimdi sözde normal bi yüzük alsam ona nişan yüzüğü alacagmz zamn onuda verir ikimze aynı yüzükten alırız olarmı acep ya biri bana bişi desin çorba yaptım ortalığııı
hem masraf yapmak istemiyorsanız hemde ikinizde takın istiyorsanız bence sadece alyans alın ikinize de sözde takın. nişanda tekrar alyans almaya, değiştirmeye gerek yok bence. sözde aldığınız alyansları nişanda da tekrar takarsınz sevdiceğinde teklifini ederken tek taşını alsın gelsin yne :)
aslında evet bölede düşündüm buseferde ailesi hemende nişan yüzüklerini hazır etmek istio derler die biişi diemiorum
http://www.kuyumcudan.com/uploads/products/190611820110825192813.jpg
bu bnm henüz ilk begendgm yüzükler arkadaşlar söz için nası sizcce
Ben ilk başta sözde yüzük takmayı düşünmüyordum 3-4 ay içinde nişan yapıcaz diye ama nişan biraz daha geç olacak sanırım toplamda 10-11 ay sözlü kalmamız gerebilir bu yüzden şimdiden alalım diyorum alyansları o zaman da gene takarız aynılarını.Benim tektaşım var sevgilimi evlenme teklif ederken takmıştı da o 10-11 ay yüzüksüz mü gezsin haksız mıyım kızlar?
Ben ilk başta sözde yüzük takmayı düşünmüyordum 3-4 ay içinde nişan yapıcaz diye ama nişan biraz daha geç olacak sanırım toplamda 10-11 ay sözlü kalmamız gerebilir bu yüzden şimdiden alalım diyorum alyansları o zaman da gene takarız aynılarını.Benim tektaşım var sevgilimi evlenme teklif ederken takmıştı da o 10-11 ay yüzüksüz mü gezsin haksız mıyım kızlar?
mrhb bayanlarBni istemeye gelecekler günü henüz belli deil ama heran gelebilirler bizde sevgülümle yüzüklere bakıcaz söz ve nişan arasında nekadar zamn gececegi belli deil oyuzden bnmkine de yüzük alacam ben ama biras kafayı kullanıp onada banada fuzülü para harcatmak istemiorum şimdiden alyansını alsam ona sözde taksa nişandada aynı yüzüğü takar olmazmı acaba böle ????????? Bana gelince teklif edecegi zamn tektaş alacak nasılsa onu şimdiden alsa söz yüüzüğü olarak taksak olurmu acaba nişandada bana alyans alırız onunkinden yaada şimdi sözde normal bi yüzük alsam ona nişan yüzüğü alacagmz zamn onuda verir ikimze aynı yüzükten alırız olarmı acep ya biri bana bişi desin çorba yaptım ortalığııı
biraz karısık yazmıssın anlamadım :)
sözde tektaş taksınlar sana sende ona alyans tak :) nişandada aynı yüzükler takılsın yine:) sana + olaak alyans takılsın:=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?