İstemiyorum dedim ??

betull33

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2020
45
11
Merhaba
Merhaba dün sevgilimle bir birliktelik yaşadık benim regl dönemimdi ve pedim vardı
ona birliktelik sırasında istemiyorum dedim o da toparlandı hemen kalktıbeni dinlemeden
benim altımda pedim olduğu için zevk alamadığımı söyledim o inanmıyor ama
şuan benimle konuşmuyor sizce ne yapmalıyım

Son düzenleme:
Pedden dolayi degil normal bir zamanda da alamayabilirdiniz zevk.
Konusmama nedeni ezik hissetmesi herhalde.
Siz birşey yapmayın kendisi düsünsün biraz hatasini.

Bence sen ustune dusme canim üstüne düşersen kendini bulunmaz hint kumasi sanmaya başlar bu kadar basit bi olayda bu sekilde tepki veriyorsa birak oldugu yerde kalsin hani kizginlikla yapar anlarim ama biraz düşünüp sana hak vermesi lazim küsüp trip atmak nedir

Bu şekilde yazması çok yanlış ama kaldırmasını istiyorum

Mesajlar kaldırılmiyor sanirim yani seni istemiyor zorla birseylerin oldugunu dusunmus bunada halk arasinda tecavuz dendiği icin oyle yazmis takilma boyle kucuk şeylere

Merhaba
Merhaba dün sevgilimle bir birliktelik yaşadık benim regl dönemimdi ve pedim vardı
ona birliktelik sırasında istemiyorum dedim o da toparlandı hemen kalktıbeni dinlemeden
Regl doneminde istemedigin birliktelik yaşamışsın. Hemen de toparlanmaz erkekler rahatlamadan... Pedini de fark etmiştir belki konusmamasi gücüne gitmistir erkeklik onuruna dokundugu içindir. Istedigimi alamadim uhuhuhu...

X