- 12 Ocak 2010
- 16.668
- 25.042
- Konu Sahibi Monolisasa
Siz deyince hatırladım sanki valla bu hikâyede yanan adam olmuş ona üzüldüm ben konu sahibini de Allah akıl fikir versin ne deyim
bende adama üzüldüm valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz deyince hatırladım sanki valla bu hikâyede yanan adam olmuş ona üzüldüm ben konu sahibini de Allah akıl fikir versin ne deyim
Evet o konuda bana ait aynı evde beklıyorız bişeyler olusmasını ama bana gore gelecegı yok ıyıce kotuye gıtmeye basladı dayanılmaz oldu hayata bakısım sondu.onada soyluyorm bunları anlamıyor mu benı hasta mınsanıyor doktora gıdecegız orda da aynı seylerı söyleyecegım o da daha fazla ısrar etmez herslde artık..Sizi sanırım hatırladım sonradan hatırladım ama bilmiyorum yanlış mı hatırladım ama aileniz evlenmenizi çok istediği için evlenip yine onlar üzülecek diye boşanamadığınızı söylemiştiniz... Baya da oldu yani o başlığı açalı halen bir icraata geçememişsin.. Adamı sevmediğini ona ısınamadığını o zamanda söylemiştin hala aynı şeyi söylüyorsun.. Cinsel birliktelik yaşamamışsınız hala.. Bir de cinselliğin bu hislerini yok edeceğini düşünmeye çalışıyorsunuz.. İnanın bana istemediğiniz bir adamla cinsellik yaşamak sizi daha çok uzaklaştırabilir..hatta sizde travma yaratabilir..Sizin sorunuz ısınamama değil ki zamanla ısınırsınız diyeyim siz evde onun yüzünü bile görmek istemediğinizi hatta ondan tiksindiğinizi size dokunmasına tahammül edemeyeceğinizi söylemiştiniz.. Bu şekilde mümkün değil ki...Hadi kardeşim bi cesaret et boşan bu adamdan herkes bir kere üzülür inan bana sen bir ömür üzüleceksin aksi takdirde..
İnşallah ısrarcı olmaz.. Ama en azından ona açık davranıyorsunuz çok güzel olmuş duygularınızı ona söylemeniz.. Bu bile sizi rahatlatır.. Sonra birden bir şok yaşama durumu da olmaz.. Hakkında hayırlısı olsun inşallah o da en kısa zamanda anlar durumu..Evet o konuda bana ait aynı evde beklıyorız bişeyler olusmasını ama bana gore gelecegı yok ıyıce kotuye gıtmeye basladı dayanılmaz oldu hayata bakısım sondu.onada soyluyorm bunları anlamıyor mu benı hasta mınsanıyor doktora gıdecegız orda da aynı seylerı söyleyecegım o da daha fazla ısrar etmez herslde artık..
Kendinede, adamada yazık etmişsin bu kadar tahammülsüzsen daha fazla ne kendinin nede adamın vaktini harcama ikinizede yazık yol yakınken ayrıl bence, kendimi adamın yerine koydumda benim hakkımda böyle düşünen hisseden biriyke olmak istemezdim.(( özür dılerım kafam gıttı..Temız saygılı yardımsever kırıcı degıl ama ben onu ılk gordugum andan ıtıbaren aramızda hıc elektrrık olusmadı benden yana ve bu hıc degısmedı aılem sureklı ıtekleyerek baskı altında evlendım .uzaktan uzaga mesgaleyı ıdare ettım ama o ilk gece yapamadım sonrası da malum aynı evde ıkı yabancı ..görmeye tahammülüm yok onun bana dokunacak olma ıhtımalı gelıyor onnu yanımda ıstemıyorm
Suç sizde neden avlendiniz ki??Sevmeden duygusuz bır sekılde kendımı evlenmıs buldum.Tabı kı ılk gece yapamadım ıstemedıgımı belırttım anlayıs gosterdı ama ben en kucuk yakınlasmasında imasında kendımı cok kotu hıssedıyorum. Baskı altında bu eve ona mecbur bırakılmıs hissediyorum bır ay oldu ama ona karsı ıcımde ıtıcı bır guc olusmaya basladı herseyınr(