Erkek arkadaşımla 1 buçuk yıldır sevgiliyiz, aynı üniversitede okuduk hatta ailelerimiz bilmiyo ama aynı evde yaşadık, kısacası 1 buçuk yılın her günü dipdibeydik, Haziran ayında mezun olduk. Yaz okuluna kaldık beraber, ağustosta beni istemeye gelceklerini aileme haber vermemi söyledi. Haber verdim ama ablasının bi durumu çıktığı için ailesine konuyu bile açamadı. Konu öyle kapandı ben de aileme bi açıklamada bulundum. Sonra o izmire ben balıkesire geldim ayrı kaldık inatla devam ettirmeye çalışıyoruz çünkü ayrılmak istemediğini beni sevdiğini söylüyo eline geçen her fırsatta gelmeye çalışıyo. Ben gidemiyorum çünkü "bi kızın bi erkeğin ayağına gitmesi ayıpmış"
o gelince de laf oluyo aynı şekilde neden geliyo gibisinden. sürekli kavga ediyoruz ayrılıp barışıyoruz ikimiz de kafayı yicez. Neyse en sonunda benim ailem dedi ki "gelip isteseler arada bi resmiyet olsa en azından izmire çalışmaya falan gidebilirdin" gibisinden konuştular. ama bu sefer onun ailesi "Önce askere git, sonra iş bul, sonra isteriz" dediler.
Tabi bu da nerden baksanız 3 yıl.
Ne yapmam lazım görüşmemiz için ya da beni istemeleri için :2: Yani öyle evlenme meraklısı değilim istediğim sadece ayda 1 defa da olsa rahat rahat görüşebilmek
o gelince de laf oluyo aynı şekilde neden geliyo gibisinden. sürekli kavga ediyoruz ayrılıp barışıyoruz ikimiz de kafayı yicez. Neyse en sonunda benim ailem dedi ki "gelip isteseler arada bi resmiyet olsa en azından izmire çalışmaya falan gidebilirdin" gibisinden konuştular. ama bu sefer onun ailesi "Önce askere git, sonra iş bul, sonra isteriz" dediler.
Tabi bu da nerden baksanız 3 yıl.
Ne yapmam lazım görüşmemiz için ya da beni istemeleri için :2: Yani öyle evlenme meraklısı değilim istediğim sadece ayda 1 defa da olsa rahat rahat görüşebilmek