• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme :)) istemye gelecekler bu yüzük işleri nası olack bilemedm ben yaaa :)

7esra4

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2010
149
13
118
mrhb bayanlar :1: bni istemeye gelecekler günü henüz belli deil ama heran gelebilirler bizde sevgülümle yüzüklere bakıcaz söz ve nişan arasındA nekadar zamn gececegi belli deil oyuzden bnmkine de yüzük alacam ben ama biras kafayı kullanıp onada banada fuzülü para harcatmak istemiorum şimdiden alyansını alsam ona sözde taksa nişandada aynı yüzüğü takar olmazmı acaba böle ????????? bana gelince teklif edecegi zamn tektaş alacak nasılsa onu şimdiden alsa söz yüüzüğü olarak taksak olurmu acaba nişandADA bana alyans alırız onunkinden yaada şimdi sözde normal bi yüzük alsam ona nişan yüzüğü alacagmz zamn onuda verir ikimze aynı yüzükten alırız olarmı acep ya biri bana bişi desin çorba yaptım ortalığııı :ssz: :1::1::1::1:

Noktalama işaretlerine biraz dikkat etseniz daha kolay anlaşılırdı. 2 kere okudum anlamak için :1: Ben şimdi bildiğim kadarıyla söyleyeyim, anneme sorduğumda ve arkadaşlarım ve akrabalarımdan da gördüğüm kadarıyla sözde genelde geline tektaşı ya da ince bir yüzük takılıyor. Damada bişey takan görmedim ben. Sonra nişanda alyans alınıyor.

Noktalama işaretlerine biraz dikkat etseniz daha kolay anlaşılırdı. 2 kere okudum anlamak için :1: Ben şimdi bildiğim kadarıyla söyleyeyim, anneme sorduğumda ve arkadaşlarım ve akrabalarımdan da gördüğüm kadarıyla sözde genelde geline tektaşı ya da ince bir yüzük takılıyor. Damada bişey takan görmedim ben. Sonra nişanda alyans alınıyor.

bidahakine dikkat ederm :37::1: ama ben oda taksın istiorum.tektaş dogru bi çözüm yanii bnm için dimiii tşsskr ederm ayrıca istemediki ikramla ilgilide bi fikriniz varmıkine :32:

Biz ikimizde takmak istedik o yüzden sözlüm getirdi yüzükleri. Hatta sürpriz yaptı kendi beğenmiş :16: oda takıyor şimdi. onun takması gerçekten çok güzel :61: nişanda da alyanslarımızı takıcaz inşallah..

İki kere alyans takmak bana saçma geliyor eğer söz ile nişan arası bir kaç aysa sadece belki sözde takmaya gerek olmaz direk nişanda alyanslar alınabilir ama arasında 10-11 ay belki 1 yıl filan olacaksa alyans alınır güzel bir kere sözde de takarsınız sonra nişanda da takarsınız yine nolacak yani.

Biz ikimizde takmak istedik o yüzden sözlüm getirdi yüzükleri. Hatta sürpriz yaptı kendi beğenmiş :16: oda takıyor şimdi. onun takması gerçekten çok güzel :61: nişanda da alyanslarımızı takıcaz inşallah..

aynen bizde ikimzde takmak istioruz hatta bitane begendim kızlar birasdan paylaşmaya calışıcam resmini :1::1:

İki kere alyans takmak bana saçma geliyor eğer söz ile nişan arası bir kaç aysa sadece belki sözde takmaya gerek olmaz direk nişanda alyanslar alınabilir ama arasında 10-11 ay belki 1 yıl filan olacaksa alyans alınır güzel bir kere sözde de takarsınız sonra nişanda da takarsınız yine nolacak yani.

mantık olarak baktığım zamn bnde sizn gibi düşünüyorm ama napcoz bilemedk fasla pahalıya kacmayacak derecede iki yüzük alacaz sanırım hatta birasdan paylaşabilirsem yorumlarınza seviniriz bakalım :1::1::emir_bebek:

mrhb bayanlar :1: bni istemeye gelecekler günü henüz belli deil ama heran gelebilirler bizde sevgülümle yüzüklere bakıcaz söz ve nişan arasındA nekadar zamn gececegi belli deil oyuzden bnmkine de yüzük alacam ben ama biras kafayı kullanıp onada banada fuzülü para harcatmak istemiorum şimdiden alyansını alsam ona sözde taksa nişandada aynı yüzüğü takar olmazmı acaba böle ????????? bana gelince teklif edecegi zamn tektaş alacak nasılsa onu şimdiden alsa söz yüüzüğü olarak taksak olurmu acaba nişandADA bana alyans alırız onunkinden yaada şimdi sözde normal bi yüzük alsam ona nişan yüzüğü alacagmz zamn onuda verir ikimze aynı yüzükten alırız olarmı acep ya biri bana bişi desin çorba yaptım ortalığııı :ssz: :1::1::1::1:

hem masraf yapmak istemiyorsanız hemde ikinizde takın istiyorsanız bence sadece alyans alın ikinize de sözde takın. nişanda tekrar alyans almaya, değiştirmeye gerek yok bence. sözde aldığınız alyansları nişanda da tekrar takarsınz sevdiceğinde teklifini ederken tek taşını alsın gelsin yne :)

hem masraf yapmak istemiyorsanız hemde ikinizde takın istiyorsanız bence sadece alyans alın ikinize de sözde takın. nişanda tekrar alyans almaya, değiştirmeye gerek yok bence. sözde aldığınız alyansları nişanda da tekrar takarsınz sevdiceğinde teklifini ederken tek taşını alsın gelsin yne :)

aslında evet bölede düşündüm buseferde ailesi hemende nişan yüzüklerini hazır etmek istio derler die biişi diemiorum :52::1:

aslında evet bölede düşündüm buseferde ailesi hemende nişan yüzüklerini hazır etmek istio derler die biişi diemiorum :52::1:

ne alakası var canım olur mu öyle şey Allah nasip ederse bu işin sonu nişan düğün zaten bunu bilerek çıkıyolar yola :d hem sana bişey söyliim mi bence hiiçç de öyle düşünmezler sonuçta sen onlara masraf yaptırmamak için böyle düşünüyosun onların sana öyle demeye hakları var mı :D onları düşünüyosun diye hoşlarına bile gider bence :) tabi bu karşı tarafla olan ilişkine de bağlı :)

:1: dogru sölüosun onları düşünüorum sonuçta burda :1: ben bunu bnmkine cıtlatayım aslında öle düşüncek insan deillerde biz biras yeniyiz bnmkile daha 5 ay oldu bizden istedkleri sadece birbirinzi iyi tanıyın ki ilerde problem yaşamayın dediler oyuzden nişanı biras gec yaparız şimdi söz yapalım tanııyın birbiirinzii dediler bakalım :1:

Ben ilk başta sözde yüzük takmayı düşünmüyordum 3-4 ay içinde nişan yapıcaz diye ama nişan biraz daha geç olacak sanırım toplamda 10-11 ay sözlü kalmamız gerebilir bu yüzden şimdiden alalım diyorum alyansları o zaman da gene takarız aynılarını.Benim tektaşım var sevgilimi evlenme teklif ederken takmıştı da o 10-11 ay yüzüksüz mü gezsin haksız mıyım kızlar?

Ben ilk başta sözde yüzük takmayı düşünmüyordum 3-4 ay içinde nişan yapıcaz diye ama nişan biraz daha geç olacak sanırım toplamda 10-11 ay sözlü kalmamız gerebilir bu yüzden şimdiden alalım diyorum alyansları o zaman da gene takarız aynılarını.Benim tektaşım var sevgilimi evlenme teklif ederken takmıştı da o 10-11 ay yüzüksüz mü gezsin haksız mıyım kızlar?

dogru diosun haklısın tabiki yani tektaşım var diosun söz yüzüğü yerinede nişan alyansı alıp takalım nişandada aynılarını takarız deosun deilmi güzel fikir bncedee he valla :23:
bnmkide ben laf sokmadan yada çıtlatmadan şu teklifi etse tektaşı taksada bizmde ortadan şu sorun kalksa şimdi ben cıtlatınca tadı olmazki onun dimiiii:1:

haklısın canım bizim de 1 yıl oluyor sözleneli. o yüzden fazla pahalı bişey almayalım dedik zaten bizim oranın adetlerine göre söz yüzüklerini damat alırmış biz almadık yani :1: nişanda da alyans takıcaz evlenirken almıycaz yani bi daha.çünkü bu defa arası fazla olmuycak inşallah :61: erkeğin yüzük takması kadar güzel bir şey yok. :16:

kızlar ben benmkine söledm tektaş nasıl olsa olacak dedim söz de nişan alyanslarımzı alalım takalım nişandada onları takarız yine dedim hiç hoşuna gitmedi sözde söz yüzüğü nişanda nişan yüzüğü sen sıkıntı yapma herşey sırayla didi bana bnde sen bilrisin tmm ozamn dedimm bu durumda sevinmem gerek deilmi o öle diosa tamamdır yani :16::1:

mrhb bayanlar :1: Bni istemeye gelecekler günü henüz belli deil ama heran gelebilirler bizde sevgülümle yüzüklere bakıcaz söz ve nişan arasında nekadar zamn gececegi belli deil oyuzden bnmkine de yüzük alacam ben ama biras kafayı kullanıp onada banada fuzülü para harcatmak istemiorum şimdiden alyansını alsam ona sözde taksa nişandada aynı yüzüğü takar olmazmı acaba böle ????????? Bana gelince teklif edecegi zamn tektaş alacak nasılsa onu şimdiden alsa söz yüüzüğü olarak taksak olurmu acaba nişandada bana alyans alırız onunkinden yaada şimdi sözde normal bi yüzük alsam ona nişan yüzüğü alacagmz zamn onuda verir ikimze aynı yüzükten alırız olarmı acep ya biri bana bişi desin çorba yaptım ortalığııı :ssz: :1::1::1::1:

biraz karısık yazmıssın anlamadım :)
sözde tektaş taksınlar sana sende ona alyans tak :) nişandada aynı yüzükler takılsın yine:) sana + olaak alyans takılsın:=)

biraz karısık yazmıssın anlamadım :)
sözde tektaş taksınlar sana sende ona alyans tak :) nişandada aynı yüzükler takılsın yine:) sana + olaak alyans takılsın:=)

Eevet yuzuuk olayi aynen bole olacak bayNlar banaa tektas ona gümüs yüzük olacak :3:
Eee artik gelioruz ikram ve hediyelikler konusuna bu konudada bana yardmci olabilecekmisnz acaba bizm buralarda yoktur bole hediye mevzusuu amaa ben istiorum gelenlere bizden o geceenin anissi kalmasi icin amaa neler dagitabilirm suan bi fikrim yok ama sizlern vardir beelkim :)))

Biz alyans + tektaş alacağız sadece. Sözlü olarak duracağız çünkü baya. Nişanda da aynı alyansı kullanırız. :D

Back