Hangi kan mesela 2 ay önce falan tam kan ve idrar 24 saatlik idrar verilmişti nefrolji tarafından düzenli takipli olduğu için en az 6 ay ara ile kan tahlili veriliyorKan tahlili verdimi?
Hemotoloji sevkle oluyor sanırım perşembe boyun usg çekilecek birdahaki ay endoskobi kolonoskobi çekilicekgeçmiş olsun. başka bir doktora daha görünün. hematolojiye de görünün muhakkak
inş kötü bir durum yoktur ama yine de emin olmak için bir hematoloji doktoru görse iyi olur. gece terlemesi ve kilo kaybı devam ediyor muHemotoloji sevkle oluyor sanırım perşembe boyun usg çekilecek birdahaki ay endoskobi kolonoskobi çekilicek
Hayır suan devam etmiyor bi dönem ciddi stres yaşadı ama bizi bu terleme ve kilo kaybı endişendirdi açıkçası ama halsizlik vs yok gayet aktif biriinş kötü bir durum yoktur ama yine de emin olmak için bir hematoloji doktoru görse iyi olur. gece terlemesi ve kilo kaybı devam ediyor mu
Turkcesini bilmiyorum maalesef.Hangi kan mesela 2 ay önce falan tam kan ve idrar 24 saatlik idrar verilmişti nefrolji tarafından düzenli takipli olduğu için en az 6 ay ara ile kan tahlili veriliyor
Diyabet yok dediğiniz kan testi periferik yayma. Mı ? Cama yayılan bir testTurkcesini bilmiyorum maalesef.
Hematolojiden randevu alirsa orasi aliyor dusundugum kan tahlillerini.
Uykuda cok terleme ve asiri kilo kaybi diyince bende çanlar caliyor.
Diyabet i filan yoktur degil mi?
YokDiyabet yok dediğiniz kan testi periferik yayma. Mı ? Cama yayılan bir test
Tam kan bakılmıştı daha yeni yani kasımda wbc 9.16 Hgb 13.6 bunlarda bi sorun yoktu soruyorum 2 haftadır daha yok dedi terlemeYok
Beyaz ve kirmizi kan hücre sayimi. Aslinda normal kan verildiginde genelde bakilan seyler bunlar.
Hemaglobin ve leukocyt.
Gece terlemesi devam ediyor mu?
hipertroidi olabilir diycem ama tiroit de normal demişsiniz. tanı koyulursa buraya da yazın. inş masum bir şey çıkarTam kan bakılmıştı daha yeni yani kasımda wbc 9.16 Hgb 13.6 bunlarda bi sorun yoktu soruyorum 2 haftadır daha yok dedi terleme
Normalde ailede tiroit var ama annemde yok çünkü kan testleri de normal , umarım iyi çıkarhipertroidi olabilir diycem ama tiroit de normal demişsiniz. tanı koyulursa buraya da yazın. inş masum bir şey çıkar
Bu ara da devlet hastanesinde kolonoskobi endoskobi sonucu aynı gün çıkıyor mu acaba yoksa rapor şeklinde sonradan mı çıkıyor bilginiz varmıhipertroidi olabilir diycem ama tiroit de normal demişsiniz. tanı koyulursa buraya da yazın. inş masum bir şey çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?