Kayganlaştırıcı temelde sizin kullanmanız gereken bir şey, eşiniz kayganlaştırıcıyla vajinal masaj yaparsa uyarılmış da olursunuz. Ya da siz önceden sürüp kendinizi uyaracaksınız. Bitkisel yağlar kullanmayın, burada hindistancevizi yağını çok önermişlerdi. Ben tek denemede mantar oldum. En doğrusu bu iş için üretilmiş ürünleri kullanmak.Merhabalar. 30 yaşındayım ve 1 yıldır evliyim. Ancak evliliğimizin yarısını işlerimiz nedeniyle farklı şehirlerde geçirdik. O süreçte gidiş geliş yaparak sürdürdük. Eşim yanıma gelince son altı ayda düzenli bir cinsel hayatımız oldu diyebilirim. Balayından sonra hemen farklı şehirlere döndük. Ben ilk zamanlar bir türlü alışamadım ve çok zorlandım. İlişki sıklığımız gün içinde 2-3 idi ve zamanla 1 e düştü çok şükür. Son aylarda haftada 2-3 ve haftasonları yine gün içinde 2-3 kez oluyor. Sorun şu ki ben bu kadar istekli değilim. Haftada bir yetiyor. Daha sık olursa ıslanamıyorum, ağrı ve yanma oluyor. Cinsel isteğimi ve enerjimi arttırabilecek şeyler önerebilir misiniz? Kayganlaştırıcı hiç kullanmadım, bitkisel yağları kendime sürerek denedim ama işe yaramadı. Kayganlaştırıcıyı hangimize uygulamak gerekiyor. Şimdiden teşekkür ederim
Aslında benim libidom bu kadar düşük değildi. Son zamanlarda genel olarak enerjim çok düşük, bu cinsel hayatıma da yansıyor. Kendimi yetersiz hissetmeye başladım. İlişkide kendimi rahat bırakamıyorum. Hindistan cevizi yağını denedim kuruluk için ama pek işe yaradığını söyleyemem. Belki yüzeysel kullandığım için bilemiyorum.Kayganlaştırıcı temelde sizin kullanmanız gereken bir şey, eşiniz kayganlaştırıcıyla vajinal masaj yaparsa uyarılmış da olursunuz. Ya da siz önceden sürüp kendinizi uyaracaksınız. Bitkisel yağlar kullanmayın, burada hindistancevizi yağını çok önermişlerdi. Ben tek denemede mantar oldum. En doğrusu bu iş için üretilmiş ürünleri kullanmak.
Eşinizle libidonuz denk değil gibi duruyor bunu konuşup orta yolu bulmaya çalışmalısınız. Her gün için enerjisi olan bir adamı haftada bire çekmeniz imkansız gibi, belki bir gün araylaya ikna edebilirsiniz. Daha cicim aylarında sayılırsınız bu kadar yoğun olması çok tuhaf değil. Bu ülkede cinselliği özgürce yaşamanın tek yolu evlilik, eşiniz de bunu sonuna kadar yaşamak istiyor gibi
Moralinizi bozan şeyler her neyse onları çözmeye bakın, kadın libidosu ruhsal sıkıntılar ve yorgunluktan çok çabuk etkileniyor genellikle. Neden yetersiz olasınız ki, olsa olsa tecrübesiz olursunuz onu da yaşayarak öğreneceksiniz. Eşiniz kalbinizi kıracak bir şey söylemiş olabilir mi bu konudaAslında benim libidom bu kadar düşük değildi. Son zamanlarda genel olarak enerjim çok düşük, bu cinsel hayatıma da yansıyor. Kendimi yetersiz hissetmeye başladım. İlişkide kendimi rahat bırakamıyorum. Hindistan cevizi yağını denedim kuruluk için ama pek işe yaradığını söyleyemem. Belki yüzeysel kullandığım için bilemiyorum.
Önerileriniz ve yorumunuz için teşekkür ederim
Eşim çok anlayışlı. Öyle aceleci biri de değil. Beni hazırlamak için de ugrasiyor ama ben de tık yok. Havalardan mi yoksa değerlerim mi düşük bilmiyorum. Yerimden kalkmak bile istemiyorumMoralinizi bozan şeyler her neyse onları çözmeye bakın, kadın libidosu ruhsal sıkıntılar ve yorgunluktan çok çabuk etkileniyor genellikle. Neden yetersiz olasınız ki, olsa olsa tecrübesiz olursunuz onu da yaşayarak öğreneceksiniz. Eşiniz kalbinizi kıracak bir şey söylemiş olabilir mi bu konuda
Bu iş için özel olarak üretilmiş ürünler varken neden sağlığınıza zarar verecek şeyleri tercih ettiniz peki? Kuruluk, ağrı ve yanmanın sebebi bu tuhaf uygulamalarınız olabilir.Merhabalar. 30 yaşındayım ve 1 yıldır evliyim. Ancak evliliğimizin yarısını işlerimiz nedeniyle farklı şehirlerde geçirdik. O süreçte gidiş geliş yaparak sürdürdük. Eşim yanıma gelince son altı ayda düzenli bir cinsel hayatımız oldu diyebilirim. Balayından sonra hemen farklı şehirlere döndük. Ben ilk zamanlar bir türlü alışamadım ve çok zorlandım. İlişki sıklığımız gün içinde 2-3 idi ve zamanla 1 e düştü çok şükür. Son aylarda haftada 2-3 ve haftasonları yine gün içinde 2-3 kez oluyor. Sorun şu ki ben bu kadar istekli değilim. Haftada bir yetiyor. Daha sık olursa ıslanamıyorum, ağrı ve yanma oluyor. Cinsel isteğimi ve enerjimi arttırabilecek şeyler önerebilir misiniz? Kayganlaştırıcı hiç kullanmadım, bitkisel yağları kendime sürerek denedim ama işe yaramadı. Kayganlaştırıcıyı hangimize uygulamak gerekiyor. Şimdiden teşekkür ederim
Tuhaf uygulamalar derken? Saf hindistan cevizi yağını denedim bir kere. Bu iş için üretilmiş ürünlerin içeriğinin temiz olduğundan emin miyiz peki? Zaten yeni öğreniyoruz bazı şeyleriBu iş için özel olarak üretilmiş ürünler varken neden sağlığınıza zarar verecek şeyleri tercih ettiniz peki? Kuruluk, ağrı ve yanmanın sebebi bu tuhaf uygulamalarınız olabilir.
Doğal yapısını bozma ihtimali olabilir belki benimde fikrim yok bu konuda ama. Afrodizyak içeren besinleri araştırıp onlardan tüketebilirsiniz. Ama psikolojikse yani odaklanamıyorsanız bu problem bazen bende de oluyor. Ben kendimi gözden geçirdiğimde özleyip özlememek arasında bağlantı kurdum. Özlediğim zaman daha iyi hissediyorum. Ve kendimdekinin psikolojik olduğunu düşünüyorum. Sizde de böyle olabilir mi?Tuhaf uygulamalar derken? Saf hindistan cevizi yağını denedim bir kere. Bu iş için üretilmiş ürünlerin içeriğinin temiz olduğundan emin miyiz peki? Zaten yeni öğreniyoruz bazı şeyleri
Vajina florası hassastır, kendine özgüdür. Öyle saf yağ zarar vermez falan sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz. Kansere varana kadar bir sürü hastalıkla boğuşursunuz.Tuhaf uygulamalar derken? Saf hindistan cevizi yağını denedim bir kere. Bu iş için üretilmiş ürünlerin içeriğinin temiz olduğundan emin miyiz peki? Zaten yeni öğreniyoruz bazı şeyleri
Büyük ihtimalle psikolojik. Çünkü daha önce böyle bir problemim yoktu. Şu sıralar bir ay olmasa özlemem heraldeDoğal yapısını bozma ihtimali olabilir belki benimde fikrim yok bu konuda ama. Afrodizyak içeren besinleri araştırıp onlardan tüketebilirsiniz. Ama psikolojikse yani odaklanamıyorsanız bu problem bazen bende de oluyor. Ben kendimi gözden geçirdiğimde özleyip özlememek arasında bağlantı kurdum. Özlediğim zaman daha iyi hissediyorum. Ve kendimdekinin psikolojik olduğunu düşünüyorum. Sizde de böyle olabilir mi?
Hindistancevizi yağı antifungist okarak biliniyor ama ben mantar oldun. Kayganlaştırıcı ürünler hatta bu tarz ürünlerin tamamı uzun deneyler sonucu satışa sunuluyor. Kulaktan duyma şeylerden daha güvenliler emin olun.Tuhaf uygulamalar derken? Saf hindistan cevizi yağını denedim bir kere. Bu iş için üretilmiş ürünlerin içeriğinin temiz olduğundan emin miyiz peki? Zaten yeni öğreniyoruz bazı şeyleri
Siz yardımcı olmak için mi yazıyorsunuz yoksa laf sokmak için mi. Size ne kukuma istediğimi sürerim bu sizi neden rahatsız ediyor onu anlamadım. Amacınız yardımcı olmak değilse yazmayın lütfen. Durduk yere keyfimi kaçırmayın rica ederimVajina florası hassastır, kendine özgüdür. Öyle saf yağ zarar vermez falan sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz. Kansere varana kadar bir sürü hastalıkla boğuşursunuz.
Temiz içerikli bin tane ürün var. Ufacık bir google aramasıyla hepsine ulaşabilirdiniz. Buraya sorsanız da bir sürü cevap alırdınız. Kukusuna yağ süren birinin temiz içerikli ürün arayışı da muhteşem bir ikilem yalnız belirtmeden geçemeyeceğim.
Bence üstüne gitmeyin eşinizle konuşun çünkü ben üstüne gittikçe sonuç alamadım. Odaklanma olsa zaten bi problem kalmıyor. Biraz kendinizi rahat bırakmakta fayda var ben öyle yaptım. Sanırım kovalamayı seven bir yapım da var. Eşimle konuştuktan sonra o gelmeyince ben gitmeye başladım ve süreleri de iç güdülerimize göre ayarladık. Bizde durum böyle inşallah sizde de problem düzelirBüyük ihtimalle psikolojik. Çünkü daha önce böyle bir problemim yoktu. Şu sıralar bir ay olmasa özlemem heralde
Kurallara uyduğum sürece istediğim gibi yazarım. Şu an uyuyorum ve yazıyorum. Üzgünüm yazmayın deme hakkınız yok.Siz yardımcı olmak için mi yazıyorsunuz yoksa laf sokmak için mi. Size ne kukuma istediğimi sürerim bu sizi neden rahatsız ediyor onu anlamadım. Amacınız yardımcı olmak değilse yazmayın lütfen. Durduk yere keyfimi kaçırmayın rica ederim
Kayganlaştırıcılara karşı ön yargım yok. Sadece şunu demek istiyorum yani doğal bitkisel yağlara tuhaf demek de doğru değil bence. Kayganlaştırıcının yapısı nasıl, nasıl kullanılır bunları bilmiyorum. En basit bisey alırken bile kullananların yorumlarına bakıyoruz artık. Ben de kayganlaştırıcı da dahil çözüm yollarını öğrenmeye çalışıyorumHindistancevizi yağı antifungist okarak biliniyor ama ben mantar oldun. Kayganlaştırıcı ürünler hatta bu tarz ürünlerin tamamı uzun deneyler sonucu satışa sunuluyor. Kulaktan duyma şeylerden daha güvenliler emin olun.
Evet belki ara versek düzelecek. Akşam olsun istemiyorumBence üstüne gitmeyin eşinizle konuşun çünkü ben üstüne gittikçe sonuç alamadım. Odaklanma olsa zaten bi problem kalmıyor. Biraz kendinizi rahat bırakmakta fayda var ben öyle yaptım. Sanırım kovalamayı seven bir yapım da var. Eşimle konuştuktan sonra o gelmeyince ben gitmeye başladım ve süreleri de iç güdülerimize göre ayarladık. Bizde durum böyle inşallah sizde de problem düzelir
Rahatsız etmiyorsa bu tepkilerin nedeni ne yani. İğneleyici ve aşağılayıcı yorumlar neden. Babaanne yöntemi dediğiniz şeyler de bitkisel yağlar. Eleştirmek için bahane arıyorsunuz. Burda tetikte bekliyorsunuz birileri bişey yazsa da laf soksam diyeKurallara uyduğum sürece istediğim gibi yazarım. Şu an uyuyorum ve yazıyorum. Üzgünüm yazmayın deme hakkınız yok.
Beni rahatsız etmiyor niye etsin? Ağrıyla, acıyla, yanmayla, kaşıntıyla boğuşacak olan sizsiniz bana bir zararı yok. Ben kukumu seviyor ve sağlığını önemsiyorum. Sadece bu devirde bir sürü imkan varken babaanne tekniklerine sarılan gencecik insanları aklım almıyor.
Yahu açıkladığım halde bitkisel yağ diyorsunuz hala.Rahatsız etmiyorsa bu tepkilerin nedeni ne yani. İğneleyici ve aşağılayıcı yorumlar neden. Babaanne yöntemi dediğiniz şeyler de bitkisel yağlar. Eleştirmek için bahane arıyorsunuz. Burda tetikte bekliyorsunuz birileri bişey yazsa da laf soksam diye
O yağların PH değeri vajinanıza uygun değil. Kayganlaştırıcılar ise buna uygun tasarlanıyor.Kayganlaştırıcılara karşı ön yargım yok. Sadece şunu demek istiyorum yani doğal bitkisel yağlara tuhaf demek de doğru değil bence. Kayganlaştırıcının yapısı nasıl, nasıl kullanılır bunları bilmiyorum. En basit bisey alırken bile kullananların yorumlarına bakıyoruz artık. Ben de kayganlaştırıcı da dahil çözüm yollarını öğrenmeye çalışıyorum