Kız İsteme İstemeye geliyolar çok heyecanlıyım

ne güzel yaa.. herkes yasiyor herseyi.. ben bakiyorum öyle ..
sevgilisi oluyor kizlarin, ilk elini tutusu, ilk hediyesi, ilk sevgilim diyisi, ben bakiyorum öyle..
istemeye geliyorlar, teklif aliyorlar, ben bakiyorum öyle..
sözlenip rahatca el ele dolasiyorlar, ben bakiyorum öyle..
nisanlaniyorlar, evleniyorlar, cocuklari bile oluyor.. ben bakiyorum öyle..
daha gencim henüz ama herkes yasiyor ben hep bakiyorum..

allah tamamini erdirsin canim..

canım içimi burktun,ben 30 yaşındayım,30uma kadar ınan ben de baktım,ama 1 ayın ıcınde neye ugradıgımı şaşırdım,senınle oyle olsun ınsallah,birden karsına cıksın ve neye ugradıgını şaşır mutluluktan:43:

Canım hiç heyecanlanma şunu bil ki herkes senin kadar heyecanlı olacak o gece. İnsan ne yapacagını bilemeyince çok geriliyor yapman gereken kafanda bi planının olması henüz istenmiş birisi olarak hemen yazabilirim ..
Ben en çok kimin elini öpsem kimin sadece yanagını kiminle tokalaşsam kısmına takılmıştım düşününce komik belki ama o an büyüyo gözünde.. Erkeklerin elini sık sadece sevgilinin de elini sık öpme sakın.. Bayanlarıda yaşlıların elini öp diğerlerini yanaklarından öp çık odadan sonra.. zaten sn çok fazla ortada görünmeyeceksin o yüzden herkesin gözü üzerimde olacak diye sıkıntı yapma..
Kahvelere gelince herkese orta kahve yap nasıl içersiniz diye sorma hem kalabalık hem heyecan hiç gerek yok isteme kahvesi sabittir orta: )) tabi damaat beyin ki nasıl olur senin insafına kalmış : ))
eğer kahveleri sen yapıyolarsan bi kaç deneme yap çay kaşıgının ucuna azcıık karbonat batırılıp kahvelerin fincanına atıldıgında çok köpürttügünü duydum ama şahsen deneemedim vakit varken deneyebilirsin..
Baban verdikten sonra seni çağıracaklar büyüklerden başla öp yine herkesi bol bol fotoğraf çekmeyi unutmayın geriye onlar kalıyo çünkü... annene banana çok sarılma uzun uzun benim babacıgım ağlamıştı kötü oldum bende:(((
çok duygulu güzel bi gün olacak fazla sıkma kendini hayatta bi kere oluyo gerilmemeye calış saçını başını son ana bırakma ki stres olmayasın..

canım saol yardımın ıcın:46: ama öyle kahvenız nasıl olsun dıye sormazsam ayıp olmazmı ki:26:

Bundan 5 yıl önce beni istemeye geldiklerinde evdeki 6 kişiye kahve yaptım ve hepsi de farklı içiyorlardı. Biri şekersiz,1'i az şekerli, 2'si orta şekerli, 2'si şekerli.. Ölmüştüm birbirine karıştırıcam diye ama inan ki gayret güzel geçti, sizlerinki de öyle olacak.. .. Hayırlısı olsun.. :32:

inşallah canım,düşündükçe karnıma kramp giriyor:18:

ne güzel yaa.. herkes yasiyor herseyi.. ben bakiyorum öyle ..
sevgilisi oluyor kizlarin, ilk elini tutusu, ilk hediyesi, ilk sevgilim diyisi, ben bakiyorum öyle..
istemeye geliyorlar, teklif aliyorlar, ben bakiyorum öyle..
sözlenip rahatca el ele dolasiyorlar, ben bakiyorum öyle..
nisanlaniyorlar, evleniyorlar, cocuklari bile oluyor.. ben bakiyorum öyle..
daha gencim henüz ama herkes yasiyor ben hep bakiyorum..

allah tamamini erdirsin canim..

yalnız deilsin cnm bak buna senle birlikte bakıyorum bende :61::27:

şaka biyana zamanı gelince yaşıcaksın tabi hayırlısı olsun dielim öncelikle..rabbim sanada yaşatsın bu tarifsiz mutlulukları cnm bnm...amin:16::16:

yok cnm ayıp olmaz sanki o heyecandan aklında kalacakmı kimin nasıl içtiği:37::37:
isteme bitsin bidaki geldikelrinde sormaya başlarsın..

aklıma demet akbağın bır yudum tıyatrosu geldı:66:
demet akbag herkese soruyo tek tek kahvenız nasıl olsun dıye,kımı orta kımı sekerlı kımı bılmem ne dıyo ,demet akbag da en son odadan cıkarken aa ne guzel herkes orta içiyormus dıyo:66:

ben de öyle derım artık:60:

bugun büyük gün,ölcem sanırım,butun aksılıkler ustuste gelıyor,kendımı kötu hıssedıyorum,hem regl olmusum,hem yaptıgım pasta borekler ıstedıgım gıbı olmadı,ne yapıcam ben ya,off

bugun büyük gün,ölcem sanırım,butun aksılıkler ustuste gelıyor,kendımı kötu hıssedıyorum,hem regl olmusum,hem yaptıgım pasta borekler ıstedıgım gıbı olmadı,ne yapıcam ben ya,off

canım bugünmü gelecekler ay ne heyecanlı
buarada umarım karnın ağrımaz yaa hep zaten aksilik olur amannn benim arkadaş yıllarca bu anı bekledi tam geleckleri gün erkek tarafından cenaze çıktı ama yinede geldiler canım öle böle geçiyor kaç yaşındasın buarada

Back