Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar hanimlar...
biz kuzenle cok konustuk, düsüntük ama bulamadik, birde size danisayim dedik...
benim kuzen 2 senedir bir cocukla beraber, bizim ailenin haberi yok ben haric. ama cocugun ailesi kuzenimden haberdar. Kuzenin ailesi biraz serttir. iste noldu, oldu dayim gelsinler tanisak dedi...tabi o gün catti geldi...erkekler ve hanimlar ayri oturdular...caylar börekler ikram edildi, hanimlar ii anlasdi. ondan sonra kalkltilar, erken kalktilar asil yani 1 saat sonra...ertesi gün kuzenime msj atiyor oglan bu is olmaz, simdiye kadar aileme bir laf gelmedi bundan sonrada getirmem, aff et beni, gencsin unutursun diye bir msj...
neden diye msj attiginda ise.."bitti." diye msj geldi...bir daha msj atti bana bir aciklama borclusun diye.. ama yine ayni cevap "bitti."
simdi cook kafa yorduk, düsündük...ama neden böyle oldu anlayamadik...
sizler ne diyorsunuz bu ise?is buraya kadar geldi, istenmeye kadar geldi, az üzülmedi...tam oldu derken..bu...
sizin düsüncelerinize bekliyorum....
selam kizlar...
sagolun ya...moral oldu...ama tabi 2 sene kolay atilmiyor...ama zamanla atlatacagiz beraber...
ya haramlik selamlik oturuldu cünkü aileler daha tanimiyorlar birbirini, hani tanisma fazli diye ayri oturuldu. Saten onlar genelde akraba olmayinca ayri oturuyorlar. ama cook haklisiniz her ne olursa olsun öyle bir kuru msjla bitirilmemeli. Cocuk birde biliyor ne zorlujla annesine babasina bu konuyu actigini, hatta dayim kuzenle 1 hafta konusmadi...hepsini biliyor. iste kuzenede koyan asil oo...