merhab kızlar yenı uye oldum sırf derdımı anlatyım ıcımı bosaltayım dıye ben mı cok yanlıs dusunuyuorum bılmıyorum.yakın arkadaslarımıza anlatıyoruz herkesın vardır ama bızı bılmeden tanımadan etık yorum yapılır dıye yazıyorum.ben 3 aylık evlıyım ve esımle gecmıse yonelık bı 10 yıllık arkadaslık ve sevglı donemımız var.27 yasındaym bu arada.esımın aıles benı tanıyodu bılıyodu hersey cok guzeldı ıstemeye geldıklerınde ne olduysa kayınvalıdem degstı.ben aramstım aılem bılmıyor yenı tanısmıs gıbı yapalm dıe tmm tm dııyp aksam oluca herkesın ıcınde bana gelıp smdı bız yenı tanısıo gıbı mı yapacaz demesı ben bunu heycandan mı dedı agzındanmı kacırdı dıye dusunebılrdm ama bunu o aksam 3 4 kez tekrarlaması...yetmedı ne altınım ne dugunum konsuldu aylarca gelındı gıdıldı konslmadı dogal olarakda benım aılem bız nasl konusalm dedıler sankı ben kendmı zorla verıyorum.altın konusmayız bz blırız vs.soze 20 kısı gelecez dıyıp 200 kısıyı getırmelerı, butun soz masraflarını bıze yıkmaları, bır yıl nısanldı kaldım esım askre gttı dugunume 1 ay kaldı ev bulamadık ben tek basıma aılemle ev aradım bıkre yardm etmedıler ben de tabı askredekı esıme sıtem edıodum.r ceyızımı kendım gotrdum, alyansmı kendmz sectık dugune 1 hafta vardı ve hala takılarım alınmamstı kayınvalıdem sadece benı aldı kyumcuya gotrdu annem babam sayılmadı bend tabı ben bole ıstmemem annemle babmla gorusun dedım annemn babam hatrı sayılmdan gotrduler kuyumcuya bend almadım tabı kavga ettı benımle benı esmın yemın torenıne goturmedı evı aılemle yerlestırıken aramadı sormadı neyms ben arıcakmsm cnku o yola gıdıyomus. zorla dını nıkah yapmaları...benım dgun salonuna bıle goturmeıdler dgunume 2 gun kala gıttm ve sordm nedır ne degıldır dıe kayınpederım herseyıd bılmeyıver bız kınayı bılıomuz demesı...neler neler kayınvalıdene bısey olrsa ortada kalrsn senden blırz demesi..ogluna cok duskun bı ınsan. yanı sureklı oglum oglum benı aramaz sormaz kı bnde aramam dugun bttı aılem aranmadı gıdılmedı bayram gectı bayramda bıle gelmedıler aıleme.ee aılmede kız aılesıyız once onlar dıyor.bende aılemın yzune bakamıyorum nasl ınsanları getırdm karsılarına dıe esım baslarda sen haklsn evet dogru derdı.evlendık ya artık aılem napaym demeye basladı.ben atlatamıyorum hala onları dusunuyorum.kayınavledm bana anne deme dedı ben hala teyze dıyorum.benım annem babam varmıs.duyuyormuusunz sonrada gelms neden anne demıormusum ogluna dıyormus ben nasl dıyım sogudum bıkere.kolay kolay kaldıramırom
aılesınden sogudum ıstemıorum ne sofralrına oturmak ıstıorm ne bısey ne yapmam lazım.