öncelikle günaydın ablalarım,kardeşlerim,arkadaşlarım,canlarm,kuzucuklarım
bayramdan sonra isteme ve sözüm olucak nasipse mesafe uzak olduğu için ilk geldikleri günün akşamı isteme olup ertesi akşam sözümüz olucak inşaallahve ben çok heyecanlıyım bu süreçte yardımlarınızı bekliyorum hepinizden söz bohçasına neler konur neler alıp yapmam grektiği konusunda bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum öpüldünüz hepiniz şimdiden teşekkürler
şükür çok iyi geçti canım beklediğimden bile iyiydiöğrenmek istediklerini sor anlatayım
benim tanışmaya gelip sonra istemeye gelme gibi bi şansım yoktu çünkü tokattan geldiler. bayramın 3.günü yola çıktılar sabah 9 gibi bizdelerdi ilk aileler tanıştı muhabbet sohbet ettiler sonrasında da kahvaltı yapılı ertesi gün söz olacağı için kahvaltıdan sonra alışverişe gittik geldik akşam yemeğine gidildi gelindi sonra ben kuaföre gittim aşkitomda berbere gitti çiçek ve çikolatasıyla geldi ailesi zaten bizdeydi muhabbetleri çok güzeldi ailemle sonra biz mutfaktayken beni istemişler babamda vermiş benim haberim yoktukardeşim duymadık tekrar isteyin dedi ikinci kere oldu sonra kahveler veridi tuzlu kahve dahil olmak üzere kahveler içildi biz gençler sıkılınca dışarı çıktık büyükler muhabbet etti. Ertesi gün de ailecek kahvaltıdan sonra gezmeye yemeğe gidildi ben yine kuaföre gittim akşam davetlilerimiz geldi toplandıktan sonra yüzüğümüz takıldı pastamızı kestik sonrasında takımız oldu lokumlarımız dağıtıldı muhabbet ikramlıklarımızı dağıttık muhabbet sohbet ederek güzelce bitti.
TAM BİLMİYORUM AMA 2000 DEN FAZLADIR BU KENDİ ARAMIZDA OLAN BİDE BÜYÜK YAPSAK NE OLURDU BİLMEM
ama o helecandan ölücektimHelecagini
Öyle ama onlar içinde suslenipte sonrada başka olamazdım sonuçta sürekli güzel giyinemicem ama biz karşılıklı rahattikkendimi değiştirdiğim falan yok hatta kendimi sade daha güzel bulurum hep ama onlar benim için şehir dışından geliyorlar eşofmanla çıksam ayıp olur :)
Öyle ama onlar içinde suslenipte sonrada başka olamazdım sonuçta sürekli güzel giyinemicem ama biz karşılıklı rahattik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?