• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme isteme +soz acil yardimm bayramdan sonra

masall_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
3
0
36
İzmir
Kizlar o kadar cok sorum var ki ne giysem uzun mu kisa mi giysem soz yuzugu mu alyans mi alsam bi 80 kisi olucaz eve nasil sigicaz bilmiyorum =[ ne ikram edilcek onuda bilmiyorum plastik tabak bardak alayim diyorum olur mu pasta keselim ve kurabiye koyalim diyoruz az mi olur ???¿¿ sorular sorular yapmam gereken birsey var mi parlak fikirler var mi

Kizlar o kadar cok sorum var ki ne giysem uzun mu kisa mi giysem soz yuzugu mu alyans mi alsam bi 80 kisi olucaz eve nasil sigicaz bilmiyorum =[ ne ikram edilcek onuda bilmiyorum plastik tabak bardak alayim diyorum olur mu pasta keselim ve kurabiye koyalim diyoruz az mi olur ???¿¿ sorular sorular yapmam gereken birsey var mi parlak fikirler var mi

Hayırlı olsun öncelikle:16:Sonradan nişan yapılacaksa eğer kısa bir elbise ve tek taş bir yüzükle tamamlayabilirsiniz nişanda da alyanslarınız takılır ya da alyanslarını hem sözde hemde nişanda tekrardan takabilirsiniz ayrıca ince söz yüzüklerinden almanıza gerek yok çünkü nişan sürecine kadar en fazla takılıyorlar şimdilerde sözde alyans takmak istenmediğinde kıza tektaşı takılıyor nişanında alyansı:132:80 kişiye tabi ki plastik tabak bardak renklilerden alırsınız gayet şık görünür ben pasta kesiminden önce birşeyler ikram etme taraftarıyım poğaça,börek,sarma gibi siz daha iyi ayarlarsınız sonra pastanızı kesince pasta ve yanına kurabiye çeşitlerinden olabilir benim fikrim 50 kişide olsa böyle yapardım 100 kişide olsa evde olduğu için bana göre:21:

Söz kurabiyeleri,Kolonya şişeleri,Söz yastıkları gibi çeşit çeşit hediyeliklerde mevcut yaptırmak isterseniz geceye farklı bir hava katmış olursunuz:38:

Evde yapılacak söz için seksen kişi biraz fazla değil mi? Azaltma şansın yok mu? Sanki salonda yapılıyormuş gibi insan çağırmışsın. Tabii ki plastik takımlar kullan. Çok şık olanları da var. Biraz araştır bulursun. Söz yüzüğünü kullanan çok az. Son yıllarda ben hiç görmüyorum kendim de takmadım. Gerçi benim söz nişan bir aradaydı. Tek taşımın üstüne alyansımı taktım bitti gitti. Çok fazla ikrama gerek yok bence. Seksen kişiye pasta kesmek de zor olur. Pasta kesmek yerine ekler ikram edebilirsin kurabiyenin yanına. Davetli sayısında azaltma yapman imkansızsa koltukları kenarlara çekip sandalye kullanacaksın başka çözüm yok. Bildiğim kadarıyla sandalye kiralanan yerler de var. Ama dediğim gibi 80 kişi çok fazla istemenin de olacağı bir söz töreni için. Çünkü isteme aile arasında olur.

merhaba:16:
bence kişi sayısını azaltma şansın varsa mutlaka azalt :)
diz hizasında şık bi elbise giymelisin uzun elbise sana sorun yaşatabilir:)
alyans alın bence:)
tabi ki 80 kişiye renkli plastik tabak bardak olur :)
pasta kurabiye bence az olur en azından yanında sarma börekde olsun :)
oturma düzenini mutlaka ayarla mutlaka sandalyelerin yerini filan sen ayarla insanlar gelip sandalyeleri ordan oraya koymasın...
söz tepsisi ve makasını unutma :) çok güzel şık tepsiler var:)
bide söz hediyelikleri tabi ki çeşit o kadar çok ki lavanta keseleri söz kahveleri kolonya şişeleri küçük magnetler butik kurabiyeler... mantar tıpalı şişelerin 40 tanesini 20 liraya almıştım ben içine renkli kumlar koydum.... şişeleri tercih edersen içine farklı bişeyde koyabilirsin... kahve kolanya çikolata sabun rendesi lavanta nazar boncugu gibi...:16:

Canim bence diz önü bi elbise giymelisin kahve ikrami yapacagin icin dekoltesi az bir elbise tercih edebilirsin. Ikram olarak da eger nisan olmayacaksa pasta ve yaninda sarma kurabiye tarzi seyler olabilir. Nisaniniz olacaksa salata tarzi tatli ve borek tarzi seyler olmali ben sozde 5 çeşit cay yani yapmistim.

Bol bol pasta kurabiye çeşiti olsun .çeşit iyidir karşı taraf açısından güzel karşılanır.ama yapmak zahmetli olabilir.butik pasta iişinde tanıdığım istanbulun her yerinde ünlülere falan butik pasta kurabiye yapan bi kız var harika ve fiyatları çok çok uygun. severek yapıor. https://www.facebook.com/pages/Tatlı-DüŞler/264952803672743?fref=ts facebook adresi bu isteyen baksın .hakkıyla yapıoyr 1 kızı var tatlımı tatlı.

Back
X