İsteksizlik..

Teşekkür ederim

Belli ki gün içerisinde işinize kendinizi çok fazla veriyorsunuz. Ara ara 1 dk eşinizi düşünün özlediğinizi düşünün. İş yerinde de olsa 1 dk vaktiniz olur diye düşünüyorum. Cinsellikte herşey kafada bitiyor. Bide eve gelince doğrudan dizi çıkmış pijamaları kat kat hırkaları giymeyin. Kendinizi moda sokacak birşeyler giyinin, hafif rahat, belki seksi :) açıkcası ben eşim için değil kendimi moda sokmak için o havaya girmek için süsleniyorum cinsellik öncesi. Paspal paspal olunca kendimi iyi hissedemiyorum. Siz de deneyin bi bakalım işe yarayacak mı..

Aynen o moddayım belkide böyle olduğum için içimden gelmiyor yada içimden gelmediği için giyinmekte istemiyorum inanın bilmiyorum. İkimizde evdeyiz sürekli belki ayrı kalmadığınız için özlemeye bile vaktim olmuyor

Turkiyede de vardir herhalde Azerbaycanda O-shot diye bir igne uygulamasi var. Doktorlar yapiyorlar. Orgazmi ve istegi artiriyor. Hatta menopozdaki kadinlara bile etkili. Malesef kadinlar isteksiz oluyor. Çunki zor orgazm oluruz. Size has bir durum degil. Kendinizi uzmeyin ama evliliyiniz etkilenmesin diye eşinizi çok reddetmeyin. Bildigim kadar ilaç tedavileri etkili değil.

Valla öyle yatağa yapışacak kadar yatma isteğiniz varsa bende d vitamini bize tekrar baktırın. Beni 20gunde fişek gibi yaptı ki benim değerim yerlerde geziyormus. Pharmatonun kadınlar için olanı çok etkili. Sabah 10da alıyorum gece 12ye kadar götürüyor. Onun haricinde,red red red nereye kadar. Bence red hakkınızı duş sonrası jartiyerden yana kullanın ahdjdhsjsj kötü espri oldu ama işe yarıyor. Önce kendinizi biraz pohpohlamaniz lazım ki şu anlattiginiz tempoda bir aksiyon olsun. Vallahi kendimi eşinizin yerine koydum da afakanlar bastı yemin ediyorum

Dün gece saçma bi nedenden küs uyuduk. Hala konuşmuyoruz. Anlıyorumki bizim tek sorunumuz seks değil.

Haklısınız eşimde haklıdır. Gün içinde olumsuzluklardan yoğun tempodan bana karşı belki küçükte olsa ses yükseltmelerini sindiremiyorum zaten perişanım üstüne ne seksi arkamı dönüp yatasım geliyor bu gecede öyle oldu mesela

Biryerde toparlanmaya başlamak lazım,böyle şeyler evliliğin dinamitidir.

Güncelleme; hala herhangi bi yakınlaşma yok arkadaşlar. Eşimde ümidini kesmiş olacakki yanaşmıyor

Merhaba bir psikolog olarak söylüyorum lütfen içinde bulunduğunuz durumla ilgili kulaktan dolma bilgilere itibar etmeyin. Bir cinsel terapist ile çalışmanızı öneririm. Bunun dışında kegel egzersizlerini bir araştırın. Kadınlar için çok faydalıdır

Teşekkür ederim haklısınız sanırım destek almam gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…