• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Isteme ve nişan aynı gün olur mu?????kızlarrr yardım edinn

nasz07

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2014
3
1
8
Antalya
Ağustos sonu istemeye gelecekler babam erkek ark ailesi ile henüz tanışmadı.sizce direk gelip isteme ve nişan aynı gecede mi yapılmalı?? Ne yapmalıyım bilemiyorum lütfen bir fikir verinnnn: 18:

Ağustos sonu istemeye gelecekler babam erkek ark ailesi ile henüz tanışmadı.sizce direk gelip isteme ve nişan aynı gecede mi yapılmalı?? Ne yapmalıyım bilemiyorum lütfen bir fikir verinnnn: 18:

Bizim durumumuzda sizin gibi. Uzak şehirlerde olduğumuz için,gelecekler ilk gün isteme olacak,1 gece kalacaklar ve ertesi günde tatlı yenip nişan gibi evde yüzükler takılacak. Sizde bu şekilde ayarlayabilirsiniz,tabi karşılıklı aileler fikir birliği içinde olmalı. Aynı gün isteme ve nişan olmasını istemedim ben, isteme merasimi biraz daha özel çok kalabalık olsun istemedim,ertesi gün de misafirler ile nişan olur.

Bizim bu şekilde olmuştu isteme ve nişan aynı gün oldu. Neden olmasın ayrıca biz aynı şehirdeydik buna rağmen böyle tercih ettik. Zaten oldukça stresli aynı stresi iki kez yaşamaya gerek yok bence. Ama tabi önceden bi tanışmak için yemeğe geldiler. Tannışma daha stresliydi. Allah kolaylık versin sana.:26:

Bugün yüzüklerimizi falan da aldık aynı günde yapılsın bir seferde aradan çıksın diye düşündük zaten abartılı bir nişan istemiyoruz içim rahatladı şimdi :D

Bugün yüzüklerimizi falan da aldık aynı günde yapılsın bir seferde aradan çıksın diye düşündük zaten abartılı bir nişan istemiyoruz içim rahatladı şimdi :D

Hayırlı olsunn yüzükleriniz bir ara paylaşırsan bizlerede fikir olur😊 inşallah istediğin gibi güzel olur herşeyy

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kızlar hayırlı olsun herkese...

Benim de isteme nişan bir arada olacak galiba. önce tanışmaya gelecekler birkaç gün sonra da isteme ve nişan aynı gün.
Biraz tuhaf daha baba kızı vermeden vermiş gibi nişan hazırlığı olması ama başka çare yok. erkek arkadaşımın ailesi izmirde biz istanbulda. git gel olmasın diye bu şekilde yapalım dedik.

Peki bunun hazırlığı nasıl olmalı. sadece isteme olsaydı daha sade olurdu. şimdi yüzükler de takılacak, pasta falan hazırlatmam gerekecek. çok stresli yaa :18:

Merhabalar. Ben de aynı durumdayım :)) Ağustosun 16'sı Allah kısmet ederse beni istemeye gelecekler. Ama farklı ve uzak şehirlerde olduğumuz için söz ayrı nişan ayrı olup da 2 kez gelmesinler dedik. Hem söz hem nişan olacak sanırsam, gerçi bana da tuhaf geliyor daha kız istenmeden, babalar olur demeden bohçalar hazırlanması pasta börekler falan :)) Ama mecbur öyle olacak, eylüle kadar az bir zaman kalıyor ve memleketler de uzak olunca napalım :) Yalnız kafama takılan bişiler var, sizde de var mı acaba :) Şimdi istemeye geldikleri gün ben ne giycem??? sözde genelde güzel şık,hanım hanımcık bir elbise giyilir, nişanda biraz daha şık abiyeler nişanlıklar giyilir ya? Şayet o tarz ya da ona yakın bişiler giyilse kahve ikram ederken abes olmayacak mı :)) Nasıl yapacağız, fikirlerinize ihtiyacım var :17::17:

Bence bigün isteme ertesi gün nişan olmalı :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bizimde istme nişan bir oldu.ayrı şehirdeydk.ilk gün istme oldu 2 gün hazırlık akşama nisan oldu:))

Merhabalar. Ben de aynı durumdayım :)) Ağustosun 16'sı Allah kısmet ederse beni istemeye gelecekler. Ama farklı ve uzak şehirlerde olduğumuz için söz ayrı nişan ayrı olup da 2 kez gelmesinler dedik. Hem söz hem nişan olacak sanırsam, gerçi bana da tuhaf geliyor daha kız istenmeden, babalar olur demeden bohçalar hazırlanması pasta börekler falan :)) Ama mecbur öyle olacak, eylüle kadar az bir zaman kalıyor ve memleketler de uzak olunca napalım :) Yalnız kafama takılan bişiler var, sizde de var mı acaba :) Şimdi istemeye geldikleri gün ben ne giycem??? sözde genelde güzel şık,hanım hanımcık bir elbise giyilir, nişanda biraz daha şık abiyeler nişanlıklar giyilir ya? Şayet o tarz ya da ona yakın bişiler giyilse kahve ikram ederken abes olmayacak mı :)) Nasıl yapacağız, fikirlerinize ihtiyacım var :17::17:

Hayırlı olsun öncelıkle...Evet yaa aynı şeyi düşünüyoruz :) Abiye tamamen uygunsuz.. e sıradan bişey de olmaz. şık ama sade bişey ayarlamak lazım. Benim tanıdıgım da oyle oldu kız tüllü abiyeyle kahve tuttu. Biraz komik bi goruntuydu.
Senin de az kalmış allah kolaylık versın

Bence bigün isteme ertesi gün nişan olmalı :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bizimde istme nişan bir oldu.ayrı şehirdeydk.ilk gün istme oldu 2 gün hazırlık akşama nisan oldu:))

Biz önce bi tanısma yemegı düşünüyoruz, üç dört gun sonra da isteme ve nişan yüzükleri...diye düşünüyoruz. bilmiyorum nasıl olacak yaa :52:

Ama böyle hızlandırılmış durumda olanlar da varmıs sevındım :)

Allah hayırlısını etsin benim de sözüm geçen sene 16 Ağustos'ta olmuştu :) biz de farklı şehirlerde yaşadığımız için söz nişan bi arada yapmıştık ev ortamı olacağından uzun değilde kısa abiye tercih etmiştim sende öyle düşünebilirsin

Ben ayni gun yapmistim cokta guzel oldu teker teker ugrasamadim hepsi aradan cikti :o

Hayırlı olsun öncelıkle...Evet yaa aynı şeyi düşünüyoruz :) Abiye tamamen uygunsuz.. e sıradan bişey de olmaz. şık ama sade bişey ayarlamak lazım. Benim tanıdıgım da oyle oldu kız tüllü abiyeyle kahve tuttu. Biraz komik bi goruntuydu.
Senin de az kalmış allah kolaylık versın

Teşekkür ederimmm :) Biraz düşününce şöyle karar verdim, kız isteme merasiminde diz boyu bir elbise giyerim, akşama nişanda da üstümü değiştirip abiye bir kıyafet giyerim dedim :) öbür türlü olamazzz ya ayağa takılır tüller falan önümüzü göremeyiz :1:

Allah hayırlısını etsin benim de sözüm geçen sene 16 Ağustos'ta olmuştu :) biz de farklı şehirlerde yaşadığımız için söz nişan bi arada yapmıştık ev ortamı olacağından uzun değilde kısa abiye tercih etmiştim sende öyle düşünebilirsin

Aynı tarihlermiş ne güzel :) sözü evde yapacağız aile arasında, nişanı da bahçemizi düzenleyip o şekilde yapmayı düşünüyoruz bakalım, o yüzden nişanda kıyafet değiştirmeyi düşünüyorum assolist gibi olacak ama napalım :1::1:

Merhabalar. Ben de aynı durumdayım :)) Ağustosun 16'sı Allah kısmet ederse beni istemeye gelecekler. Ama farklı ve uzak şehirlerde olduğumuz için söz ayrı nişan ayrı olup da 2 kez gelmesinler dedik. Hem söz hem nişan olacak sanırsam, gerçi bana da tuhaf geliyor daha kız istenmeden, babalar olur demeden bohçalar hazırlanması pasta börekler falan :)) Ama mecbur öyle olacak, eylüle kadar az bir zaman kalıyor ve memleketler de uzak olunca napalım :) Yalnız kafama takılan bişiler var, sizde de var mı acaba :) Şimdi istemeye geldikleri gün ben ne giycem??? sözde genelde güzel şık,hanım hanımcık bir elbise giyilir, nişanda biraz daha şık abiyeler nişanlıklar giyilir ya? Şayet o tarz ya da ona yakın bişiler giyilse kahve ikram ederken abes olmayacak mı :)) Nasıl yapacağız, fikirlerinize ihtiyacım var :KK17::KK17:
Öncelikle hayırlı olsun.
Biz aynı şehirde hatta aynı mahalledeyiz.Ama isteme söz nişan aynı anda çıkacak. Öncesinde babalar biraraya gelecek tanışacak.Anneler tanıştı çünkü ağırladım teyzeleri vs.
. Bu işlerin peşinde koşturacak kimse yok yanımda.Tek başıma da sürekli o stresi yaşayamam ... Babalar konuşurlar istemeye gelecekleri günü konuşurlar bohçalar hazırlanır. Gelirler istemeye...Tören başlar
Elbiseye gelince, ben isteme esnasında daha sade bi elbise giyeceğim ve ardından kahveleri servis edip elbisemi değiştireceğim.Abiye giyeceğim.

Ayrı şehirler ise mantıklı iki kez masraf olmasın diye ama aynı şehirde iseniz hiç tanışmadıysa önce tanışıp sonra nişan tabiki daha mantıklı ama genede karar masraf vs. açısından ailelerin

açık büfe.jpg
bahçe.jpg
kızlar 16 agustosta nişanı yaptık hepsi bir arada oldu yazlıkta bahçede oldu öncesinde tanışmaya geldiler bize çokta güzel oldu gerçekten tavsiye ediyorum hepsinin bir arada olmasını :) bahçede açık büfe yiyecek verdik fenerlerle tüllerle süsledik :) işte resimler

Eklentiler

• masa.jpg
    masa.jpg
    139,6 KB · Görüntüleme: 290
Back