İsteksizlik

Birhanimefendii

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2018
16
7
25
Ben 23 yasindayim esim 26 yasinda evleneli bir bucuk yıl oldu severek evlendik cocugumuz yok henuz dusunmedigimiz icin zor bi hayatimiz yok maddi manevi acıdan ailevi sorunlar da yok ama esimde asırı isteksizlik var iliski olsa bile yataktan kalkmak istemiyor hani erkekler türk kadinlarindan yakınır ya ben o konuda kocamdan yakınıyorum hicbir caba yok belimde fıtık var dizlerim agriyo diye ya surekli iliskiyi erteliyor yada yataktan kalkmiyor bu durum cok sıkıcı olmaya basladi normal bir sekilde optugumde bile ilerlicek diye korkup hemen yorgunum diye kendini cekiyor aldatma yok ona eminim ama bu yasta hic normal gelmiyor beni uzaklastirmasi itici gelmeye basladi erkekler yas ilerledikce daha düskün olur cinsellige diyolar ama beni bu yasimda iteleyip sogutursa ilerde sırf o istiyor diye bunu yapmam terapiye gidelim diyorum ben yatak odami baskasina anlatmam diyor uyarıcı ilaclar kullan diyorum zararli diyo nasil olcak bilmiyorum haftada bir zorlamasam aklina gelmiyor benden once yataga kosup uyuma derdinde kendimi tecavuzcu corkun gibi hissetmeye basladim

Üç seçenek var ya doktora gidecek (psikoloğa, terapiye değil üroloğa) ya boşanacaksınız ya da ömür boyu vasat altı bir cinselliğiniz olacak. Başka seçenek yok. Çocuk yapmayın.

Bir Buçuk yılda hep mi böyleydi eşiniz.
Nerdeyse boyleydi en sık haftada 2 olmustur yemi evli arkadaslarim anlatirken kendimi sorguluyodum yani nasil her gün yapiyolar diye kayınvalidem neden hala cocuk yapmadiniz filan dedi hani yanlislikla bile olsa olmasi lazim gibisinden bizim gibi yasli misiniz haftada 1 yapcaksiniz dedi orda bi yerin dibine girdim tabi bisey soyleyemedim

Üç seçenek var ya doktora gidecek (psikoloğa, terapiye değil üroloğa) ya boşanacaksınız ya da ömür boyu vasat altı bir cinselliğiniz olacak. Başka seçenek yok.
Bosancak kadar degil ama anlam veremiyorum benden tiksinmiyor seviyo baskasinda da gozu yok ama bi cinsellige duskun degil yani tamam cok iyi bi performans beklemiyorum ama normal sure degil bence

Ay bu kayınvalidelerin bir burnunu sokmadığı o kalmıştı ona da soksunlar tam olsun.
Yani eşinizle konuşun rahatsız olduğunuzu anlatın evlilik tek taraflı değil maalesef. Sizi seviyorsa anlayacaktır ve doktora gitmeyi kabul edecektir. Size anlatmamış ama bir sıkıntısı olduğu belli eşinizin.

Kvalideniz ne kadar saygın patavatsizligin lackaligin dibi

Bosancak kadar degil ama anlam veremiyorum benden tiksinmiyor seviyo baskasinda da gozu yok ama bi cinsellige duskun degil yani tamam cok iyi bi performans beklemiyorum ama normal sure degil bence
Aslında boşanacak kadar büyük bir sorun ama siz yıllarınız boşa geçmeden anlamayacaksınız maalesef bunu.

Kayınvalideniz haftada bir seviştiğinizi nereden biliyor?

İğrenç ya gelinine de bunu anlatmazsın yani

Her seferinde sizin talebinizle mi oluyor öyleyse biraz onun gelmesini bekleyebilirsiniz. Belki sizin beklentinizden dolayı görev olarak görüp odaklanamıyordur

Her seferinde sizin talebinizle mi oluyor öyleyse biraz onun gelmesini bekleyebilirsiniz. Belki sizin beklentinizden dolayı görev olarak görüp odaklanamıyordur
2 hafta yanasmadim hic ihtiyac duymuyor sornasinda konustm neden hic istemiyosun dedim bu durumdan mutlu olman lazim diyo kadinlar istemez bahane uydurur kocam bana dokunmasin diye diyor bakıs acisi biraz eskide kalmis gibi

2 hafta yanasmadim hic ihtiyac duymuyor sornasinda konustm neden hic istemiyosun dedim bu durumdan mutlu olman lazim diyo kadinlar istemez bahane uydurur kocam bana dokunmasin diye diyor bakıs acisi biraz eskide kalmis gibi
Ne alaka ya yani sizi ayıpliyor alttan alttan kadın istemez mantığında. Kendi eksiğini örtmek için sorunuza cevap vermeyip sizi suçluyor istediğiniz için

Nişanlıyken hiç mi konuşmadınız bu konuları? Ne demek kadın istemez nasıl bir bakış açısı bu ?

Çok gençsiniz ve bu konuyu çözmeden çocuk yapmayı düşünüyorsunuz. Hormonlarında bir sorun olabilir mutlaka bir doktora görünün. Ve bu konu çözülene kadar doğum kontrol hapı kullansanız kendinize büyük bir iyilik yaparsınız. Kazara hamile kalırsanız çocuktan sonra hepten kötü gidecek. Çocuk konusu da çok özel bir konu kibarca mesafenizi koyun ki bu konuda soru soramasınlar. Buradaki benzer konuları iyice okuyun ve düşünün lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…