- 15 Eylül 2018
- 16
- 7
- 25
- Konu Sahibi Birhanimefendii
Ben 23 yasindayim esim 26 yasinda evleneli bir bucuk yıl oldu severek evlendik cocugumuz yok henuz dusunmedigimiz icin zor bi hayatimiz yok maddi manevi acıdan ailevi sorunlar da yok ama esimde asırı isteksizlik var iliski olsa bile yataktan kalkmak istemiyor hani erkekler türk kadinlarindan yakınır ya ben o konuda kocamdan yakınıyorum hicbir caba yok belimde fıtık var dizlerim agriyo diye ya surekli iliskiyi erteliyor yada yataktan kalkmiyor bu durum cok sıkıcı olmaya basladi normal bir sekilde optugumde bile ilerlicek diye korkup hemen yorgunum diye kendini cekiyor aldatma yok ona eminim ama bu yasta hic normal gelmiyor beni uzaklastirmasi itici gelmeye basladi erkekler yas ilerledikce daha düskün olur cinsellige diyolar ama beni bu yasimda iteleyip sogutursa ilerde sırf o istiyor diye bunu yapmam terapiye gidelim diyorum ben yatak odami baskasina anlatmam diyor uyarıcı ilaclar kullan diyorum zararli diyo nasil olcak bilmiyorum haftada bir zorlamasam aklina gelmiyor benden once yataga kosup uyuma derdinde kendimi tecavuzcu corkun gibi hissetmeye basladim