• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme isteme ve söz helecağını :D

sevindim canım nasıl oldu neler yaptın

Bu tanışmaydi zaten ama yine de ev kalabalikti ilk kahveler yapıldı daha sonra yemekler yendi sonra çaylar tatlılar meyveler ben normalde hiç girmem mutfağa beceremem bu işleri o gün hepsini bana yaptırdı annem

Bu tanışmaydi zaten ama yine de ev kalabalikti ilk kahveler yapıldı daha sonra yemekler yendi sonra çaylar tatlılar meyveler ben normalde hiç girmem mutfağa beceremem bu işleri o gün hepsini bana yaptırdı annem
asıl o gün yapmaman lazımdı benim mutfak ekibim sağlamdı sağolsun arkadaşlarımdan yengelerimden

Neymiş te gelinin hamaratligini görecekmiş damadın annesi . Bana da saçma geldi sürekli kubra Çaylara bak kubra şunu getir kubra bunu götür onlar gittikten sonra dedim 1 yıl mutfağa ugramicam

Yok iyidi hatta kardeşi var o bi arkadaşına demişki bi yemekleri vardi hala gözümün önünden gitmiyor diye :KK16:

öncelikle hayırlı olsun. ,nşAllah bizimde bu hafta sonu olacak.erkek arkadaşının ailesi geldiklerinde o akşamı nerede geçirdiler? sizin evinizde mi kaldılar yoksa akrabanızda filan mı?

Sağol canım Senin de hayırlı olur inşallah bizde kaldılar babam da annemde bırakmadı bize geldiniz bizde kalacaksınız dedi rahat etsinler diye babam amcamlara gitti erkek arkadaşım ve babası başka yerde kaldı babası rahat edemem dedi

Back