Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri isteme için hangi elbise

ikisi de değil bence ..ilk resimde göbeğin aşırı çıkmış hoş olmamış .ikinci ise zaten sıradan bir kıyafet ..bence daha farklı şeyleri düşünmelisin..

Eğer ikisinden biri olması gerekiyorsa birinci elbise daha güzel ama daha hoş birşeylerde bulabilirsin bence bakmay devam et:)) Zaten bulduğunda kararasız kalmayacaksın:)

Öncelikle hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin inş.
Benim fikrim de ilk resim, diğer elbise de hoş ama ilki daha uygun olur sanırım :) Korse de kullanırsan taş gibi olursun :)))
Tebriklerr..

üst resim cnm daha hoş durmuş

bencede daha guzel bir elbise giyebilirsin. 1 ci kiyafetin penye gibi durmus. Penye gibi kiyafetleri sahsen ben hic bir zaman tavsiye etmiyorum insani oldugundan fazla kilolu gosteriyor.2 ci kiyafetinde gunluk kiyafet gibi olmus biraz.

ayrica kilonda fazlalik goremiyorum ben. Guzel bir vucut yapin var.kendine haksizlik etme canim. Kiyafet cok fark ediyor.

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim kızlar yorumlar için hepinize isteme için güzel siyah bir elbise aldım bunlar pek içime sinmemişti.. bu arada yarın isteniyorum darısı tüm bekleyenlerin başına

Son düzenleme:
1. resimdeki çok güzel.. korseyle rahat edemem diyosan lc waikikide ve marks&spencer da korseli çıtçıtlılar var.. çok rahat kullanımlıları.. hatta marks&spencerdaki sütyenli de.. tavsiye ederim..

siyah her zaman kurtarici elbisedir...hemde insanlarin ciddiye alinmasini saglar..ikincisi plaj elbisesi gibi geldi..yazlik bir hava verdi acikcasi...nisanlinla gidecen bir eglence aksami kiyafeti gibi..resmi degil...

bilmiyorum istemeye geldiler mi? eğer gelmedilerse bencede siyah çok hoş onu tercih etmelisin.. günün anlamına da uygun bir tarzda bence.. Allah mutluluğunuzun sonunu getirsin pişman ettirmesin mevlam inş.. birde darısı olmayanların başına (amin)

geldiler canım pazar günü sözüm var..çok teşekkür ederim güzel dileklerin için şimdide söz elbisesi arayışındayım telaşlar bitmiyorki

geldiler canım pazar günü sözüm var..çok teşekkür ederim güzel dileklerin için şimdide söz elbisesi arayışındayım telaşlar bitmiyorki

hayırlı olsun canım.. söz gününde güzel geçer umarım..

bunlar güzel telaşlar. Allah her zaman bu tatlı heyecanları yaşatacak anlar, olaylar, zamanlar nasip etsin inş. herkese.. bu güzel zamanın tadını çıkarmaya bak.. Allah'a emanet ol

Şimdiden mutluluklar canımmm söz kıyafetini de kolayca bulursun umarım.. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…