Kız İsteme İstemeye geliyolar çok heyecanlıyım

bugun büyük gün,ölcem sanırım,butun aksılıkler ustuste gelıyor,kendımı kötu hıssedıyorum,hem regl olmusum,hem yaptıgım pasta borekler ıstedıgım gıbı olmadı,ne yapıcam ben ya,off

üzme sen kendini bak göreceksin hersey güzel gecicek.. insallah karnin fazla agrimaz :) darisi basima.. yakin bir zamanda insallah :nazar:

bencede hiç stres yapma canım,iyi düşün ki iyi olsun... Sizin gününüz tadını çıkar,sakın aksiliklere sinirlenme...

kızz nasıl oldu istedilermi bugün siteye girmediğine göre geldiler demekki ay ne güzel yaa resim beklioz havadisleride ona göre canım ah ahhhhhhhh darısı başıma:51:

sonunda:1:
başta çok heycanlandım ılk geldıkelrınde,herkese hosgeldın dedım tek tek.içeri girdiler oturdular 5 dk oldu omadı benı cagırdılar,yüzük taktılar:46: ben bayılacam sandım:52:
güzeldi,her sey yolunda gitti,aksılık olmadı şükür:70:

$CIMG6181.jpg

deneme 1-2

sonunda:1:
başta çok heycanlandım ılk geldıkelrınde,herkese hosgeldın dedım tek tek.içeri girdiler oturdular 5 dk oldu omadı benı cagırdılar,yüzük taktılar:46: ben bayılacam sandım:52:
güzeldi,her sey yolunda gitti,aksılık olmadı şükür:70:

Allah tamamına erdirsin canım darısı başıma :21:

saolun arkadaşlar darısı berkarların basına,gelmişken yuzuklerıyle gelmısler,yuzuk takıldı,ben pek görgüsüzüm:52: ama nişan olacak bu ayın sonuna sanırım,bir tek bende yuzuk var,aşkıma takılmadı

Back