istemediğiniz halde..

beğendiğim birşeyse bana yakıştıysa giyerim ama siz beğenmemeniz halinde giyer misiniz yazmışsınız
hııııı sanırım giymezdim
zaten bu konuda ısrar eden bir kayınvalideyi de çok fazla umursamazdım
bildiğim gibi giyinirdim ve k.valideyi ikna etmeye bile çalışmazdım

Ben giyerdim.
Cok severim öyle kültürel kiyafetleri.
Herkesin gelini gelecek belki oraya, hepsi giymis olacak.
Kirmazdim kayinvalidemi.

bana yakışırsa giyerim yakışmazsa giymem çünkü beğenmediğim kıyafetlerin içinde kendimi mutsuz hissediyom.

ben giyerdim canım
hem adetmişte
kırma bence kayıvalideni
kayınvaliden için değilde
hani adetmiş hani kalabalık olacak düğün.
:)):

yanlış anlamadıysam daha evli değil nişanlı heralde şimdiden adet uygulayacak bir durum görmüyorum hani yeni gelin olursunda o zaman bazı adetler vardır giydirirler allı pullu neysede hem herkesde öyle giyimli değildir heralde yakışmıyorsa beğenmediyse giymeyin valla hatır için yaparsınız yarın öbürgün tepenize çıkarlar ama kayınvalidesini seviyorsa yanına kıyafetini alsın duruma göre bi yarım saat giysin bu da bir orta yolCADIARZU

ben de çok yaşıyorum bunu artık alıştırdım kayınvalidemi ilk onun aldığı şalvarları(arnavut şalvarı) giyiyorum biraz gözüküp hemen çıkarıyorum ikimizinde gönlü oluyo

krımaktan korkuyorsan kayınvalıdenı gıyeceksın canım ama banane kızarsa kızsın benım ıcın ılsıkım ıcın sorun olmaz dıyorsan gıyme ve sozlune bır danıs

giyerim niye giymiycem kirk yilin basi bise istemis,,seve seve,maksat gonul almak olsun,,,,,,

ben giyerim.nasıl olsa tek ben giymicem.kötüyse de hepsininki kötüdür :)

Gerçekten içtenlikle giymem isteniyorsa giyerim mutlaka kırmam
Ama ufakta olsa bir fesatlık kötülük hissedersemde giymem ama yıne saygımda kusur etmem
Zaten benım kayınvalıdemde boyle birşey istemez benden karısmaz bile canım :))

annecim teşekkür ederim ama darılmaz isen ben hoşuma giden başka bir kıyafet aldım ve onu giymek istiyorum bu kıyafet pek fazla hoşuma gitmedi diyebilirsin .Ve dişli olduğunu göster sonra ezilirsin gerçi kayın validen iyimi kötümü bilmem ama

bende kırmaz giyerdim hatta kendi kına gecemde hayatımda ilk defa gördüğüm şeyleri (şalvar) giydim

söyleyis sekline bagli.. eger hic giyecek gibi degilse giymem
kalbini kirmadan ikna ederdim..

nasıl bi elbise olduğuna bağlı...mesela benim sözümde kayınvalidemlerin adetine göre başıma bi yazma örtüp el öpmem gerekiyormuş.saçım falan da hiç uygun değildi bunun için,bi de çok heyecanlıydım zaten,içinde kötü görüneceğim bişeyi kullanmak istemedim.illa örtmem gerekiyor mu dedim( evet deseydi örterdim ama) o da istemiyorsan omzuna şal yaparız dedi sağolsun ve örtmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…