- 15 Eylül 2018
- 16
- 7
- 25
-
- Konu Sahibi Birhanimefendii
Üç seçenek var ya doktora gidecek (psikoloğa, terapiye değil üroloğa) ya boşanacaksınız ya da ömür boyu vasat altı bir cinselliğiniz olacak. Başka seçenek yok. Çocuk yapmayın.Ben 23 yasindayim esim 26 yasinda evleneli bir bucuk yıl oldu severek evlendik cocugumuz yok henuz dusunmedigimiz icin zor bi hayatimiz yok maddi manevi acıdan ailevi sorunlar da yok ama esimde asırı isteksizlik var iliski olsa bile yataktan kalkmak istemiyor hani erkekler türk kadinlarindan yakınır ya ben o konuda kocamdan yakınıyorum hicbir caba yok belimde fıtık var dizlerim agriyo diye ya surekli iliskiyi erteliyor yada yataktan kalkmiyor bu durum cok sıkıcı olmaya basladi normal bir sekilde optugumde bile ilerlicek diye korkup hemen yorgunum diye kendini cekiyor aldatma yok ona eminim ama bu yasta hic normal gelmiyor beni uzaklastirmasi itici gelmeye basladi erkekler yas ilerledikce daha düskün olur cinsellige diyolar ama beni bu yasimda iteleyip sogutursa ilerde sırf o istiyor diye bunu yapmam terapiye gidelim diyorum ben yatak odami baskasina anlatmam diyor uyarıcı ilaclar kullan diyorum zararli diyo nasil olcak bilmiyorum haftada bir zorlamasam aklina gelmiyor benden once yataga kosup uyuma derdinde kendimi tecavuzcu corkun gibi hissetmeye basladim
Nerdeyse boyleydi en sık haftada 2 olmustur yemi evli arkadaslarim anlatirken kendimi sorguluyodum yani nasil her gün yapiyolar diye kayınvalidem neden hala cocuk yapmadiniz filan dedi hani yanlislikla bile olsa olmasi lazim gibisinden bizim gibi yasli misiniz haftada 1 yapcaksiniz dedi orda bi yerin dibine girdimBir Buçuk yılda hep mi böyleydi eşiniz.
Bosancak kadar degil ama anlam veremiyorum benden tiksinmiyor seviyo baskasinda da gozu yok ama bi cinsellige duskun degil yani tamam cok iyi bi performans beklemiyorum ama normal sure degil benceÜç seçenek var ya doktora gidecek (psikoloğa, terapiye değil üroloğa) ya boşanacaksınız ya da ömür boyu vasat altı bir cinselliğiniz olacak. Başka seçenek yok.
Ay bu kayınvalidelerin bir burnunu sokmadığı o kalmıştı ona da soksunlar tam olsun.Nerdeyse boyleydi en sık haftada 2 olmustur yemi evli arkadaslarim anlatirken kendimi sorguluyodum yani nasil her gün yapiyolar diye kayınvalidem neden hala cocuk yapmadiniz filan dedi hani yanlislikla bile olsa olmasi lazim gibisinden bizim gibi yasli misiniz haftada 1 yapcaksiniz dedi orda bi yerin dibine girdimtabi bisey soyleyemedim
Kvalideniz ne kadar saygınNerdeyse boyleydi en sık haftada 2 olmustur yemi evli arkadaslarim anlatirken kendimi sorguluyodum yani nasil her gün yapiyolar diye kayınvalidem neden hala cocuk yapmadiniz filan dedi hani yanlislikla bile olsa olmasi lazim gibisinden bizim gibi yasli misiniz haftada 1 yapcaksiniz dedi orda bi yerin dibine girdimtabi bisey soyleyemedim
Aslında boşanacak kadar büyük bir sorun ama siz yıllarınız boşa geçmeden anlamayacaksınız maalesef bunu.Bosancak kadar degil ama anlam veremiyorum benden tiksinmiyor seviyo baskasinda da gozu yok ama bi cinsellige duskun degil yani tamam cok iyi bi performans beklemiyorum ama normal sure degil bence
Kayınvalideniz haftada bir seviştiğinizi nereden biliyor?Nerdeyse boyleydi en sık haftada 2 olmustur yemi evli arkadaslarim anlatirken kendimi sorguluyodum yani nasil her gün yapiyolar diye kayınvalidem neden hala cocuk yapmadiniz filan dedi hani yanlislikla bile olsa olmasi lazim gibisinden bizim gibi yasli misiniz haftada 1 yapcaksiniz dedi orda bi yerin dibine girdimtabi bisey soyleyemedim
İğrenç ya gelinine de bunu anlatmazsın yaniNerdeyse boyleydi en sık haftada 2 olmustur yemi evli arkadaslarim anlatirken kendimi sorguluyodum yani nasil her gün yapiyolar diye kayınvalidem neden hala cocuk yapmadiniz filan dedi hani yanlislikla bile olsa olmasi lazim gibisinden bizim gibi yasli misiniz haftada 1 yapcaksiniz dedi orda bi yerin dibine girdimtabi bisey soyleyemedim
Kendilerini soyledi haftada bir olarak yani isizin cok sıktır korunmuyorsaniz cocugunuz illa olursa 1 bucuk yildir diye soyledi ben bizimle alakali bisey soylemedim onaKayınvalideniz haftada bir seviştiğinizi nereden biliyor?
Her seferinde sizin talebinizle mi oluyor öyleyse biraz onun gelmesini bekleyebilirsiniz. Belki sizin beklentinizden dolayı görev olarak görüp odaklanamıyordurBen 23 yasindayim esim 26 yasinda evleneli bir bucuk yıl oldu severek evlendik cocugumuz yok henuz dusunmedigimiz icin zor bi hayatimiz yok maddi manevi acıdan ailevi sorunlar da yok ama esimde asırı isteksizlik var iliski olsa bile yataktan kalkmak istemiyor hani erkekler türk kadinlarindan yakınır ya ben o konuda kocamdan yakınıyorum hicbir caba yok belimde fıtık var dizlerim agriyo diye ya surekli iliskiyi erteliyor yada yataktan kalkmiyor bu durum cok sıkıcı olmaya basladi normal bir sekilde optugumde bile ilerlicek diye korkup hemen yorgunum diye kendini cekiyor aldatma yok ona eminim ama bu yasta hic normal gelmiyor beni uzaklastirmasi itici gelmeye basladi erkekler yas ilerledikce daha düskün olur cinsellige diyolar ama beni bu yasimda iteleyip sogutursa ilerde sırf o istiyor diye bunu yapmam terapiye gidelim diyorum ben yatak odami baskasina anlatmam diyor uyarıcı ilaclar kullan diyorum zararli diyo nasil olcak bilmiyorum haftada bir zorlamasam aklina gelmiyor benden once yataga kosup uyuma derdinde kendimi tecavuzcu corkun gibi hissetmeye basladim
2 hafta yanasmadim hic ihtiyac duymuyor sornasinda konustm neden hic istemiyosun dedim bu durumdan mutlu olman lazim diyo kadinlar istemez bahane uydurur kocam bana dokunmasin diye diyor bakıs acisi biraz eskide kalmis gibiHer seferinde sizin talebinizle mi oluyor öyleyse biraz onun gelmesini bekleyebilirsiniz. Belki sizin beklentinizden dolayı görev olarak görüp odaklanamıyordur
Ne alaka ya yani sizi ayıpliyor alttan alttan kadın istemez mantığında. Kendi eksiğini örtmek için sorunuza cevap vermeyip sizi suçluyor istediğiniz için2 hafta yanasmadim hic ihtiyac duymuyor sornasinda konustm neden hic istemiyosun dedim bu durumdan mutlu olman lazim diyo kadinlar istemez bahane uydurur kocam bana dokunmasin diye diyor bakıs acisi biraz eskide kalmis gibi
Kadın terbiyesiz ve hadsiz uzak durun kendisindenKendilerini soyledi haftada bir olarak yani isizin cok sıktır korunmuyorsaniz cocugunuz illa olursa 1 bucuk yildir diye soyledi ben bizimle alakali bisey soylemedim ona
Libidosu düşük. Üroloji dr.u çözüm olabilir.Bosancak kadar degil ama anlam veremiyorum benden tiksinmiyor seviyo baskasinda da gozu yok ama bi cinsellige duskun degil yani tamam cok iyi bi performans beklemiyorum ama normal sure degil bence
Nişanlıyken hiç mi konuşmadınız bu konuları? Ne demek kadın istemez nasıl bir bakış açısı bu ?2 hafta yanasmadim hic ihtiyac duymuyor sornasinda konustm neden hic istemiyosun dedim bu durumdan mutlu olman lazim diyo kadinlar istemez bahane uydurur kocam bana dokunmasin diye diyor bakıs acisi biraz eskide kalmis gibi