isteme ve yardım :( ( arkadaşlar konu yanlış yere açıldı taşıyabilirmisiniz )

deymezsin

Guru
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
427
13
318
Balıkesir
kızlar ertelemeler sonucu yarın akşam istemeye gelicekler ama biz ne yapıcaz mendil falan veriliyormu yada gelenlere bişey vericekmiyiz mendil tarzı falan nası oluyo hiç bilmiyorum söz tepsisini vericez de başka neler yapmamız lazım yardımcı olurmusunuz :gitme:

Son düzenleme:
canım mendil demişin ama açıkcası ilk defa duyuyorum mendil gii bişey. yöreye göre değişir tabi ama önce kahve sonra isteme sonra çay tatlı yada bazen önce istenir öyle kahvede verilmiş onuda duymuştum. başkada bişey yok. tatlıda şerbetli tatlı. genelde baklava olur yani en azından bizde öyle zemuszemus başarılar canım allah kolaylık versinnnn opuyorumnanaktan

bu arada söz tepsisini vermek derken en demek isediğini anlamadım. tepside yüzükler durur bi büyükte takar. yani onlara felan verdiğin yok tepsiyi canım

hani içinde kadeh olan bişey var söz akşamı giderken o veriliyormuş sanırım ben öyle duymuştum bide mendilide yine topikte söz mendillerimiz gelenlere verdik falan diyorlardı iyice kafam karıştı benimde vericeksek yenicek bişeyler ve kahve o kadar yani biz bi kaç çeşit yiyecek yapıcaz onları çayla veririz sonrada kahve çok teşekkürler çok zormuş bu işler daha şimdiden stresten dudağım uçukladı allah herkesin yardımcısı olsun inşş

bence iki ayağını bir pabuca sokmana gerek yok.söz için sadece ikramlık hazırlasanız yeter.önce kahve verilir sonra çay ve ikramlar.nişanda düşünürsün neler yapacağını.bence söz için birşeye gerek yok.

öncelikle hayırlı olsun bendde 2 ay önce nişanladım belki yardımcı olabilirim.mendil demişsin bizde adet değildir ama nişanlımın ailesinde varmış böyle bir adet daha önceden söylemedikleri için ben vermedim ama söz tepsisi almıştım onu verdim tabi babanlar düşünelim kararımızı sonra bildiririz derlerse isteme gecesi vermezsiniz.kahve işine gelince ben önce çay ve hazırladığım ikramları verdim sonra kahve ikram ettim tabi damada tuzlu yapmayı unutma sakın:)allah hayırlı etsin şimdiden canım..:nazar:

öncelikle hayırlı olsun bendde 2 ay önce nişanladım belki yardımcı olabilirim.mendil demişsin bizde adet değildir ama nişanlımın ailesinde varmış böyle bir adet daha önceden söylemedikleri için ben vermedim ama söz tepsisi almıştım onu verdim tabi babanlar düşünelim kararımızı sonra bildiririz derlerse isteme gecesi vermezsiniz.kahve işine gelince ben önce çay ve hazırladığım ikramları verdim sonra kahve ikram ettim tabi damada tuzlu yapmayı unutma sakın:)allah hayırlı etsin şimdiden canım..:nazar:

nişanda neler oluyor arkadaşım bohça da hazırlanıyor mu boshayallersmile

kızlar çok şükür bunu atlattık önce ikramlar ve çay sonrada bir güzel iki tane tuzlu khve yaptıkkaydirigubbakcemile3 çünkü eniştem abamı kaçırmıştı ona içirememiştik ikisini birden aradan çıkardık çok sıcak bir ortamdı ikiside içtiler tuzlu kahveyi eniştemde benimkide şimdi sıra nişanda oda 27 kasımda kısmetse :kedi: yazdıklarınız için çok teşekkür ederim isterseniz konuyu kapatabilirsiniz ben kapatmayı bilemiyorum da:)

nişanda neler oluyor arkadaşım bohça da hazırlanıyor mu boshayallersmile

bohçayı sadece ben ve nişanlıma yaptık.ailelee düğün zamanı aparız dedik.bohçamızıda çok abartılı yapmadık zaten sadece aldıklarımızı koyduk vede seccede havlu gibi şeyler oldu canım...

Back