Ağustos sonu istemeye gelecekler babam erkek ark ailesi ile henüz tanışmadı.sizce direk gelip isteme ve nişan aynı gecede mi yapılmalı?? Ne yapmalıyım bilemiyorum lütfen bir fikir verinnnn: 18:
Bugün yüzüklerimizi falan da aldık aynı günde yapılsın bir seferde aradan çıksın diye düşündük zaten abartılı bir nişan istemiyoruz içim rahatladı şimdi
Merhabalar. Ben de aynı durumdayım :)) Ağustosun 16'sı Allah kısmet ederse beni istemeye gelecekler. Ama farklı ve uzak şehirlerde olduğumuz için söz ayrı nişan ayrı olup da 2 kez gelmesinler dedik. Hem söz hem nişan olacak sanırsam, gerçi bana da tuhaf geliyor daha kız istenmeden, babalar olur demeden bohçalar hazırlanması pasta börekler falan :)) Ama mecbur öyle olacak, eylüle kadar az bir zaman kalıyor ve memleketler de uzak olunca napalım :) Yalnız kafama takılan bişiler var, sizde de var mı acaba :) Şimdi istemeye geldikleri gün ben ne giycem??? sözde genelde güzel şık,hanım hanımcık bir elbise giyilir, nişanda biraz daha şık abiyeler nişanlıklar giyilir ya? Şayet o tarz ya da ona yakın bişiler giyilse kahve ikram ederken abes olmayacak mı :)) Nasıl yapacağız, fikirlerinize ihtiyacım var
Bence bigün isteme ertesi gün nişan olmalı :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bizimde istme nişan bir oldu.ayrı şehirdeydk.ilk gün istme oldu 2 gün hazırlık akşama nisan oldu:))
Merhabalar. Ben de aynı durumdayım :)) Ağustosun 16'sı Allah kısmet ederse beni istemeye gelecekler. Ama farklı ve uzak şehirlerde olduğumuz için söz ayrı nişan ayrı olup da 2 kez gelmesinler dedik. Hem söz hem nişan olacak sanırsam, gerçi bana da tuhaf geliyor daha kız istenmeden, babalar olur demeden bohçalar hazırlanması pasta börekler falan :)) Ama mecbur öyle olacak, eylüle kadar az bir zaman kalıyor ve memleketler de uzak olunca napalım :) Yalnız kafama takılan bişiler var, sizde de var mı acaba :) Şimdi istemeye geldikleri gün ben ne giycem??? sözde genelde güzel şık,hanım hanımcık bir elbise giyilir, nişanda biraz daha şık abiyeler nişanlıklar giyilir ya? Şayet o tarz ya da ona yakın bişiler giyilse kahve ikram ederken abes olmayacak mı :)) Nasıl yapacağız, fikirlerinize ihtiyacım var
Hayırlı olsun öncelıkle...Evet yaa aynı şeyi düşünüyoruz :) Abiye tamamen uygunsuz.. e sıradan bişey de olmaz. şık ama sade bişey ayarlamak lazım. Benim tanıdıgım da oyle oldu kız tüllü abiyeyle kahve tuttu. Biraz komik bi goruntuydu.
Senin de az kalmış allah kolaylık versın
Allah hayırlısını etsin benim de sözüm geçen sene 16 Ağustos'ta olmuştu :) biz de farklı şehirlerde yaşadığımız için söz nişan bi arada yapmıştık ev ortamı olacağından uzun değilde kısa abiye tercih etmiştim sende öyle düşünebilirsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Öncelikle hayırlı olsun.Merhabalar. Ben de aynı durumdayım :)) Ağustosun 16'sı Allah kısmet ederse beni istemeye gelecekler. Ama farklı ve uzak şehirlerde olduğumuz için söz ayrı nişan ayrı olup da 2 kez gelmesinler dedik. Hem söz hem nişan olacak sanırsam, gerçi bana da tuhaf geliyor daha kız istenmeden, babalar olur demeden bohçalar hazırlanması pasta börekler falan :)) Ama mecbur öyle olacak, eylüle kadar az bir zaman kalıyor ve memleketler de uzak olunca napalım :) Yalnız kafama takılan bişiler var, sizde de var mı acaba :) Şimdi istemeye geldikleri gün ben ne giycem??? sözde genelde güzel şık,hanım hanımcık bir elbise giyilir, nişanda biraz daha şık abiyeler nişanlıklar giyilir ya? Şayet o tarz ya da ona yakın bişiler giyilse kahve ikram ederken abes olmayacak mı :)) Nasıl yapacağız, fikirlerinize ihtiyacım var
Ayrı şehirler ise mantıklı iki kez masraf olmasın diye ama aynı şehirde iseniz hiç tanışmadıysa önce tanışıp sonra nişan tabiki daha mantıklı ama genede karar masraf vs. açısından ailelerinAğustos sonu istemeye gelecekler babam erkek ark ailesi ile henüz tanışmadı.sizce direk gelip isteme ve nişan aynı gecede mi yapılmalı?? Ne yapmalıyım bilemiyorum lütfen bir fikir verinnnn: 18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?