Olmaz bence.Hepsi çok farklı şeyler.Hadi istemeyle-sözü aynı gün yaptınız diyelim,nişan için aradan zaman geçmesi gerekmez mi? Bir şeyi de anlamadım,söz zaten genelde nişana kadar adı konsun diye yapılan bir şey değil mi,aynı gün nişan olacaksa neden sözleniyorsunuz?ayni günde olurmu? tecrübelerinizi benimle paylasirmisiniz lütfen
ve isteme söz nisan ayni gün icinde ev de yapilacaksa nelere dikkat edilmeli
ne gibi hazirliklar yapmam lazim?
yemek..pasta ..elbise vs
güzel gecmesini istiyorum ama organizasyon konusunda cok kötüyüm
nerden nasil baslasam bilemedim vaktim de dar
ve neler yapilmasi gerek onu bile bilmiyorum az cok okudum sadece biraz ama bir onu okuyorum bir bunu derken kafam karisti yahu
ayni günde olurmu? tecrübelerinizi benimle paylasirmisiniz lütfen
yemek..pasta ..elbise vs
ve neler yapilmasi gerek onu bile bilmiyorum az cok okudum sadece biraz ama bir onu okuyorum bir bunu derken kafam karisti yahu
Biz aynı gün yaptık gayet de güzel oluyor, söz aradan çıkıyor nişan olmuş oluyor. Biz 5-6 çeşit pasta hazırladık erkek tarafı yaş pasta getirdi.ayni günde olurmu? tecrübelerinizi benimle paylasirmisiniz lütfen
yemek..pasta ..elbise vs
ayni günde olurmu? tecrübelerinizi benimle paylasirmisiniz lütfen
yemek..pasta ..elbise vs
Yakın arkadaşımın hepsi aynı gün oldu. Sevgilisinin ailesi geldi, biz de gittik, istediler ve direkt nişan yapıldı.
Ben de evlenecek olsam öyle yaparım, ne gerek var ayrı ayrı organizasyonlara.
Dayım da aileler tanışmaya gittiğinde "hazır gelmişken isteyelim" diye istedi yengemi, "hazır istemişken söz yapalım" dedi, "teneke gibi söz yüzüğü takacağımıza nişan yapalım" deyip ertesi gün nişan yüzüğü taktılar
Yengem diyor onu, mümkün olsa onu da yapardı diye.haha hazır nişanıda takmışen dur nikahıda basalıma bağlamamışlar Allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?