• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme İstemeye Geldiler, Sonra Vazgeçtiler...

ailesi beğenmemiş demekki
çocukda ailesinin sözünden çıkmıyo anlaşılan
böylesi daha hayırlı olmuş kuzenin için, evlense daha çok sorun çıkabilir bence..

merhabalar hanimlar...

biz kuzenle cok konustuk, düsüntük ama bulamadik, birde size danisayim dedik...

benim kuzen 2 senedir bir cocukla beraber, bizim ailenin haberi yok ben haric. ama cocugun ailesi kuzenimden haberdar. Kuzenin ailesi biraz serttir. iste noldu, oldu dayim gelsinler tanisak dedi...tabi o gün catti geldi...erkekler ve hanimlar ayri oturdular...caylar börekler ikram edildi, hanimlar ii anlasdi. ondan sonra kalkltilar, erken kalktilar asil yani 1 saat sonra...ertesi gün kuzenime msj atiyor oglan bu is olmaz, simdiye kadar aileme bir laf gelmedi bundan sonrada getirmem, aff et beni, gencsin unutursun diye bir msj...

neden diye msj attiginda ise.."bitti." diye msj geldi...bir daha msj atti bana bir aciklama borclusun diye.. ama yine ayni cevap "bitti."

simdi cook kafa yorduk, düsündük...ama neden böyle oldu anlayamadik...

sizler ne diyorsunuz bu ise?is buraya kadar geldi, istenmeye kadar geldi, az üzülmedi...tam oldu derken..bu...

sizin düsüncelerinize bekliyorum....

Bence kuzenin için en hayırlısı olmuş, baksana çocuğa ondan bir hayır gelmezdi...

ilk defa duydum böyle bişeyi 2 yıllık bi ilişki istemeye kadar gelmiş bir mesajlada bitmiş oğlanın kafasında kesin bi anormallik var ne saçma bişey insanın gururuna dokunur böyle bişey ailen bilmeden bitse belki daha az üzülürdün ama böylelerine hiçbişey değmez hem ailesi istememiş olsa bile insan direnir biraz vazgeçmez demek ki o candan istememiş...

ailnizi beğenmemiş olabilirler.
kendilerinden farklı görmüş olanilirler.
acaba onlarda haremlik selamlık oturmak varmı?
yoksa garipsemiş olabilirler.
konuşma esnasında onlara ters gelecek bir söz istenmeden söylenmiş olabilir.
ama 2 yıldan sonra insanlar kimin ne olduğunu bilmeliler bu şekilde bitirmek çok ayıp.
hele de kişi seviyorsa bi mesajla silmez herşeyi.
iyi olmuş boşverin gitsin.
şimdiden iki kelam edip de direnemeyen insan evlenince hiç birşey yapmaz.
ailesine her şartta boyun eğer

2 senelik beraberlik bir bitti mesajıyla nasıl bitirilebilir,
bencede üzülmeye cidden değmez muhtemelen ailesi ve senin aranda kaldı ve ilişkinizi bitirmek istedi,
ama mantıklı bir açıklama da yapmadan bitirmesi tuhaf, sonuçta görüşüyorsunuz uzun bir süredir ,
Şu anda böyle yapan biri ilişkiniz devamında size ve ailenize karşı daha kırıcı olabilirdi, görevinizi yapmış evinize kabul etmişsiniz kaybeden o ,

çok sinir oldum yhaa.. kız bi şekilde cesaret edip açıklıyor ailesine kii ailesi bu konuda tutucu diyorsun... çocuk illaki biliyodur kızın ne zor şekilde ailesine konuyu açtığını... kız onu göze alabiliyor ama çocuk tek msjla bitti diyorr...yazıklar olsun ne diyeyim bukadar cesaretsiz bukadar kendine güveni olmayan ailesinin sözünden çıkmayan birinden kurtulduğu için sadaka versin bence kuzenin... gitsin bi öksüz filan sevindirsin kurtuldu diye bu kişiliksiz adamdan...

kuzenin şanslıymış oğlanın ne mal olduğunu iş işten geçmeden görmüş bu adamla evlenseydi çok ezilirdi adam kesin taraf tutardı ve ailesini tutardı asalak herif

selam kizlar...

sagolun ya...moral oldu...ama tabi 2 sene kolay atilmiyor...ama zamanla atlatacagiz beraber...

ya haramlik selamlik oturuldu cünkü aileler daha tanimiyorlar birbirini, hani tanisma fazli diye ayri oturuldu. Saten onlar genelde akraba olmayinca ayri oturuyorlar. ama cook haklisiniz her ne olursa olsun öyle bir kuru msjla bitirilmemeli. Cocuk birde biliyor ne zorlujla annesine babasina bu konuyu actigini, hatta dayim kuzenle 1 hafta konusmadi...hepsini biliyor. iste kuzenede koyan asil oo...

ne sinir bi durum ya...
belli ki ailesi beğenmemiş oğlan da iki laf edememiş..
iki yılı da çöpe atmış...
ne denir ki böylesine..adam değilmiş...

selam kizlar...

sagolun ya...moral oldu...ama tabi 2 sene kolay atilmiyor...ama zamanla atlatacagiz beraber...

ya haramlik selamlik oturuldu cünkü aileler daha tanimiyorlar birbirini, hani tanisma fazli diye ayri oturuldu. Saten onlar genelde akraba olmayinca ayri oturuyorlar. ama cook haklisiniz her ne olursa olsun öyle bir kuru msjla bitirilmemeli. Cocuk birde biliyor ne zorlujla annesine babasina bu konuyu actigini, hatta dayim kuzenle 1 hafta konusmadi...hepsini biliyor. iste kuzenede koyan asil oo...

2 senede kurtulmuş sünepeden

kurtulduğuna sevinsin... bu adamla bi ömür geçer miydi yaa :bbo:

oglan tarafi kiz tarafinin tutumunu begenmemistir..sonucta ailelerinde kafa dengi olmasi onemlidir...erkekte annaci olunca bitirmis,fazla dusunmeye gerek yok...diger kizlarinda dedigi gibi..iyikide evlenmemis...kim bilir kiza neler cektirirlerdi

bence erkek tarafı sizi yadırgamıştır kendilerini üstün görmüşlerdir.. boşver seni aileni beğenmemiş sebep olarak da ailemi küçümsediniz diye suçu sizin üzerinize atmaya kalkmış anasının kuzusu biriymiş evlenseymiş kuzenin 3 gün sonra annem babam der karım demezmiş

kuzenının babasıda o ortamda olduguna göre sebebi o da biliyordur aralarında tatsız bi konuşma geçmiştir yani yengen dayına sörsa sebebini daha iyi olmazmı... üzülme demek saçma illaki üzülür insan iki yıl kolay degil ama çocuk da karaktersizmiş bi mesaj la bitirmiş...

Ailedem kaynaklı %100 ama acıklama yapması gerekırdı. nedir yani canım bu olmaz bi şekilde biri kulagını cekmeli !!! :olmaz:

belliki aileler birbirini beğenmemiş.ama çocuğun yaptığı yanlış bi mesajla bitirilirmi 2 yıllık ilişki var ortada.ama böyleleri için üzülmeye değmez.hatta kurtulduğu için sevinmeli.:umursamaz:

aile yapıları farklı olabilir doğaldır bu.. benm çevremde de tanıdıklarımda duruma göre misafirlerini haremlik selamlık ağırlayanlar var.. ancak bu farklılıklar bu kadar büyütülmemeli bence. hemen 1 saat sonra kalkmaları, ertesi gün sadece kuru bir mesajla bitirmeye çalışması saygısızlık, sizi beğenmemişler ama onların da yaptığı doğru bir davranış mı? değil bence. seven adam sevdiğinin yanında olur, ayrılcaksa da onunla yüz yüze, oturup konuşma yapmayı saygı gereği yapmalıdır...
insan çok üzülüyor bu gibi durumlarda var ya, kalbi acıyo insanın... benim tavsiyem size adam gibi bir açıklamayı bile layık görmeyen birine sizin de değer vermemenizdir, hatta yol yakınken dönülmüştür belki böylesi daha hayırlıdır diyip hayatı yaşamaktan başka çare yok, bu hayatta en değerli olan şey kendinizsiniz unutmayın :)

uzulmeye degmez bosverin takmayin artik kuzenin takmasin olan olmus uzulmesin hayatta son erkek o degil ya mutlaka sevecegi birisi cikacak insallah herkesin hakkinda hayirlisi olur boyle hayirlidir diye dusunun cnmyerimsenibenyerimseniben

malesef böyle karaktersiz insanlar var işte..kim bilir kuzenin ne zorluklarla ailesine açmıştır durumu nelerden geçmiştir..bnmde aynen böyle bir olay geçti başımdan 2 ay önce falan..bizimkide 3 yıllık bir ilişkiydi we babama söylemem için hem kendisi hem ailesi adeta başımın etini yediler...bende söyledim haftalarca babamla küs kaldım ama değmezmiş..kendiliğinden bitti hiç bişi anlamadım..kavga bile etmedik durduk yerde aramadı bnm telefonlarımı açmadı..bir msj bile atmadı bitti bile diyemedi:((((üzülme diyemem malesef üzülüyor insan..kendine yediremiyor çünkü bu kadar basite alınmayı ama karşı taraff karaktersiz olduğu için önemsemiyor iştee ama tabikide böyle insanlarla vakit harcamamak en doğrusu..

bence aileniz ile onun ailesi birbirine uyumsuz geldi. bunu böyle yorumladılar ve vazgeçtiler. çok da üzülmenize değmez. eğer gerçekten sevseydi, herşeye rağmen sizi bırakmazdı...

Back