Kız İsteme İsteme çiçeği şart mı

Ne demek ya çiçeksiz istememi olurmuş?o zaman istemeye de gelmesin dost hayatı yaşasın.. Ya da kaçın gidin falan.. ne saçma bir çiçekten mi kaçıyormuş ay sinir

Değil tabi ki. Kız isteme de şart değil. Hele nişan falan ay saçma sapan. Hatta bak ,düğünde neymiş banal yani. Siz şey yapın kot tişört nikah dairesinde evlenin. Çok mutlu olur bence nişanlınız, gördüm ben o ışığı onda.

Yahu sevdigi kizin ailesinin evine ozel bir sebeple gidiyor cicekten baska ne alabilir elini kolunu sallayarakmi gelecek?
Ayip yani bu nasil bir tepkidir

Değil tabi ki. Kız isteme de şart değil. Hele nişan falan ay saçma sapan. Hatta bak ,düğünde neymiş banal yani. Siz şey yapın kot tişört nikah dairesinde evlenin. Çok mutlu olur bence nişanlınız, gördüm ben o ışığı onda.
Bende o ışığı görmeye başladım ama elimden gelen bişey yok

çiçeği dert eden alyans da almaz. bir seferlik ve özen gösterildiğini belli edecek şeyler bunlar.
kimse gidip 10binlerce tl vermesini de beklemiyordur eminim.

Kız isteme aslında ailelerin tanışma kaynaşma merasimidir. Dolayısıyla iki aile de iyi bir izlenim bırakmak ister. Damadın da çiçekle hediyeyle gelmesi hoş bir jesttir. Bunu yapıp yapmamak da onun tercihi. Birine zorla bana hediye al çiçek al diyemezsiniz. O zaman siz de kahve değil kola ikram edin. O da şart değil, ev sahibinin tercihidir. İstediğini ikram eder

X