- 21 Şubat 2021
- 464
- 467
- 31
-
- Konu Sahibi 1okaliptus
Teşekkür ederimÇok yazdım burada ama yine yazayım, reklamcı gibi oldumincir çekirdeği yağı sabahları aç karınla bir çay kaşığı içip üzerine bir bardak su için. Hem bağışıklık için de çok iyi bir gıda takviyesi. Bir de tarçın susam bal karışımı, günde iki defa birer tatlı kaşığı. İkisi de kesinlikle zararsız hatta faydalı, her derde deva cinsinden
Enerji veren gıdalar tüketin bol bol..O mümkün değil ta ki yaza kadar malesef
Aynen o moddayım belkide böyle olduğum için içimden gelmiyor yada içimden gelmediği için giyinmekte istemiyorum inanın bilmiyorum. İkimizde evdeyiz sürekli belki ayrı kalmadığınız için özlemeye bile vaktim olmuyorBelli ki gün içerisinde işinize kendinizi çok fazla veriyorsunuz. Ara ara 1 dk eşinizi düşünün özlediğinizi düşünün. İş yerinde de olsa 1 dk vaktiniz olur diye düşünüyorum. Cinsellikte herşey kafada bitiyor. Bide eve gelince doğrudan dizi çıkmış pijamaları kat kat hırkaları giymeyin. Kendinizi moda sokacak birşeyler giyinin, hafif rahat, belki seksi :) açıkcası ben eşim için değil kendimi moda sokmak için o havaya girmek için süsleniyorum cinsellik öncesi. Paspal paspal olunca kendimi iyi hissedemiyorum. Siz de deneyin bi bakalım işe yarayacak mı..
Turkiyede de vardir herhalde Azerbaycanda O-shot diye bir igne uygulamasi var. Doktorlar yapiyorlar. Orgazmi ve istegi artiriyor. Hatta menopozdaki kadinlara bile etkili. Malesef kadinlar isteksiz oluyor. Çunki zor orgazm oluruz. Size has bir durum degil. Kendinizi uzmeyin ama evliliyiniz etkilenmesin diye eşinizi çok reddetmeyin. Bildigim kadar ilaç tedavileri etkili değil.Herkese merhaba.
27 yaşındayım 1.5 yıllık evliyiz. Aşırı stresli ve yoğun bi işte çalışıyorum. Aksam yemekti bulaşıktı derken hepten pilim bitmiş oluyor. Çevremde ve burada gördüğüm kadarıyla bu tempoda olup cinsel hayatı olumsuz anlamda etkilenmeyen bir çok kişi var. ama ben istemiyorum aklıma gelmiyor daha doğrusu. Yeri geliyor Eşim yanaşınca ne yazıkkı reddettiğimde oluyor. Hormonlarımı vs baktırdım bi sorun yok tıbbı açıdan. Bu durumdan rahatsız olduğunu dile getirmesede eşimde oldukça mutsuz hissediyorum ama inanın sanki o ilişki başlangıcı bana ölüm gibi geliyor. Acı vs olduğundan değil istek duymadığım için gereksiz buluyorum anlık olarak. Var mı benim gibi böyle bi sorun yaşayan. Önerilerinize ihtiyacım var teşekkürler.
Dün gece saçma bi nedenden küs uyuduk. Hala konuşmuyoruz. Anlıyorumki bizim tek sorunumuz seks değil.Turkiyede de vardir herhalde Azerbaycanda O-shot diye bir igne uygulamasi var. Doktorlar yapiyorlar. Orgazmi ve istegi artiriyor. Hatta menopozdaki kadinlara bile etkili. Malesef kadinlar isteksiz oluyor. Çunki zor orgazm oluruz. Size has bir durum degil. Kendinizi uzmeyin ama evliliyiniz etkilenmesin diye eşinizi çok reddetmeyin. Bildigim kadar ilaç tedavileri etkili değil.
Haklısınız eşimde haklıdır. Gün içinde olumsuzluklardan yoğun tempodan bana karşı belki küçükte olsa ses yükseltmelerini sindiremiyorum zaten perişanım üstüne ne seksi arkamı dönüp yatasım geliyor bu gecede öyle oldu meselaValla öyle yatağa yapışacak kadar yatma isteğiniz varsa bende d vitamini bize tekrar baktırın. Beni 20gunde fişek gibi yaptı ki benim değerim yerlerde geziyormus. Pharmatonun kadınlar için olanı çok etkili. Sabah 10da alıyorum gece 12ye kadar götürüyor. Onun haricinde,red red red nereye kadar. Bence red hakkınızı duş sonrası jartiyerden yana kullanın ahdjdhsjsj kötü espri oldu ama işe yarıyor. Önce kendinizi biraz pohpohlamaniz lazım ki şu anlattiginiz tempoda bir aksiyon olsun. Vallahi kendimi eşinizin yerine koydum da afakanlar bastı yemin ediyorum
Biryerde toparlanmaya başlamak lazım,böyle şeyler evliliğin dinamitidir.Haklısınız eşimde haklıdır. Gün içinde olumsuzluklardan yoğun tempodan bana karşı belki küçükte olsa ses yükseltmelerini sindiremiyorum zaten perişanım üstüne ne seksi arkamı dönüp yatasım geliyor bu gecede öyle oldu mesela
Kesinlikle ginseng iÇerikli vitaminler öneriliyor. Ancak kilo aldırıyor diye yazmışlar o korkuttu beni açıkçasıBiryerde toparlanmaya başlamak lazım,böyle şeyler evliliğin dinamitidir.
Biraz dikkat edersiniz onları kullanırken. Yani şuan önemli olan şey kilo değil ikili ilişki dinamiği.Kesinlikle ginseng iÇerikli vitaminler öneriliyor. Ancak kilo aldırıyor diye yazmışlar o korkuttu beni açıkçası
O zaman kendinizi toplayıp siz yaklaşın. Yataktaki uyum ve mutluluk evlilik için çok önemliGüncelleme; hala herhangi bi yakınlaşma yok arkadaşlar. Eşimde ümidini kesmiş olacakki yanaşmıyor
İnanın ne yapmam gerektiğini biliyorum ama harekete geçmek istemiyorum sanki bişey beni tutuyor hiç bi zaman bu şekilde olmadımO zaman kendinizi toplayıp siz yaklaşın. Yataktaki uyum ve mutluluk evlilik için çok önemli
teşekkür ederim, çok şükür ki ev işlerinde bana destek. Tek başıma yüklenmiyorum tüm işi ama iş hayatım başlı başına problem saat aksam 9a 10 a kadar mesai yapıyorum sonrası yok bende zaten. Bu arada ben ıslanıyorum yani o açıdanda sıkıntı yok hareket geçmek istemiyorum yalnız kalma ihtiyacı oluyor bende genellikle
teşekkür ederim, çok şükür ki ev işlerinde bana destek. Tek başıma yüklenmiyorum tüm işi ama iş hayatım başlı başına problem saat aksam 9a 10 a kadar mesai yapıyorum sonrası yok bende zaten. Bu arada ben ıslanıyorum yani o açıdanda sıkıntı yok hareket geçmek istemiyorum yalnız kalma ihtiyacı oluyor bende genellikle
Merhaba bir psikolog olarak söylüyorum lütfen içinde bulunduğunuz durumla ilgili kulaktan dolma bilgilere itibar etmeyin. Bir cinsel terapist ile çalışmanızı öneririm. Bunun dışında kegel egzersizlerini bir araştırın. Kadınlar için çok faydalıdırHerkese merhaba.
27 yaşındayım 1.5 yıllık evliyiz. Aşırı stresli ve yoğun bi işte çalışıyorum. Aksam yemekti bulaşıktı derken hepten pilim bitmiş oluyor. Çevremde ve burada gördüğüm kadarıyla bu tempoda olup cinsel hayatı olumsuz anlamda etkilenmeyen bir çok kişi var. ama ben istemiyorum aklıma gelmiyor daha doğrusu. Yeri geliyor Eşim yanaşınca ne yazıkkı reddettiğimde oluyor. Hormonlarımı vs baktırdım bi sorun yok tıbbı açıdan. Bu durumdan rahatsız olduğunu dile getirmesede eşimde oldukça mutsuz hissediyorum ama inanın sanki o ilişki başlangıcı bana ölüm gibi geliyor. Acı vs olduğundan değil istek duymadığım için gereksiz buluyorum anlık olarak. Var mı benim gibi böyle bi sorun yaşayan. Önerilerinize ihtiyacım var teşekkürler.
Teşekkür ederim haklısınız sanırım destek almam gerekiyorMerhaba bir psikolog olarak söylüyorum lütfen içinde bulunduğunuz durumla ilgili kulaktan dolma bilgilere itibar etmeyin. Bir cinsel terapist ile çalışmanızı öneririm. Bunun dışında kegel egzersizlerini bir araştırın. Kadınlar için çok faydalıdır
Hayırlı olsun. Sen yorgunluğunu azaltıp kafanı rahatlatacak yollar ara mümkün olduğu kadarDün gece halvet oldu arkadaşlarbaya özlemişim aslında
Hadi gözünüz aydın yapa yapa yapasin gelir merak etmeDün gece halvet oldu arkadaşlarbaya özlemişim aslında
Cok teşekkürler burada sizlerle içim rahatladı ve gaza geldim açıkçası sayenizde :)Hayırlı olsun. Sen yorgunluğunu azaltıp kafanı rahatlatacak yollar ara mümkün olduğu kadar