• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Isteme+nişan

AsiRuhElf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2009
32
0
86
41
Antalya
SELAM ARKADAŞLAR

ÇOK STRESLıYıM VE YARDIMINIZI RıCA EDıYORUM

BAYRAMDA BENı ıSTEMEYE GELECEKLER AMA AYNI ZAMANDA DA NıŞAN OLACAK
UZAKTAN GELDıKLERı ıCıN BıRAZ ZOR OLUYOR AYRI VAKıTLERDE GELMELERı AıLE BÜYÜKLERı DE BıRAZ YAŞINI BAŞINI ALMIŞ OLDUKLARINDAN. 20 KıŞı CıVARI GELECEKLER, ORTALAMA O KADAR DA BıZDE OLUR, NASIL OLSUN KARAR VEREMEDıM. BÜTÇE COK YOK O YUZDEN SALON ıSTEMıYORUM AMA ONCA ıNSAN EVE DE SIGMAZ BAHCE TARZI BıR YER DE BULAMIYORUM OLURSA ANCA EVDE AMA NASIL OLACAK BıLMıYORUM YA PATLAMAK ÜZEREYıM YARDIM LÜTFEEENNNN mafoldumben

ÖNCE ıSTEYıP SONRA AKSAM NıŞANMI OLSA

HEM ıSTENıP HEM NıŞAN AYNI ANDA MI OLSAAA

Sana nasıl uyarsa öyle yap herkes bütçesi durumu nasılsa öle yapıo bunda stres yapıcak bişe yok bence biraz daha sakin ol ve şöle düşün erkek tarafı olsa nasıl yapardı hiç çekinmeden kendilerine uygun olanını yaparlardı emin ol buna sende kendini hiç kasma ve tabiki isteme ardından nişanı yaparsın isteme sabah nisan akşam akşam olursa biraz absurd olur gibi bana göre dediğim gibi en önemlisi sana nasıl uygunsa.. Hadi bakalım hayırlısı

Canım öncelikle sitemizde büyük harf kullanımı yasak, onu hatırlatmak istedim..

Sorununa geince; ilk gün isteme olur, bir kaç gün sonra da-ya da ertesi gün- nişan olur.
Yer olarak da evinizin bahçesi müsaitse orda yapılabilir.
Müsait değilse de eve sıkışırsınız artık..
Nasılsa bir gün değil mi idare edilebilir.

yine de tesekkurler... sanırım sizinkileri hep yakınmıs, bizim uzaktan geldikleri icin ve zaman kısıtlı oldugundan sormustum...

yine de tesekkurler... sanırım sizinkileri hep yakınmıs, bizim uzaktan geldikleri icin ve zaman kısıtlı oldugundan sormustum...

canım beni de bayramda istemeye gelecekler..
10 saatlik yoldan hem de..
biz ilk gün tanışma olsun diyoruz..
daha sonra belirlenen bir günde (1-2 gün sonra) isteme ve yüzük takmayı düşünüyoruz.
gelecek olanlar çok kalabalık değil ve biz de kalabalık olmayacağız.
o yüzden evde ufak bi tören yapıcaz.

bir gün ara verin derim ben kalsınlar eş dost biyerlerde misafr olarak isterler seni sonra ertesi gün de nişan yaprsınız ramazan bayramı zaten eylül 20 de daha yağmur filan olmaz havalar güzel olur dışarda bahçede yaparsın daha güzel olur...

ben de kalsınlar istiyorum cunku aynı zamanda tanısma olacak 20 kisi gelecekleri icin biz de yaklasik o kadar oluruz bi yer gerek mutlaka , bahce bulamayacagım o yüzden tanidik restoran filan bulmayı deneyip özel uzuncana ya da 4 e döndürülmüş grup masası kurdurup cerez meyve tabaklari kurabiye tabakları icecek filan ayarlamayı da dusunmuyor degilim, hem restorann kendi müzigi de var o yüzden ayı bir müzik sistemine de gerek olmaz ama işte ne biliyim bi heyecan, sanki her seyi bi basıma halledecekmisim gibi geliyor :))) en iyisi derin derin nefes alıp vereyim:kedi:

ben de kalsınlar istiyorum cunku aynı zamanda tanısma olacak 20 kisi gelecekleri icin biz de yaklasik o kadar oluruz bi yer gerek mutlaka , bahce bulamayacagım o yüzden tanidik restoran filan bulmayı deneyip özel uzuncana ya da 4 e döndürülmüş grup masası kurdurup cerez meyve tabaklari kurabiye tabakları icecek filan ayarlamayı da dusunmuyor degilim, hem restorann kendi müzigi de var o yüzden ayı bir müzik sistemine de gerek olmaz ama işte ne biliyim bi heyecan, sanki her seyi bi basıma halledecekmisim gibi geliyor :))) en iyisi derin derin nefes alıp vereyim:kedi:

tabi canım bi sakinleş..
Allah yardımcı olur merka etme:1hug:

ben de aynı dertten muzdaribim. uzaktan gelecekler,evimizin bahçesi ve salonumuz küçük, ve onlarla birlikte yaklaşık 50 kişi olacağız. isteme nişan aynı zamanda olacak.. önce lokal filan düşündük ama sonra evde yapmaya verdik, artık yüzükler takılırken biraz sıkışık olur ama sonrasında herkes odalara bahçeye dağılır.. ben sadece isteme nişan aynı gün mü olacak ondan tereddürlüyüm. öyle olursa o kıyafet saç makyaj v.s. bide kahve mi dağıtacağım? e başka bişey giysem sonra değiştirsem de abes olacak.. off off ne stresli zamanlarmış. hele ev yerleştirme,eşya,düğün faslını düşünemiyorum..

ya isteme nişan aynı anda olunca çok karışık oluyor seni uyarayım. Bizim iki komşumuz da öyle yaptı birinden kimse bir şey anlamadı, biri daha iyi organize edildiği için çok güzel oldu. Bence isteme faslı bir- iki saat önceden evde olsun, sonra bahçede falan nişan faslı olsun. yoksa 50 kişiye kahve dağıtacak halin yok. Millet de bu nasıl iş bir şey anlamadık diye homurdanır durur. En temizi isteme faslı sırasında sadece ailelerin olması

Ufak bir cafe tutabilirsiniz belki ekonomik olması açısından ama o da bütçeyi zorlar diyorsan bence benim dediğim gibi olabilir, denenmiş test edilmiş. Yani isteme ile nişan töreni arasında biraz vakit olmalı

bencede aynı gün olmasın ama benim kuzenimde bursadan manisaya kız istemeye gitti kalmadılarda gece cıktılar yola öglen gibi orda oldular isteme akşam olacak diye bi şart yok öğreln istemişler sonra onlar alış veriş yapmışlar alyans işte kıyafet falan akşamda onların bahcesinde yüzükler takılmışi hava gec kararıyo araya şöle bi 3-4 saat girerse güzel olur

ben de aynı dertten muzdaribim. uzaktan gelecekler,evimizin bahçesi ve salonumuz küçük, ve onlarla birlikte yaklaşık 50 kişi olacağız. isteme nişan aynı zamanda olacak.. önce lokal filan düşündük ama sonra evde yapmaya verdik, artık yüzükler takılırken biraz sıkışık olur ama sonrasında herkes odalara bahçeye dağılır.. ben sadece isteme nişan aynı gün mü olacak ondan tereddürlüyüm. öyle olursa o kıyafet saç makyaj v.s. bide kahve mi dağıtacağım? e başka bişey giysem sonra değiştirsem de abes olacak.. off off ne stresli zamanlarmış. hele ev yerleştirme,eşya,düğün faslını düşünemiyorum..

katılıyorum şiddetle yaaaaaaaaa mafoldumben

tşekkürler arkadaşlar dediğiniz gibi o kalabaıkta kahve dağıt v.s. zor. en iyisi ve mantıklısı biraz zaman olması arasında. gidince öyle konuşayım artık..

ayy benimde öyle olucaktı kahve işine girilse cidden çıkılmaz işin içinden...hiç düşünmemiştim walla

al benden de bi okadar bene aynı şeyi düşünüyom nezamandır istemeden sonra nişan olacağı için istemede klasik bi elbise giymek gerekit nişan da abiye daha uygun olur ama isteme arkası nişan olacağı için kıyafet ve saç sorunu abiye ile kendimi kahve dağıtmak için hafif eğildiğimi düşünemiyom direk eteklerine basarım heycandan heralde sonra damadın kafasına uçar sanırm kahve tepsisi :)

Back