- Konu Sahibi destiny555
-
ne güzel yaa.. herkes yasiyor herseyi.. ben bakiyorum öyle ..
sevgilisi oluyor kizlarin, ilk elini tutusu, ilk hediyesi, ilk sevgilim diyisi, ben bakiyorum öyle..
istemeye geliyorlar, teklif aliyorlar, ben bakiyorum öyle..
sözlenip rahatca el ele dolasiyorlar, ben bakiyorum öyle..
nisanlaniyorlar, evleniyorlar, cocuklari bile oluyor.. ben bakiyorum öyle..
daha gencim henüz ama herkes yasiyor ben hep bakiyorum..
allah tamamini erdirsin canim..
Canım hiç heyecanlanma şunu bil ki herkes senin kadar heyecanlı olacak o gece. İnsan ne yapacagını bilemeyince çok geriliyor yapman gereken kafanda bi planının olması henüz istenmiş birisi olarak hemen yazabilirim ..
Ben en çok kimin elini öpsem kimin sadece yanagını kiminle tokalaşsam kısmına takılmıştım düşününce komik belki ama o an büyüyo gözünde.. Erkeklerin elini sık sadece sevgilinin de elini sık öpme sakın.. Bayanlarıda yaşlıların elini öp diğerlerini yanaklarından öp çık odadan sonra.. zaten sn çok fazla ortada görünmeyeceksin o yüzden herkesin gözü üzerimde olacak diye sıkıntı yapma..
Kahvelere gelince herkese orta kahve yap nasıl içersiniz diye sorma hem kalabalık hem heyecan hiç gerek yok isteme kahvesi sabittir orta: )) tabi damaat beyin ki nasıl olur senin insafına kalmış : ))
eğer kahveleri sen yapıyolarsan bi kaç deneme yap çay kaşıgının ucuna azcıık karbonat batırılıp kahvelerin fincanına atıldıgında çok köpürttügünü duydum ama şahsen deneemedim vakit varken deneyebilirsin..
Baban verdikten sonra seni çağıracaklar büyüklerden başla öp yine herkesi bol bol fotoğraf çekmeyi unutmayın geriye onlar kalıyo çünkü... annene banana çok sarılma uzun uzun benim babacıgım ağlamıştı kötü oldum bende((
çok duygulu güzel bi gün olacak fazla sıkma kendini hayatta bi kere oluyo gerilmemeye calış saçını başını son ana bırakma ki stres olmayasın..
Bundan 5 yıl önce beni istemeye geldiklerinde evdeki 6 kişiye kahve yaptım ve hepsi de farklı içiyorlardı. Biri şekersiz,1'i az şekerli, 2'si orta şekerli, 2'si şekerli.. Ölmüştüm birbirine karıştırıcam diye ama inan ki gayret güzel geçti, sizlerinki de öyle olacak.. .. Hayırlısı olsun..
Beni istemeye geldiklerinde ben de çok heyecanlıydım neyse kahveleri yaptım başladım dağıtmaya sıra kayınvalideme geldi kahveyi uzatırken bir döküldü rezil oldum
ne güzel yaa.. herkes yasiyor herseyi.. ben bakiyorum öyle ..
sevgilisi oluyor kizlarin, ilk elini tutusu, ilk hediyesi, ilk sevgilim diyisi, ben bakiyorum öyle..
istemeye geliyorlar, teklif aliyorlar, ben bakiyorum öyle..
sözlenip rahatca el ele dolasiyorlar, ben bakiyorum öyle..
nisanlaniyorlar, evleniyorlar, cocuklari bile oluyor.. ben bakiyorum öyle..
daha gencim henüz ama herkes yasiyor ben hep bakiyorum..
allah tamamini erdirsin canim..
deme öyle yavv,benı germe:18:
canım saol yardımın ıcınama öyle kahvenız nasıl olsun dıye sormazsam ayıp olmazmı ki:26:
Gerilme canım benim ki heyecandan ziyade sakarlıktan
Ama utanmıştım baya
yok cnm ayıp olmaz sanki o heyecandan aklında kalacakmı kimin nasıl içtiği
isteme bitsin bidaki geldikelrinde sormaya başlarsın..
yav ben de yaparımsüreklı gozumun onune topuklu ayakkabılarla kahve ıkram ederken takılıp kaynanamın kucagına kahve tepsısıyle oturdugum hayal gelıyor tam fiyasko
damadın kucagına düşsen fena olmaz
abowww
beterın beterı varmış,kaynanaım kucagını tercıh ederım
yav ben de yaparımsüreklı gozumun onune topuklu ayakkabılarla kahve ıkram ederken takılıp kaynanamın kucagına kahve tepsısıyle oturdugum hayal gelıyor tam fiyasko
Canım bugün mü geliyorlarrr
Herşey güzel geçer inşallah Allah yardımcınız olsun.
bugun büyük gün,ölcem sanırım,butun aksılıkler ustuste gelıyor,kendımı kötu hıssedıyorum,hem regl olmusum,hem yaptıgım pasta borekler ıstedıgım gıbı olmadı,ne yapıcam ben ya,off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?