İsteksizliğin nedenleri?

_kybele_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2020
537
373
34
Merhabalar
Normalde çok istekli hatta azgın biriyim. Eski sevgilimle falanda sevişirken saatlerce sürerdi. Şu an nişanlıyım nişanlımla iki üc defa yakınlaştık yüzeysel bişeyler yaşıyoruz ama eski isteğim yok gibi... Bu arada sadece ona karşı değil yani kendimi de tatmin etmiyorum. Prozac ve Pasiflora kullanmaya başladım bu süreçte onun etkisi var mı diye düşünüyorum.

İlaçların etkisi vardır o ayrı bı konu da, belki uyumunuz yoktur?

İlaçların etkisi vardır o ayrı bı konu da, belki uyumunuz yoktur?
Belkide ama sevişirken zevk alıyoruz alıyorum da sadece eski isteğim yok. Ten uyumunu nasıl anlarım.

Evet antidepresanlar cinsel isteksizlik,erken yada geç boşalma yapabiliyor.
Geçici bir durum kafanıza takmayın.

Bu yazdığınız ilaclar cinselliğe direk etki eden ilaçlar ama sizinki kesin ilactandir diyemeyiz bi doktora görünün

Bu yazdığınız ilaclar cinselliğe direk etki eden ilaçlar ama sizinki kesin ilactandir diyemeyiz bi doktora görünün
Şu an doktora görünecek boyutta oldugumu dusunmuyorum. İlaçları bıraktıktan sonra belki.

prozac etkis bi süre sonra geçer merak etmeyin

Sakinleştirici ilaçların böyle bir etkisi var. Kendinizde kusur aramayın kızlar

Antidepresanlarin öyle bir etkisi olduğunu okumuştum muhtemelen o yüzdendir. Bir de bu aralar mevsim geçişleri, retrosu, pandemisi hepimizin şaftı kaydı biraz bence

Prozac gibi ssri grubu ilaçlar aniden bırakılmaz. Lütfen kendi kafanıza göre bırakmayın. Eğer illa bırakacağım diyorsanız da doktorunuza söyleyin o ilaç dozunu azaltarak bıraktırır size
Yok zaten şu an bırakmayı düşünmüyorum. Doktor kontrolu dışında bırakacagım bir ilaçta değil dediğiniz gibi. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…