• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri isteme için hangi elbise

qizemm..

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2010
241
0
0
İstanbul
kızlar merhaba bayramdan sonra sözlenıyorum ama tanışma isteme ve söz ayrı ayrı olcak bu elbiseleri düşündüm ama farklı bi elbisede alabilirim İSTEME için.... sözde buna benzer ama daha canlı bi renk alcam topluyum biraz :2: 1.74 boyum var 20 yaşındayım sizce bu elbiseler nasıl elbisede göbegım cıkmıs ama normalde yok daha sıkı görünmek için korse takabılırım $031120111202.jpg $031120111200.jpg şimdiden teşekkürler :21:

ilk resim canım..
hayırlı olsun..
evlenmek ıcın 1 kere daha dusunmeyıe ıhmal etme:))))

kesinlikle ilk resim...
çok saol tatlım bende ilkini beğendim eger daha guzel bişi bulursam baska bişide gıyebılırım
sen bu telaşları atlattın bana şans dile lütfen :21::46:
2, resmi düşünme bile . ama korse giymeyide unutma ;)
evet canım mutlaka korse gıyıcem bıde regl dönemım o yuzden fazla cıktı gobegım :1:ama korse sart evet teşekkürler :16:
ilk resim canım..
hayırlı olsun..
evlenmek ıcın 1 kere daha dusunmeyıe ıhmal etme:))))
teşekkür ederim canım ama inanın cok düşündüm yaşım kücük oldugu ıcın özellkle daha cok düşündüm ama hemen evlenmıcem işin nişanlılık dönemimde daha iyi tanırım heralde :1:
2resim arasından ilki canım fakat bence biraz daha bakın:16::16:

kesinlikle canım bakmaya devam ediyorum zaman yaklastı hemen karar vermem gerek ama :40:...teşekkür ederim :16:

kızlar merhaba bayramdan sonra sözlenıyorum ama tanışma isteme ve söz ayrı ayrı olcak bu elbiseleri düşündüm ama farklı bi elbisede alabilirim İSTEME için.... sözde buna benzer ama daha canlı bi renk alcam topluyum biraz :2: 1.74 boyum var 20 yaşındayım sizce bu elbiseler nasıl elbisede göbegım cıkmıs ama normalde yok daha sıkı görünmek için korse takabılırım Eki Görüntüle 284239 Eki Görüntüle 284238 şimdiden teşekkürler :21:

2. REsimdeki penye falan sanırım çok basit olur. 1. resımdekındede dedıgın gb bıraz gobegın cıkmısbırde elbıse kesımden dıolayımı bılemıyorum ama duzgun durmuyor. Ben olsam bunları gıymezdım.

2. REsimdeki penye falan sanırım çok basit olur. 1. resımdekındede dedıgın gb bıraz gobegın cıkmısbırde elbıse kesımden dıolayımı bılemıyorum ama duzgun durmuyor. Ben olsam bunları gıymezdım.

benımde cok ıcıme sınmedı acıkcası dedıgım gıbı bakmaya devam edıyorum canım saol :2: :16:

Back