Erkek arkadaşımla 1 buçuk yıldır sevgiliyiz, aynı üniversitede okuduk hatta ailelerimiz bilmiyo ama aynı evde yaşadık, kısacası 1 buçuk yılın her günü dipdibeydik, Haziran ayında mezun olduk. Yaz okuluna kaldık beraber, ağustosta beni istemeye gelceklerini aileme haber vermemi söyledi. Haber verdim ama ablasının bi durumu çıktığı için ailesine konuyu bile açamadı. Konu öyle kapandı ben de aileme bi açıklamada bulundum. Sonra o izmire ben balıkesire geldim ayrı kaldık inatla devam ettirmeye çalışıyoruz çünkü ayrılmak istemediğini beni sevdiğini söylüyo eline geçen her fırsatta gelmeye çalışıyo. Ben gidemiyorum çünkü "bi kızın bi erkeğin ayağına gitmesi ayıpmış"
o gelince de laf oluyo aynı şekilde neden geliyo gibisinden. sürekli kavga ediyoruz ayrılıp barışıyoruz ikimiz de kafayı yicez. Neyse en sonunda benim ailem dedi ki "gelip isteseler arada bi resmiyet olsa en azından izmire çalışmaya falan gidebilirdin" gibisinden konuştular. ama bu sefer onun ailesi "Önce askere git, sonra iş bul, sonra isteriz" dediler.
Tabi bu da nerden baksanız 3 yıl.
Ne yapmam lazım görüşmemiz için ya da beni istemeleri için :2: Yani öyle evlenme meraklısı değilim istediğim sadece ayda 1 defa da olsa rahat rahat görüşebilmek
Hiç olmazsa aileler tanışsa olmaz mı ?
Canım valla ben daha cok tecrübeli deglim ama yorum yapıp yardmcı olmaya calsym :s öncelikle hersey erkekte bitiyor o konusacak ikna edecek senin elinde olan birsey yok yani hatta bunu acık acık konus beni aileme karsı mahcup etme ben söyledim de oda ailesini alsn karssna konussn yasınız öyle ufakda degil nsanlyken askere gitmesi bi kere sizin için en iyisi olur sen gdip görmek istyceksn özlceksn nsanlı olmadgnda ailen karsı ckar ama nsanlyken gdersn sevgln askerdeykende bunların hepsni oturun konusn oda ailesyle konssn :)) askere gdnce gözm arkada kalr hiç olmazsa bi söz yapalm desin aileside illaki kabul edr yani kac yasında imsanlarsnz :))
Canım tam benim söylediklerimi söylüyosun, en son geldiğinde ben de aynı bu şekilde konuştum, erkek çocuğu sonuçta ağırlığını koysa bişey demez ailesi eminim. Ailesini de tanıyorum öyle kötü insanlar değiller. Kaç defa söyledim gelip isteseniz böyle olmicak diye, daha erken diyo onun ailesi de o da. Sanki sözlendikten sonra ertesi gün evlenicekmişiz gibi.. allahım ya herkes böyle bi garip garip davranıyo anlamıyorum
Üzülme canım benim cok dua et hersey olacagna varırama bence cok ciddiye almams braz daha üsteler tarzda degil ama ciddi ciddi al konus kac yasında kızsn iki gün sonra görcüler falanda cıkar valla sen inceden tehdite et söyle
Onu da yaptım, mahalleden çok iyi bi kısmet çıktı valla ama ailem tersledi direk görüştüğü başkası var gibisinden. Bunu söyledim çok sıkıyosun evlenmek için çok üsteliyosun bu kadar meraklı mısın evlenmeye falan diye bi daha kavga ettik üstüne
Yorumları okumadım ama bence şurada bir sıkıntı var.
Ailene söyle isteyeceğiz diyor sonra bir şey oluyor istenmiyorsun, ve ısrarla isteme günü ötelenip duruyor. Senin ailene karşı mahcubiyetini düşünmüyorlar mı?
Yorumları okumadım ama bence şurada bir sıkıntı var.
Ailene söyle isteyeceğiz diyor sonra bir şey oluyor istenmiyorsun, ve ısrarla isteme günü ötelenip duruyor. Senin ailene karşı mahcubiyetini düşünmüyorlar mı?
Canım o zmn sen kendni ifade edememessn braz duygsal yaklas görsemyorz falan de özledgni dile getr
Canım kafamız aynı şekilde çalışıyo, onu da söyledim bu sefer de evden kaç diye tutturup sana burdan bi iş buluruz sonra da zamanı gelince evleniriz dedi.
Ayy canım bu iş kafamı karstrdı benim isteyen erkek böyle mi yaparkac ne yani napsak ki bi çözm lazm
Ölürüm de kaçmamAyrılıcaz heralde en sonunda ben artık kabullendim yani
Ölürüm de kaçmamAyrılıcaz heralde en sonunda ben artık kabullendim yani
Anladığım kadarıyla erkek arkadaşın durumun ciddiyetinin farkında değil. Yapacaklarının ya da söz verip de yapmaktan vazgeçtiklerinin size nelere malolabileceğini göremiyor. Ailesiyle konuşmadan "istemeye geleceğiz" demesi zaten çocukça bir davranış.
Bana kalırsa evlilik için acele etmeye hiç gerek yok. Keşke ailene hiç konuyu açmasaydınız ama olan olmuş artık. Ben ailenin yerinde olsam ortada resmi bir şey yokken hayatını ona göre şekillendirmeni istemezdim. Dediğim gibi o hala durumun farkında değil. Bence erkek arkadaşına resmiyet için ısrar etmekten vazgeç. Yaşananlardan dolayı ailene karşı mahcup olduğunu, bu yüzden onlara "rağmen" hiçbir şey yapamayacağını, bu kadar kararsızsa evlilik işini askıya aldığını, o zamana kadar da ancak koşulların elverdiği ölçüde görüşebileceğinizi ama bu şekilde yıllarca devam etmenin de mümkün olmadığını söyleyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?