- Konu Sahibi Gurbetcikiz
-
bence sevgılıne söyle o da aılesıyle konuşsun,madem sen zor durumda kalacaksın,sevgılın aılesını ıkna etmelı
bizimde isteme söz nişan bir arada oldu ben öyle istedim açıkçası
ama zaten babam eşimi benden çok önceleri tanıyordu
annemde tanıyordu
ve ben eşimi hiç tanımazken annem babam ve arkadaşları eşimin ailesinin evine balk yemeye gitmişlerdi
biz sonraları tesadüfen tanışıp aşık olup anlaşınca hiççç uzatmadık hepsi bir aradan çıktı
kahveleri dayımın eşi sevgli yengem ve amcamın oglunun eşi yaptı 3 4 tepsi taşıdım zaten heycandan o anı anlamıyorsun bile jet hızıyla dagılıp biiitiyor :)
oy tatlım ya nie o kadar stres yapıosun...iş bu evreye gelmiş ya ona şükret,karşı tarafın gelmesine izin var zorlanmıyosun hiç değilse...
ama madem bu kadar kasılıyosun,sevgiline endişelerini anlat bence,hani gidişata göre çıksın mesela yüzükler ortaya,kaynaşsınlar,sende rahatla böylee bi mutlu ol zemuszemus
bi de bence 2 saat çok uzak değil,akrabalarda öyle acele edip kalabalıkla göz korkutmasınlar,daha çok kanaşırlar,beklesinler azcık
bence isteme ve söz bir arada olabilir.
en azından benim kuzenlerim hep öyle yapmışlardı.
zaten bu devirde isteme olayı biraz formaliteden olduğu için söz yüzükleri de aynı gün takılsa hiç fena olmaz.:jeyyar:
şimdi siz birbirinizi tanıdıgnız için ikisi aynı anda olması çok normak ve en uygun olanı masraf daha az olur hem iki taraf için de çok rahat olur.genelde birbirini tanıyan çiftler böle yapıyorlar.
babanla annen tekrar konuşmalı bence çnkü o anda istediklerinde baban düşünelim falan diye ertelerse karşı tarafa ayıp olur eger yüzükleri de alıp gelmişlerse hemde olmaz
aynen bnm babm da öle yapacaktır çnkü sevgilim annesi ve kardeşi ile tanışmaya geldiler ve snra söz takalım isterseniz bir gün akşam gelelim dediler. biz de babama söledik vermedive konuyu orda kapattı bnmle konuşmadan hemde
şimdi hala ilişkimiz devam ediyor annesi ile görüşüyoruz biraz erteledik yani olayları babam da belki düzelir diye ama hiç sanmıyorum yine aynı olur burnumdan getirir
napalım artık hakkımızda hayırlısı
güzelim sen tekrar annene söle babnla muhakkak konuşsun opuyorumnanaktan
bızımde söz ve ısteme aynı gün olmuştu 4 ay sonra falan nişan olmuştu. cok fazla takma güzelım hersey olacagına varır. bu arada hayırlı olsun şimdiden
Kizlar fikirlerimi degerlendirmeye alirsaniz sevinirim;
Formalitede gel babama anlat, benim 2nci el kizim yok ilk istemede hem verilcek hemde sozu yapilacak, istiyorlarsa ugrasilar dedi, haklida bir yerde.
.
ben kahve vermemiştim arkadaşlar 30 kişiye kahve yapamam dedim yapmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?