Istemiyorum artik

dnzbrtu

rengim sari
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014
42
0
11
Rabbim sizlere nasip etsinnn arkadaslar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

neden istemiyosun olmuyo diye üzülüp söylediğin bişeymi bu

öyle deme canım sakın isyan etme bu bizim imtahanımız rabbim bi sınava tabi tutuyo bizi kimisine evlat verip sınıyo kimisine vermeyip şükret bol bol dua et 3 ayların yüzü suyu hürmetine kimsenin emeğini boşa çevirmesin rabbim isteyen herkese versin bende 2,5 yıllık evliym pco hastasym korunmammıza rağmen olmuyo bebişimiz çok üzülüyorum dün akşama kadar ağladım iğne tedavisi görüyorum ama ona bile cvp vermiyo vücudum yumurtalarm gelişmiyo ama yılmıycam elimden gelen herşeyi yapıp gerisini Allaha bırakıcam sende öyle yap inşallah olur bebeklerimiz

Teşekkürler arkadaslar ana her ay umitlen mek husrana ugramak yordu biraz zamana birakcam

Bir yil oldu her ay hayal kirikligi yasadim zamana birakiyorumm arttik yoruldumm

Ama yine de korunma rahimi tembellestirme. Istemiyorum d deme akisina birak canin ne zaman istiyirsa o zaman esinle birlikte ol ama sakin korunma

Asla umudunu yitirme sadece elinden geleni yap Allah a dua et ve olacağına İnan ; oluyor çünkü ..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bir yil oldu her ay hayal kirikligi yasadim zamana birakiyorumm arttik yoruldumm

benim 7 senedir bebeğim olmuyor 7 kere tüp bebe denedik hiç gebeliğim olmadı
yinede umudumu asla ama asla kesmedim çünkü RABBİM çok büyükher şeye gücü yetendir ...
Allahım hayıurlısıyla versin İnşallah bütün isteyenlere
bu aradaa yaşım 34 ...

Son düzenleme:
Cok dua ediyorum cok isttiyorum 28 yasindayim 10 yasinda kizim var bir yildir korun muyorum sorunda yok ama bilmiyorum benim 2 ci evliligim bu esimde de sikintti yok cocugu var dogmamis aldirmis ney aksine giden anlamiyorum sogan körü de yaptim

Belkide eşinin imtihanı bu nerden biliyorsun ? Bak aldırmış diyorsun. Bazı şeyler çocuk oyuncağı değil ki. Belkide onun için Rabbim ona vir evlat daha nasip etmiyor. Seninde çocuğumün olmuş hem bak böyle isyana gider aklın kalbin. Hayırlısını iste canım benim.

iPad 'den gönderildi

Ben evli olmadığım icin bu konulardan çok anlamam ama yakınım akrabam 6 sene denediler tüp bebek tedavi ameliyat.. 6 sene uğrastılar sonra doktor dedi ki szde birsey yok kocanız gelsin kocasında s... düşüklülüğümü ne varmıs annem anlatıyordu ondan duydum keci boynuzunu ıslatıp bal kyup bekletip hergün onun suyunu icmis cerez yemesini önermis doktor bol bol vitamin takviyesi almıs sonra doktor allahı taktirine kaldı dedi onlarda allahın taktiri deidler artık kendiliğinden oldu :) simdi tosun gibi bebişleri var :) annemin dediğine gör bu yediğim hormonlar yüzünden bozuluyomus sistemimiz yeni ciftlerin coğu bu sorunu yasıyormus.. ümidinizi kesmeyin daha 1 sene olmuş allahtan ümit kesilmez.

Şükret ki bi'evladın varmış. Bak insanlar senelerdir daha ilk evlatlarına kavuşamadılar.

Hamileliğin taa 10 yıl önce olmuş. Bak şimdi benim kardeşimle aramda tam 13 yaş var ve annem ona zor hamile kaldı ve ondan öncede malesef bi'düşük yaptı. Farklı doktorlar aynı şeyi söyledi. Vücudun en son 13 yıl önce gebelik yaşamış şuan yabancı madde deyip kabul etmiyo süre lazım ümitsizliğe kapılmayın demiş. Farkettiysen yeni evli insanların ilk 1-2 yıl çocuğu olmayınca da doktor normal diyo.

Karalar bağlaman için çok çok az bi'süre...

Allah dileyen hiç kimsenin önce karnını sonra kucağını boş bırakmasın inşallah.

Ummadığın anda gelir bebiş. Hayırlı bir zaman kolluyor, ona izin ver en güzel zamanda gelsin. Emin ol gelince üzüleceksin bu söylediklerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…