Bende bu tanışma faslını yeni atlatmış biri olarak tecrübemi paylaşayım
Temizlik faslı zor gerçekten her gün bir odayı bitirirerek halledebilirsin. Dip köşe vazolar sandalyeler iç birini atlama tek bi toz kalmasın sanki mal satın alcaklar bu işe ben sinir oluyorum ama napalım adetler evi iyi bi süzüyolar çünkü.Hatta bi arkadaşımın evine top yumak atmışlar koltuk altı temizmi diye insanlar çok garipleşebiliyor.
Kapıyı ben açmadım babam tam kapının yanındaymış o açtı şaka gibi ne çiçek ne çikolatayı alabildim onlarıda kaptılar
Ama çiçeği hemen vazoya koyduk. Ellerini montlarını almadan öptüm yani hemen girişte sonra teker teker montları aldım işkence gibiydi.
Ben hiç içeri geçmedim. Teyzem kahveleri hazırla dedi kahve ikarmından sonra servise geçtik. Börek tatlı vs 5 çeşit yaptık.
Çay servis faslından sonra biraz daha oturup kalkıyorlar zaten il dışınan gelmişlerdi sizinki gibi. Ama biz yemek olarak sözde vericez sözde haftaya.
Yanlız kahveleri verirken çok dikkatli ol yer açık olsun bizde orta sehpa ve yanlardada küçük sehpalar olduğundan ben çok zorlandım bide iyice bi süzüp açık aramışlar. Yok ayakkabım ayağımdan fırlıyomuş bilmem ne öylede canım sıkıldı biraz. Ben baktım isteme konusu açıldı erkek arkadaşıın kahvesini tuz yumağı yaptım birazda kızdırmıştı beni yapmalısın çok komik oluyor. Herkes resmen o yüz ifadesine yerlere yattı :)
Benim biraz sıkıcı stresli geçti umarım güzel atlatırsın :)
Net bi sıralama yok yani ana göre herşey şekilleniyor kendine sıralama yapma ben onuda yaparak iyice stres oldum çünkü.
Şimdiden hayırlı olsun canım.