- 23 Mayıs 2020
- 967
- 1.687
- Konu Sahibi Cilekliekler7
Merhaba, öncelikle herkesin yeni yılını kutluyorum. Daha önce şöyle Bi konu açmıştım
Not: öff çenem düşmüş yine uzun oldu kusura bakmayın
Gelen cevapları da dikkate alarak eşimle bu konuyu sadece 1 kez konuştum ve bu durumun yorgunluktan olduğu, bir sorunu olmadığı, geçici olduğu konusunda ısrar etti. Ben de bir daha konuyu hiç açmadım. Yaklaşmadım da. Madem geçici bir süreç geçene kadar hiç bir şey yapmamaya karar vermiştim. Bi süre iyi gibiydi ancak sanırım amacı sadece bana bir sorunu olmadığını kanıtlamaktı. Kar tatilinden dolayı 2-3gün işe gitmediği zamanlar oldu peşine haftasonu girdi baya dinlendi yani ama değişen bir şey olmadı. Hala isteksiz. Son olan olaya geleyim. Dün gece koltukta uzanıyoduk. Saat de geç oldu birazdan kalkıp yatıcaz. Eşim duşa girecek şimdi mi girsem sabah mı girsem diye sesli düşünüyor. En son 'neyse şimdi girim sabah üşürüm' e karar verdi. Ben de 'hmm demek duşa giriceksin ' diye her zamanki sırnaşıklığımla yaklaşmaya başladım bu arada ben regliyim. Yani bu işten benim hiçbir faydam çıkarım yok. Amacım sadece onu tatmin etmek. Çünkü son ilişkimizin üstünden 1 hafta geçti. Bunu bile Bile '' ya güzelim ben ne diyorum sen ne diyosun'' demez mi... Sinirim tepeme çıktı yine. 'sakın benim sorunum yok falan deme senin çok ciddi sorunun var, isteği de geçtim ihtiyaç bile duymuyorsun artık belli ki' 'diyip kalkıp gittim. Sonrası özürler, gönül almaya çalışmalar, yok yanlış anladınlar... Kızlar bu adam benim regli günlerimi sayan insandı. Reglinin bitişini bekleyemediğinden birleşme olmasa bile aramızda ki cinsellik devam ederdi. Şimdi umurunda değil. Ne oldu, neden böyle oldu anlamıyorum. Nasıl davranmam gerektiğini de bilmiyorum artık. Görmezden geliyorum olmuyor, ben yaklaşıyım diyorum olmuyor. Doktora gidelim en azından kan değerlerine baktıralım diyorum kabul etmiyor. Aldatma ihtimali gelicek aklınıza bunu da düşünüyorum ama hadi bana saygısını sevgisini geçiyorum,yaşadığımız yerde çok tanınan ve sevilen bir öğretmen. Adının böyle bişeye karışma ihtimalini bile göze alamaz. Yani hiç kimseyi düşünmese itibarını düşündüğünden bile yapamaz öyle birşey. Sürekli bu konuyu gündeme getirmek de istemiyorum. Görmezden gelip beklemeli miyim?Şimdiye kadar isteksizlik gibi bir sorunumuz hiç olmamıştı. Ama son zamanlarda eşimin isteksiz olduğunu farkediyorum. Mesela bikaç gündür hastaydım. Uzak durduk ona da bulaşmasın diye. Dünden beri tamamen iyileştim sayılır. Akşam da şansıma çocuk erken uyudu. Eşim koltuk da uzanıyodu hemen gidip yanına sokuldum. Sırnaşıyorum ama karşılık alamıyorum. 'çok uykum var, yorgunum' demeye başladı. (saat daha 9 bu arada) 'şuan beni reddediyosun yani' dedim. Evet dedi gülerek. '2 gün içinde regl olucam çok ararsın ozaman bak' dedim. 'olsun, napalım' dedi yine gülerek. 'İyi, sen bilirsin ozaman' diyip kalktım yanından. 'şaka yaptım gel tamam falan diye toparlamaya çalıştı ama bütün hevesim, isteğim kaçtı zaten çoktan. Ayrıca şaka yapmadığını da biliyorum. Gitmedim tabi..o da çok ısrar etmedi zaten. Sonra duşa girdi, çıktığında o da bana trip yapıyodu. Üste çıkacakya bir şekilde.. He çok uykusu olan adam 12'de yattı bu arada. Yani bu tek seferlik bişey olsa bu kadar takmam ama son zamanlarda hep ya benim isteğimle oluyor ya da benim isteğimle bile olmuyor. Olduğunda da bir şeyler eksik gibi hissediyorum. Tutku yok sanki. Daha yaşımız başımız ne? emekli öğretmen gibi sevişmeye başladık. Neyse bu bir iç dökme konusuydu aslında ama önerilere de açığım. Ben bu adama ne yapsam da resetlense? Kendine gelse?
NOT : Kırmızı gecelik yazanı dövüyolarmış ona göre
Not: öff çenem düşmüş yine uzun oldu kusura bakmayın