• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstemede takı

cinnabon

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
8 Aralık 2012
4.131
5.995
358
32
arkadaşlar bizim söz nişan isteme hepsi bir arada olacak takı olarak ne takılması gerekiyor bana alyans dışında ? Evlilik teklifi edildi tek taşımda var. Yardım lütfen. Bir de erkeğe saat takılıyormuş galiba onun ne zaman olması gerekiyor ?

Erkeğe saat nişanda takılır.
Ama size takılan her yöreye ve ailenin maddi durumuna göre değişir.
Bana istemede ve sözde ayrı bilezik, nişanda set takıldı istemediğim halde.
Sizin yerinizde olsam eğer ki isteğiniz sorulursa, ya günlük kullanabileceğim kolye-küpe-bileklik mini bir set alırım ya da hiçbir şey istemeyip, düğünde güzel değerli, çocuklarıma hatıra kalacak bir set aldırırım.

Bizimde hepsi bir arada oldu.Bana 2 bilezik,tura kolye takıldı bizde damada 2 altın taktık.Saati düğüne bıraktık.

Bana sözüm de 6 bilezik bide günlük küpe takılmıştı bizde 2 tane yarımlık taktık birini annem birini babam ama saati nişanda taktık sizde altın takabilirsiniz

arkadaşlar bizim söz nişan isteme hepsi bir arada olacak takı olarak ne takılması gerekiyor bana alyans dışında ? Evlilik teklifi edildi tek taşımda var. Yardım lütfen. Bir de erkeğe saat takılıyormuş galiba onun ne zaman olması gerekiyor ?
Bana saat ve 2 kalin bilezik takilmisti nisanda. Erkege saat dugunde olur. Alyans disinda bir sey olmaz.

CNm erkeğe saat veya künye dugunde takılır kız sadece alyans alır bıde adete göre bohça ben nişanda su yolu set istedım dugunde ayrı takıldı sende su yolu setlere bak derim nişan için

Kızlar benim isteme törenimde takılacak altın konuşuldu ve 120 gram dendi . Daha sonra evde söz takıldı . Düğünüm 1 sene sonra . Altın alınırken 120 gramın yanında ayrıyeten küpe ve saat alınır mı veya kolye çünkü bunlar hiç konuşulmadı

Back