Belkide ama sevişirken zevk alıyoruz alıyorum da sadece eski isteğim yok. Ten uyumunu nasıl anlarım.İlaçların etkisi vardır o ayrı bı konu da, belki uyumunuz yoktur?
Evet antidepresanlar cinsel isteksizlik,erken yada geç boşalma yapabiliyor.Merhabalar
Normalde çok istekli hatta azgın biriyim. Eski sevgilimle falanda sevişirken saatlerce sürerdi. Şu an nişanlıyım nişanlımla iki üc defa yakınlaştık yüzeysel bişeyler yaşıyoruz ama eski isteğim yok gibi... Bu arada sadece ona karşı değil yani kendimi de tatmin etmiyorum. Prozac ve Pasiflora kullanmaya başladım bu süreçte onun etkisi var mı diye düşünüyorum.
Merhabalar
Normalde çok istekli hatta azgın biriyim. Eski sevgilimle falanda sevişirken saatlerce sürerdi. Şu an nişanlıyım nişanlımla iki üc defa yakınlaştık yüzeysel bişeyler yaşıyoruz ama eski isteğim yok gibi... Bu arada sadece ona karşı değil yani kendimi de tatmin etmiyorum. Prozac ve Pasiflora kullanmaya başladım bu süreçte onun etkisi var mı diye düşünüyorum.
Yan etkilerinde yeni gördüm. Peki gerçekten bu kadar etkiler mi?Evet antidepresanlar cinsel isteksizlik,erken yada geç boşalma yapabiliyor.
Geçici bir durum kafanıza takmayın.
Şu an doktora görünecek boyutta oldugumu dusunmuyorum. İlaçları bıraktıktan sonra belki.Bu yazdığınız ilaclar cinselliğe direk etki eden ilaçlar ama sizinki kesin ilactandir diyemeyiz bi doktora görünün
Farkettiğinize göre etkiliyor demek kiYan etkilerinde yeni gördüm. Peki gerçekten bu kadar etkiler mi?
prozac etkis bi süre sonra geçer merak etmeyinMerhabalar
Olabilir. Bir an önce eski halime döneyimAntidepresanlarin öyle bir etkisi olduğunu okumuştum muhtemelen o yüzdendir. Bir de bu aralar mevsim geçişleri, retrosu, pandemisi hepimizin şaftı kaydı biraz bence
Prozac gibi ssri grubu ilaçlar aniden bırakılmaz. Lütfen kendi kafanıza göre bırakmayın. Eğer illa bırakacağım diyorsanız da doktorunuza söyleyin o ilaç dozunu azaltarak bıraktırır sizeOlabilir. Bir an önce eski halime döneyim
Yok zaten şu an bırakmayı düşünmüyorum. Doktor kontrolu dışında bırakacagım bir ilaçta değil dediğiniz gibi. Teşekkür ederim.Prozac gibi ssri grubu ilaçlar aniden bırakılmaz. Lütfen kendi kafanıza göre bırakmayın. Eğer illa bırakacağım diyorsanız da doktorunuza söyleyin o ilaç dozunu azaltarak bıraktırır size
İlaçları bırakınca eski halinize dönersiniz merak etmeyinYok zaten şu an bırakmayı düşünmüyorum. Doktor kontrolu dışında bırakacagım bir ilaçta değil dediğiniz gibi. Teşekkür ederim.