Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba bayramdan sonra sözlenıyorum ama tanışma isteme ve söz ayrı ayrı olcak bu elbiseleri düşündüm ama farklı bi elbisede alabilirim İSTEME için.... sözde buna benzer ama daha canlı bi renk alcam topluyum biraz :2: 1.74 boyum var 20 yaşındayım sizce bu elbiseler nasıl elbisede göbegım cıkmıs ama normalde yok daha sıkı görünmek için korse takabılırım Eki Görüntüle 284239 Eki Görüntüle 284238 şimdiden teşekkürler![]()
1. resimdeki çok güzel.. korseyle rahat edemem diyosan lc waikikide ve marks&spencer da korseli çıtçıtlılar var.. çok rahat kullanımlıları.. hatta marks&spencerdaki sütyenli de.. tavsiye ederim..kızlar merhaba bayramdan sonra sözlenıyorum ama tanışma isteme ve söz ayrı ayrı olcak bu elbiseleri düşündüm ama farklı bi elbisede alabilirim İSTEME için.... sözde buna benzer ama daha canlı bi renk alcam topluyum biraz :2: 1.74 boyum var 20 yaşındayım sizce bu elbiseler nasıl elbisede göbegım cıkmıs ama normalde yok daha sıkı görünmek için korse takabılırım Eki Görüntüle 284239 Eki Görüntüle 284238 şimdiden teşekkürler![]()
bilmiyorum istemeye geldiler mi? eğer gelmedilerse bencede siyah çok hoş onu tercih etmelisin.. günün anlamına da uygun bir tarzda bence.. Allah mutluluğunuzun sonunu getirsin pişman ettirmesin mevlam inş..birde darısı olmayanların başına (amin)
![]()
![]()
geldiler canım pazar günü sözüm var..çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinşimdide söz elbisesi arayışındayım telaşlar bitmiyorki
![]()