Kız İsteme isteme ve söz helecağını :D

simce123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
569
189
73
öncelikle günaydın ablalarım,kardeşlerim,arkadaşlarım,canlarm,kuzucuklarım
bayramdan sonra isteme ve sözüm olucak nasipse mesafe uzak olduğu için ilk geldikleri günün akşamı isteme olup ertesi akşam sözümüz olucak inşaallah ve ben çok heyecanlıyım bu süreçte yardımlarınızı bekliyorum hepinizden söz bohçasına neler konur neler alıp yapmam grektiği konusunda bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum öpüldünüz hepiniz şimdiden teşekkürler

merhaba canım anladığım kadarıyla isteme ve sözün olmuş nasıl geçti benimde yakında var da :)

şükür çok iyi geçti canım beklediğimden bile iyiydi öğrenmek istediklerini sor anlatayım

şükür çok iyi geçti canım beklediğimden bile iyiydi öğrenmek istediklerini sor anlatayım

öğrenmek istediğim çok şey var ama erkek arkadaşımla annemin aklı bir ben ne desem ilk tamam diyorlar ama daha sonraları onların istediği şekilde yürüyor neymişte ben adet nedir bilmiyormuşum herşeyin olma stili varmış :) ben ilk dedim ki tanışma olsun sonrasında da isteme söz nişan hepsini bir yapıcam ilk tamam dediler tanışma oldu şimdi tekrardan gelip isteme olacakmış sonra ki haftalarda nişan olacakmış :) senin nasıl oldu hepsi ayrı oldu sanırım değil mi

benim tanışmaya gelip sonra istemeye gelme gibi bi şansım yoktu çünkü tokattan geldiler. bayramın 3.günü yola çıktılar sabah 9 gibi bizdelerdi ilk aileler tanıştı muhabbet sohbet ettiler sonrasında da kahvaltı yapılı ertesi gün söz olacağı için kahvaltıdan sonra alışverişe gittik geldik akşam yemeğine gidildi gelindi sonra ben kuaföre gittim aşkitomda berbere gitti çiçek ve çikolatasıyla geldi ailesi zaten bizdeydi muhabbetleri çok güzeldi ailemle sonra biz mutfaktayken beni istemişler babamda vermiş benim haberim yoktu kardeşim duymadık tekrar isteyin dedi ikinci kere oldu sonra kahveler veridi tuzlu kahve dahil olmak üzere kahveler içildi biz gençler sıkılınca dışarı çıktık büyükler muhabbet etti. Ertesi gün de ailecek kahvaltıdan sonra gezmeye yemeğe gidildi ben yine kuaföre gittim akşam davetlilerimiz geldi toplandıktan sonra yüzüğümüz takıldı pastamızı kestik sonrasında takımız oldu lokumlarımız dağıtıldı muhabbet ikramlıklarımızı dağıttık muhabbet sohbet ederek güzelce bitti.

senin ki iyi gitmiş ya bayıldım herşey planlı :) ben istanbuldayım erkek arkadaşım ve ailesi kayserideler. o yüzden geliş gidiş çok istemiyorum ama onlar istiyorlar artık ben napiyim :)

bende istedim ama olmadı geliş gidiş dert etme herşey oluyor ben bu kadar güzel olacağını beklemiyordum bile bide adet yapıcaz illa bu şöyle bu böyle olucaz diye şartlamayın kendinizi biz adet yapmadık herşeyi akışına bıraktık kimseninde ağzına bakmadık ben yüyüklerimi bile kendim aldım babama sadece evet demesi kaldıbütün herşeyi kendim yaptım

kuzum bende baba da yok mecbur herşeyi ben yapacağım ama en başta benim erkek arkadaşım adetlere bağlı. bana kalsa hiç birşeye gerek yokta işte bana kalmıyor

canım benim bizimkilerde adete bağlı ama adete kaldığı zaman zorlanırsın ben bişey yapmadığım halde çok para gitti daha sözde ki bunun nişanı düğünü var herkesin adeti bir değil bide

TAM BİLMİYORUM AMA 2000 DEN FAZLADIR BU KENDİ ARAMIZDA OLAN BİDE BÜYÜK YAPSAK NE OLURDU BİLMEM

TAM BİLMİYORUM AMA 2000 DEN FAZLADIR BU KENDİ ARAMIZDA OLAN BİDE BÜYÜK YAPSAK NE OLURDU BİLMEM

Gider bi tanışmaya geldiler yemek falan da yaptık malzemelerin çoğu da evde olmasına rağmen gitti ya masrafta değilimde şu ne giycem derdi yok mu en çok onu dert ediyorum :) ailesini geçtim sadece o geldiğinde bile :)

GİYİNMEYİ BEN HİÇ DERT ETMEDİM İLK GELDİKLERİNDE EŞOFMANLA ÇIKTIM BEN BUYUM BENİ BEĞENEN BÖYLE BEĞENSİN

En güzeli :) o da bana önemseme diyor o yüzden bazen uçaktan iniş saati işten çıkış saatime denk geldi mecbur o bakımsız halle gitmek zorunda kaldım böyle daha güzelsin diyor :)

kendimi değiştirdiğim falan yok hatta kendimi sade daha güzel bulurum hep ama onlar benim için şehir dışından geliyorlar eşofmanla çıksam ayıp olur :)

kendimi değiştirdiğim falan yok hatta kendimi sade daha güzel bulurum hep ama onlar benim için şehir dışından geliyorlar eşofmanla çıksam ayıp olur :)
Öyle ama onlar içinde suslenipte sonrada başka olamazdım sonuçta sürekli güzel giyinemicem ama biz karşılıklı rahattik

İyi o zaman sevindim karşılıklı memnuniyetlik en önemlisi bizde çok rahattik çok şükür biyiyim sıkıntı olmadi herkes herseyden memnun bi şekilde ayrıldı
Öyle ama onlar içinde suslenipte sonrada başka olamazdım sonuçta sürekli güzel giyinemicem ama biz karşılıklı rahattik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…