- Konu Sahibi destiny555
-
özellikle de kahve ikram etme faslını dusundukce bana bir şeyler oluyor:)
ne güzel yaa.. herkes yasiyor herseyi.. ben bakiyorum öyle ..
sevgilisi oluyor kizlarin, ilk elini tutusu, ilk hediyesi, ilk sevgilim diyisi, ben bakiyorum öyle..
istemeye geliyorlar, teklif aliyorlar, ben bakiyorum öyle..
sözlenip rahatca el ele dolasiyorlar, ben bakiyorum öyle..
nisanlaniyorlar, evleniyorlar, cocuklari bile oluyor.. ben bakiyorum öyle..
daha gencim henüz ama herkes yasiyor ben hep bakiyorum..
allah tamamini erdirsin canim..
Canım, üzülme, sen de yaşarsın, hiç merak etme.. Ama umudunu yitirme, olur hepsi zamanla.. Pes etme.. Dedim ya... Zamanı gelmemiştir belki.. Olur inşallah, umudunu kaybetme.. Hayırlısı olsun...
ne güzel yaa.. herkes yasiyor herseyi.. ben bakiyorum öyle ..
sevgilisi oluyor kizlarin, ilk elini tutusu, ilk hediyesi, ilk sevgilim diyisi, ben bakiyorum öyle..
istemeye geliyorlar, teklif aliyorlar, ben bakiyorum öyle..
sözlenip rahatca el ele dolasiyorlar, ben bakiyorum öyle..
nisanlaniyorlar, evleniyorlar, cocuklari bile oluyor.. ben bakiyorum öyle..
daha gencim henüz ama herkes yasiyor ben hep bakiyorum..
allah tamamini erdirsin canim..
Beni istemeye geldiklerinde ben de çok heyecanlıydım neyse kahveleri yaptım başladım dağıtmaya sıra kayınvalideme geldi kahveyi uzatırken bir döküldü rezil oldum
Üstüne dökülmedi yere döküldüAma keşke üstüne dökülseydi
Canım hiç heyecanlanma şunu bil ki herkes senin kadar heyecanlı olacak o gece. İnsan ne yapacagını bilemeyince çok geriliyor yapman gereken kafanda bi planının olması henüz istenmiş birisi olarak hemen yazabilirim ..
Ben en çok kimin elini öpsem kimin sadece yanagını kiminle tokalaşsam kısmına takılmıştım düşününce komik belki ama o an büyüyo gözünde.. Erkeklerin elini sık sadece sevgilinin de elini sık öpme sakın.. Bayanlarıda yaşlıların elini öp diğerlerini yanaklarından öp çık odadan sonra.. zaten sn çok fazla ortada görünmeyeceksin o yüzden herkesin gözü üzerimde olacak diye sıkıntı yapma..
Kahvelere gelince herkese orta kahve yap nasıl içersiniz diye sorma hem kalabalık hem heyecan hiç gerek yok isteme kahvesi sabittir orta: )) tabi damaat beyin ki nasıl olur senin insafına kalmış : ))
eğer kahveleri sen yapıyolarsan bi kaç deneme yap çay kaşıgının ucuna azcıık karbonat batırılıp kahvelerin fincanına atıldıgında çok köpürttügünü duydum ama şahsen deneemedim vakit varken deneyebilirsin..
Baban verdikten sonra seni çağıracaklar büyüklerden başla öp yine herkesi bol bol fotoğraf çekmeyi unutmayın geriye onlar kalıyo çünkü... annene banana çok sarılma uzun uzun benim babacıgım ağlamıştı kötü oldum bende((
çok duygulu güzel bi gün olacak fazla sıkma kendini hayatta bi kere oluyo gerilmemeye calış saçını başını son ana bırakma ki stres olmayasın..
kizlarrrrrrrrr ayni sorun bendede varr.. okadar heyecan basiyorkii cok az kaldi geleceklerrr yaaaaaaa ::SSS allahim bana bir heyecan basti simdiden anlatamam... cok kalabalik geleceklerr ve bagzen okadar cok heyecan basiyorki düsününce bilene cok utaniyorum yaaa okadar insanin arasinda herkezin gözleri üzerimde olacak.. off cok geriliyorum yaa :S
ahh canım senle hep dertleşirdik ne zaman gelecekler nezaman diye ama sana nasip oldu baksana heyecanını bile yaşıyosun maşallahinşallah banada nasip olur ama benim daha zamanım var bihayli sanırım bu heyecanı çok merak ediyorum ama süper bişey olduğunu tahmin edebiliyorum
Ayy benimm annem babam hiç dayanamazz hemen ağlarlar yaaabu konudan bahsedince bile çok ağlamışlardı Kıyamammm onlaraaaa :84:
Mesela eniştesi var gelecek onların elini öpmeyeyim mi ? babasınıda mı öpmicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?