Çocuk Hastalıkları Istemsiz kasilma

• Konu Sahibi Konu Sahibi mls0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

mls0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2025
9
1
1
35
Hanımlar kizim 6 buçuk aylıkken sol kolunu büklüm yerine kadar getirip kasılmaya başladı şimdi 9 aylık. Ağzını da koluyla birlikte saniyelik kasıyor. Cocuk norolojisine profa götürdüm tip fakültesine eeg cektrdik beyni temiz annesi dedi dr. Bebeklerde oluyor böyle şeyler geçer dedi. Cocugu izleyip durmayın dedi. Ben çevremde hic bole ne duydum ne de gördüm. Eline bir şey verince aninda duruyor kasilma. Dr 1 yasinda getir de seveyim dedi. Sizde bole yaşayan oldu mu?

Prof öyle dediyse normaldir , eğer gönlünüz rahat etmiyorsa birde özele götürün. Benim bebeğim de bileğini kıvırıyor, bende özele götürdüm, normal dedi Dr ama eeg dalgalı çıktı, uykuda titriyordu.

Tip fakültesinin özeline götürdüm. Aynı yerde başka dr a da gotrdum o da özeli tip fakültesinde. Vitaminlerin bakalım dedi b12 düşüklüğü belki istemsiz hareket yapardır. Benimki de bileğini kivirarak başladı sonra ağzına kadar vurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…