istemediğiniz halde..

Valide hanım gayet iyi bir niyetle rica şeklinde sölediyse giyerdim =)
Ama yok fesatlık hissedersem asla giymem gitmemde =)

ne karışır ki insanlar kimin ne giyeceğine valla anlam veremiyorummirmirmirmir

yok hayır karışmak gibi düşünmeyin
kesinlikle karışmıyor ama işte kadın heves ediyor..
kötü niyetli biri değil saf iyi bir kadın
onların oralarda öyle giyiliyor diye istiyor..
kız istemese zaten sözlüsü de korur giydirmezz
ama kadının gönlü kalacak diye korkuyoruz:bbo:

Amaan giysin bir seferlik madem adetmiş..

Ne adetiyse bu böyle..? :bboümdüz siyah elbisenin neresi yöresel adet anlamadım ki?:1closedeyes:

Hani bindalllı gibi birşey olsa anlıycam da anlamadım gerçi..:1closedeyes:

Desin kayınvalidesine;
--Aslına bakarsan pek beğenmedim anne ama madem adet, sen de istiyorsun , hadi kırmayım seni 1 seferlik..cokacimcoook

ne karışır ki insanlar kimin ne giyeceğine valla anlam veremiyorummirmirmirmir

kötü gelinsin ondan anlamiirsin canıms...lmaz:
ben gibin melenk olsan anlarsın...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
karışmamak lazım bence de özlemcim yaa...
arkadaşın da kendini 1 saatliğine bile olsa çirkin görmek istemez ki...

Ne gelirse insanın başına iyi niyetten gelir -tatlicadiarzu-

Kayınvalidesi gelinini o kadar çok seviyorsa giymek istemediği bir şeyide illa gönlü olacak diye zorlamaz ..

kayinvaldem benden böyle bisi istmez
isterse de kendi sectigim elbiseyi giyicem der konuyu kapatırım
:umursamaz:

Şahsen o kadar gönül koymuşsa kayınvalidem (tabiki iyi niiyetle olması önemli) giyerim sonuçta herkes aynı fabrikadan çıkmış gibi olacağına göre ne olacak zaten arada kaynarım beni gören bile olmaz.:teytey: Hem değişik bir anım olmuş olur.

Hatır için çiğ tavuk bile yenir diye boşa dememişler. 2-3 saatte güzel olmayıvereyim oda dert mi? Paris Hilton değilim ya hoş paparazziler peşimden koştu da rüküş yakalandım diye üzüleyim.

Alt tarafı bir kaç saat için kadını üzmem giyerim. Değişik bir tecrübe olurdu benim için. Ölüm yok ya ucunda.

hayatta giymem. o ne karıışıyormuş ki giydiğime
. ben bir bireyim ve kişiliğim var. canım ne isterse onu giyerim. hoş ortamına göre giyinmeyi bilirim. ama kendi zevkime göre. başkasının zevki bende iğriti durur zaten.

benimki de melek şekerim çok tatlıdır-tatlicadiarzu-
unutmadan şeytanda bir melek dimi

wıışşşşşşşşşşşş:dance::dance:

eğer benim kayınvalidem isteseydi ben giyerdim.

ama kayınvalidesinin arkadaşına nazının geçmesi ve bunu isteme tarzı da önemli.
he herşey gayet hoş araları iyi ama kız giymek istemiyor bu da gayet normal bence.
karşındakine değer vermekle falan alakalı değil bu, tercih meselesi bence..

Peki konu sahibi arkadaşımızın
kayınvalidesine cevabı ne olmuş acaba,ben merak ettim??

Kayınvalide arzu etmiş madem ben olsam giyerdim onu kırmamak adına hem daha yolun başındayken zıtlaşmak olmaz diye düşünürüm....

Kayınvalide arzu etmiş madem ben olsam giyerdim onu kırmamak adına hem daha yolun başındayken zıtlaşmak olmaz diye düşünürüm....

ben de tam aksine daha yolun başındayken "bu kızın kendi kararları varmış ve taviz vermemzmiş" i anlasın diye düşünürdüm sanırsam...
tabiki giymem ne giyecem gibi laflar etmem...
kusura bakmayın benim elbisem hazır derim...

anladığım kadarıyla benim istediğimi giyeceksin ! tarzında değilde o yöreye ait yöresel kıyafetlerle görmek istemiş sözlüsünün annesi.Olabilir duygusal yaklaşmıştır belki,bizim oranın kıyafetlerini 1-2 saat göreyim sende demiştir belki.Eğer öyleyse kırmam giyerim ama farklı bir tarzda istiyorsa giymem

elbiseyi beğendiysem giyerim...
beğenmediysem, kayınvalidemi sevip sevmeme ya da bunu benden isteyiş tarzına göre değişir...
gerçekten samimi bir rica ile istiyorsa elbette giyerim... yok millete bak ben gelinime söz geçiriyorumu kanıtlamaksa derdi rüyasında görür, düğüne dahi gitmeyebilirim...
özetle kendi kayınvalidem isterse giyer, en ortaya da atarım kendimi... karşısına geçer oynarım da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…