8 yıllık ilişkin var aşkın ta ortasındasın ne işi var kızım adetlerle falan senin,ailem bilir demişsin bu dogru değil
maddi mevzuları ilişkini sokup bitirmeyin zedelemeyin aşkınızı..senin düşünceni doğru bulmadım beni yanlış anlama canım
Sana yüzükleri sen al diyen bir adam üstüne böyle çingen bir anne. Canım kusura bakma ama daha ilk günden böyle yüzlerini gösteriyorlarsa ilerde utanmadan herşeyi size yığarlar. Sen böyle biriyle mutlu olabilir misin ? Bence bunu düşün. Sevgi bir süre sonra bitecek sonuçta.
ben de 6.5 yıllık ilişki üzerine nişanlanmıştım cnm. o dönemde her iki tarafında durumu olmadığı için eşim ve ben hiçbir şeye karıştırmadık büyükleri. biz karar verdik uyguladık. karşı çıkanlar olmadı mı oldu tabi ki. gerekirse babanı da ikna etmek zorunda kalıyorsun. gönül isterdi 10 bilezik takılsın. ama baktık ki bu tür konuları büyüklere bırakınca ilişki ayrılığa doğru gidiyor gençler olarak kendimiz karar verdik. zaten bilezik isteseydim de ailesi değil eşim kendisi yapmak zorunda olacaktı. adetleri uygulamaya kalkarsak altından kalkamazsınız lafını çok duydum ben de. hiç umursamadım kendi mutluluğuma baktım cnm. sen de adet gelenek görenek için ilişkini yıkma bence. bir araya gelip ortak bir karar verin ve büyüklerinize de böyle iletin. kaç yıl emek vermişsin...
valla canım sen söyleyeceklerimden etkilenme ben senden küçüğüm sana akıl verecek değilim sen düşün taşın ama ailede çok önemli aileyse evlenmiyorsun evet ama hemen bir şey olduğunda aile burnunun dibinde bitiyorben olsam aileme söylerim ve onlar konuşurlar sonuçta 8 yıllık ilişkin var bitecek değil ya seni saf bulmasınlar koyun ağırlığınızı ortaya
terbiyesizlik kadına bak sen ya kız alıyorsun yapıcan tabi yuzukleribile erkek arkadasınız sen al dediyse demekki evlenirken hersyi sana yukliycekler uzulmekde haklısın canım 8 senedir hicmi birikim yapmadı bu insanlar oglan evlendiriyosan elini tasın altına koyucan yapıcan ya sozu ertele yada soz olsun sonraki davranıslarına gore degerlendir durumu
Ben adetlere takılmadım zaten canım sadece kadına öyle söylemek zorunda kaldım kadının dediklerini duysan hak verirdin hiç birşey alayım demiyo benim aldıklarıma bahane buluyo kendi de öyle oğluda beyaz eşya aldım markasını beğenmediler geçen yemek takımı alıcaktım beğenmiyolar 5 kuruş vermiyolar bide aldıklarıma bahane buluyolar ne durumda olduğumu bi bilseniz burnundan kıl aldırmıyo ve bunun oğluyla evlenicem 8 yıldır tanıyamamışım diye sormaya başladım kendime.Bu arada ailem ne derse o olucak çünkü bana birşey olsa sadece ailem arkamda olucak onları hiçe sayamam.
terbiyeni bozmadan topu ailelere atmışsın..annesinin arayıp ağzına geleni söylemesine karşılık yapabileceğin en edepli davranışı sergilemişsin..
8 yıllık bir sevgililikte olsa iş ciddiye binince herşey değişiyor..ama bu senin kendi gururunu ve ailenin onurunu hiçe saymanı gerektirmemeli.. bugün böyle yapan yarın neler yapmaz laflarına girmicem ama erkek arkadaşına da ailesine de 8 yıl geçirdik biz ayrılmayız izlenimi verip herşeylerine evet deme..asi ol demiyorum ama hakkını da yedirme.. ailen sen sevdiğin için herşeylerine evet diyebilirler ama sen kendini ezdirme arkadaşım
umarım tatsızlık yaşamadan en güzel şekilde geçirirsiniz süreci, hayırlısıyla
Canım istemeye gelmeden önce ailelerin bu konuları oturup inceden inceye konuşması gerekir.Bizde öyle yapmıştık ve Allahıma şükür ne ses ne seda herşey güzel olmuştu,darısı sana olsun inşallah.
Ama benim fikrim istemeyi erteleyin ve önce bu konularla ilgili konuşun,netleştirin kafalarda soru işareti kalmasın
aileler için önemli malum..
Mutluluklar dilerim canım,herşey gönlünce olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?