İsteme-Söz_Nişan Menü tavsiyesi

tourmaline

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
198
Puanlar
688
Yer
- Yurtdışı
Evde isteme söz nişan için çay saati gibi ikramlık şeyler hazırlamak istiyorum.Sizce evde yemek mi yapmalıyım? Yoksa mercimek köftesi, börek ,çörek ,pasta yeterli mi? Şahsen yemek yapmak istemiyorum ..

Bir de yemek olmayacaksa kendimin yapabileceği kolay tarifler önerebilir misiniz ikram için..Benim aklıma gelenler :
Zeytinyağlı sarma(hazır alıcam)
Milföyden tavuklu garnitürlü börek
Mercimek köftesi

Başka pratik kolay ne olabilir ?

Evde isteme söz nişan için çay saati gibi ikramlık şeyler hazırlamak istiyorum.Sizce evde yemek mi yapmalıyım? Yoksa mercimek köftesi, börek ,çörek ,pasta yeterli mi? Şahsen yemek yapmak istemiyorum ..

Bir de yemek olmayacaksa kendimin yapabileceği kolay tarifler önerebilir misiniz ikram için..Benim aklıma gelenler :
Zeytinyağlı sarma(hazır alıcam)
Milföyden tavuklu garnitürlü börek
Mercimek köftesi

Başka pratik kolay ne olabilir ?
Kurabiye, su böreği olabilir.

Havucla cezerye yapabilirsiniz hem cok pratik hem servisi gorunumu guzel

Hmm tarif verebilir misin canım
Yardım alabileceğin biri varsa yardım etsin sana hepsini tek başına yapma. Tariflere de yemek tarifleri sitesinden bakabilirsin. Güzel tarifler var.

Yardım alabileceğin biri varsa yardım etsin sana hepsini tek başına yapma. Tariflere de yemek tarifleri sitesinden bakabilirsin. Güzel tarifler var.
Malesef kendim yapıcam kimse yok yardım edicek..o yüzden gözümde çok büyütüyorum

Hmm tarif verebilir misin canım
3tane havuc 1su bardagi seker tencerede suyunu cekene kadar pisiriyoruz. 1 paket kakaolu potibor buskuviyi robottan geciriyoruz. Findik veya ceviz ne varsa onu da dise gelecek sekilde dovuyoruz. Hepsini havucun icine ekliyoruz. Yuvarlak sekil yapip hindistan cevizine buluyoruz. Bi kismini hindistan cwvizine bi kismini da fistiga bulayabilirsin degisiklik olur. Sonra kurdan batirip servis yaparsin. Tadi da guzel oluyo goruntusu de. Söz gunu sofranin resmini de cekip atarsin merak ettim :) simdiden hayurli olsun allah tamamina erdirsin insallah

Tek başına iseniz

hazir kurabiye alin special alirsaniz önemsememis gibi olmazsiniz da :)
Su böreği, sarma, bi çeşit daha börek(ıspanak-kiyma, patatesli-tavuklu olabilir), ekler pasta alabilirsiniz. Yada kendiniz minik köstebek pasta yapabilirsiniz. Arzu ederseniz ozelden tarif atarim :) Yarim saate bile varmadan cok hos oluyor bir de porsiyonluk oldugu icin sık duruyor tabakta.

Sarma
Kurabiye
Yas pasta/ekler
Iki çeşit börek
Pogaca
Arkadasin önerdiği cezerye gibi bir sey olabilir.
Yada en iyi neyi yapıyorsaniz ondan yapabilirsiniz :)

Tek başına iseniz

hazir kurabiye alin special alirsaniz önemsememis gibi olmazsiniz da :)
Su böreği, sarma, bi çeşit daha börek(ıspanak-kiyma, patatesli-tavuklu olabilir), ekler pasta alabilirsiniz. Yada kendiniz minik köstebek pasta yapabilirsiniz. Arzu ederseniz ozelden tarif atarim :) Yarim saate bile varmadan cok hos oluyor bir de porsiyonluk oldugu icin sık duruyor tabakta.

Sarma
Kurabiye
Yas pasta/ekler
Iki çeşit börek
Pogaca
Arkadasin önerdiği cezerye gibi bir sey olabilir.
Yada en iyi neyi yapıyorsaniz ondan yapabilirsiniz :)
Tarif paylaşabilirseniz sevinirim

Back