sevindim canım nasıl oldu neler yaptınİyi o zaman sevindim karşılıklı memnuniyetlik en önemlisi bizde çok rahattik çok şükür biyiyim sıkıntı olmadi herkes herseyden memnun bi şekilde ayrıldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevindim canım nasıl oldu neler yaptınİyi o zaman sevindim karşılıklı memnuniyetlik en önemlisi bizde çok rahattik çok şükür biyiyim sıkıntı olmadi herkes herseyden memnun bi şekilde ayrıldı
sevindim canım nasıl oldu neler yaptın
asıl o gün yapmaman lazımdı benim mutfak ekibim sağlamdı sağolsun arkadaşlarımdan yengelerimdenBu tanışmaydi zaten ama yine de ev kalabalikti ilk kahveler yapıldı daha sonra yemekler yendi sonra çaylar tatlılar meyveler ben normalde hiç girmem mutfağa beceremem bu işleri o gün hepsini bana yaptırdı annem
olsun ama iyi geçmiş yaNeymiş te gelinin hamaratligini görecekmiş damadın annesi . Bana da saçma geldi sürekli kubra Çaylara bak kubra şunu getir kubra bunu götür onlar gittikten sonra dedim 1 yıl mutfağa ugramicam
Kız söz bohçasıda mı oluyor.. Aboov
Gerek yok ya bence öyle şeylere hatta ben Nişan da bile istemicem ne onlar yapsın ne ben yapicam
OHH NE GÜZEL O ZAMANYok iyidi hatta kardeşi var o bi arkadaşına demişki bi yemekleri vardi hala gözümün önünden gitmiyor diye
BE İSTEMEDİM AMA YAPTILAR BANA AMA BİZE YAPTIRMADILARKız söz bohçasıda mı oluyor.. Aboov
SEN İSTEMESENDE ANNEN VE NİŞANLIN YAPTIRCAK :)Gerek yok ya bence öyle şeylere hatta ben Nişan da bile istemicem ne onlar yapsın ne ben yapicam
BE İSTEMEDİM AMA YAPTILAR BANA AMA BİZE YAPTIRMADILAR
İnşallah olur aynı performanaaa bak o en güzeliymiş bu arada bence de annem ve benimkinden o performansı bekliyorum
İnşallah olur aynı performan