Kızlar bu pazar beni istemeye gelicekler 25 yaşındayım erkek arkadaşım 27.Yaklaşık 8 yıldır çıkıyoruz.Üniversitesi askerliği işi derken bu kadar bekledik sıra geldi istemeye.Dün öğle yemeğinde erkek arkadaşıma nişanda bilezik takılıyormu dedim bana herkez takılıcak dedi dedim o da öyle birşey varsa biraz nişanı erteleriz dedi bakarız dedim geçti.Her neyse akşam üzeri erkek arkadaşımın annesi aradı bana bi fırça attı tehditler etti neymiş biz bi yüzükle girmişiz olaya siz daha neler çıkartıorsunuz dedi beni rezil edemezsiniz ben oğlan evlendiriyorum dedi bende bizim gelenekleri görenekleri ben bilmiyorum dedim geldiğinde bunlar konuşulur ben birşey diyemem dedim o da bizim gelenekleri görenekleri uygularsak altından kalkmazsınız ona göre tedbirini al bozuşuruz dedi bende birşey demiyorum ailem bilir dedim o da tamam dedi kapattı suratıma.neye uğradığımı şaşırdım isteme için kıyafet bakıyordum bırakıp o yağmurda ağlaya ağlaya eve gittim.Saat kaç oldu erkek arkadaşım annesi aradıktan sonra bir kere bile aramadı bende aramadım annen beni aradı böyle böyle dedi diye aileme zaten söylemem olacağı varsa da olmaz bu iş.Böyle birşeyi haketmedim ben nişan yüzüklerini bile erkek arkadaşım bana sen al dedi ben sana sonra veririm dedi bu nasıl birşey ya ben onlar için gelinliğimi bile kiralamayı düşündüm bilezik az istemeyi düşündüm onların durumu iyi değil 2 yıl önce iflas ettiler çoğu eşyamı aldım yıllardır bekliyorum üstelik bana bunu nasıl yaparlar herkes bana sen nasıl bi yola girdin diyo sessiz sakin bi kızım ben o yüzden tepeme çıktılar yardım edin ne yapayım içimde patladı bu olay 3 gün sonra bu kadın ne yüzle beni istemeye gelecek.Delircem ya 8 yıllık bi ilişkiyi bu yüzden bitirebilirim....