-
- Konu Sahibi Cilekliekler7
Kocanla 365 filmini aç izleŞimdiye kadar isteksizlik gibi bir sorunumuz hiç olmamıştı. Ama son zamanlarda eşimin isteksiz olduğunu farkediyorum. Mesela bikaç gündür hastaydım. Uzak durduk ona da bulaşmasın diye. Dünden beri tamamen iyileştim sayılır. Akşam da şansıma çocuk erken uyudu. Eşim koltuk da uzanıyodu hemen gidip yanına sokuldum. Sırnaşıyorum ama karşılık alamıyorum. 'çok uykum var, yorgunum' demeye başladı. (saat daha 9 bu arada) 'şuan beni reddediyosun yani' dedim. Evet dedi gülerek. '2 gün içinde regl olucam çok ararsın ozaman bak' dedim. 'olsun, napalım' dedi yine gülerek. 'İyi, sen bilirsin ozaman' diyip kalktım yanından. 'şaka yaptım gel tamam falan diye toparlamaya çalıştı ama bütün hevesim, isteğim kaçtı zaten çoktan. Ayrıca şaka yapmadığını da biliyorum. Gitmedim tabi..o da çok ısrar etmedi zaten. Sonra duşa girdi, çıktığında o da bana trip yapıyodu. Üste çıkacakya bir şekilde.. He çok uykusu olan adam 12'de yattı bu arada. Yani bu tek seferlik bişey olsa bu kadar takmam ama son zamanlarda hep ya benim isteğimle oluyor ya da benim isteğimle bile olmuyor. Olduğunda da bir şeyler eksik gibi hissediyorum. Tutku yok sanki. Daha yaşımız başımız ne? emekli öğretmen gibi sevişmeye başladık.Neyse bu bir iç dökme konusuydu aslında ama önerilere de açığım. Ben bu adama ne yapsam da resetlense? Kendine gelse?
NOT : Kırmızı gecelik yazanı dövüyolarmış ona göre
Bi ara merak edip açtık. Ama araya bişeyler girdi izleyemedik Bi türlü . Netflixi de başkasıyla ortak kullanıyoruz. Meğer bizim izlediklerimiz onlarda gözüküyormuş bilmiyodukKocanla 365 filmini aç izle
Amannn izleyin bacım ne olacak film.. karı koca ayıbı yok onlarda izlesinBi ara merak edip açtık. Ama araya bişeyler girdi izleyemedik Bi türlü . Netflixi de başkasıyla ortak kullanıyoruz. Meğer bizim izlediklerimiz onlarda gözüküyormuş bilmiyodukizleyebilseydik bari rezil oluşumuz Bi işe yarardı en azından
Çok şaşırtıcı bir durum bu bahsettiğiniz. Arkadaşların söylediği vitamin takviyesi işini deneyebilirsiniz. Covit vakalarındaki artışı da buna sebep olarak sunabilirsiniz. İstekli bir adamın aniden soğuması bana iyi şeyler düşündürmedi ama siz eşinizden eminsiniz.Şimdiye kadar isteksizlik gibi bir sorunumuz hiç olmamıştı. Ama son zamanlarda eşimin isteksiz olduğunu farkediyorum. Mesela bikaç gündür hastaydım. Uzak durduk ona da bulaşmasın diye. Dünden beri tamamen iyileştim sayılır. Akşam da şansıma çocuk erken uyudu. Eşim koltuk da uzanıyodu hemen gidip yanına sokuldum. Sırnaşıyorum ama karşılık alamıyorum. 'çok uykum var, yorgunum' demeye başladı. (saat daha 9 bu arada) 'şuan beni reddediyosun yani' dedim. Evet dedi gülerek. '2 gün içinde regl olucam çok ararsın ozaman bak' dedim. 'olsun, napalım' dedi yine gülerek. 'İyi, sen bilirsin ozaman' diyip kalktım yanından. 'şaka yaptım gel tamam falan diye toparlamaya çalıştı ama bütün hevesim, isteğim kaçtı zaten çoktan. Ayrıca şaka yapmadığını da biliyorum. Gitmedim tabi..o da çok ısrar etmedi zaten. Sonra duşa girdi, çıktığında o da bana trip yapıyodu. Üste çıkacakya bir şekilde.. He çok uykusu olan adam 12'de yattı bu arada. Yani bu tek seferlik bişey olsa bu kadar takmam ama son zamanlarda hep ya benim isteğimle oluyor ya da benim isteğimle bile olmuyor. Olduğunda da bir şeyler eksik gibi hissediyorum. Tutku yok sanki. Daha yaşımız başımız ne? emekli öğretmen gibi sevişmeye başladık.Neyse bu bir iç dökme konusuydu aslında ama önerilere de açığım. Ben bu adama ne yapsam da resetlense? Kendine gelse?
Benim emeklilik yaşı 58,o zaman eşim 63 yaşında olacak. Sevişecek halimiz kalmış olursa öğreniriz ehancımEmekli öğretmenler böyle mi sevişiyormuş
Adrenalin eksiği hissediyor olabilir mi, evde yabancı biri olunca belki heyecan hissettiriyordur ona, engel ortadan kalkınca rehavet çökmüştürNormaldi. Çocuga bakmak için kayınvalidem ve annem dönüşümlü geliyorlar yatılı şekilde. Çok rahat olamıyorduk. Ona rağmen Bi kaç gün birlikte olamadıysak sürekli lafını ederdi. Bütün gün taciz ederdi beni resmen. Şimdi de bütün gün dilinde oluyor ama akşam olunca icraat yok. 1-2 haftadır yalnızız. Öncesinde sürekli bu haftanın tadını çıkaralım. Bütün zamanı değerlendirelim gibi şeyler söylüyodu. E yalnızız işte ama lafta kaldı söyledikleri.
Tatlım benim de emeklilik yaşım 53...Çok şaşırtıcı bir durum bu bahsettiğiniz. Arkadaşların söylediği vitamin takviyesi işini deneyebilirsiniz. Covit vakalarındaki artışı da buna sebep olarak sunabilirsiniz. İstekli bir adamın aniden soğuması bana iyi şeyler düşündürmedi ama siz eşinizden eminsiniz.
Bu arada sağlık problemleri isteği değil de ereksiyonu etkiler genellikle. Bence eşinizin sıkıntısı farklı.
Benim emeklilik yaşı 58,o zaman eşim 63 yaşında olacak. Sevişecek halimiz kalmış olursa öğreniriz ehancım
Yaşa bakmıyor canım bu işler kimisi 30 yaşında ama ilişki yok kimisi 55.60 ama halen yapanlar var duyuluyorTatlım benim de emeklilik yaşım 53...
Bir yıl sonra tükani kapatacağız sanırım.
Gerçekten kemalim yapmaz kafasındaki insanlardan değilim. Ama başka biri olmadığından eminim. Yorgunluğa bağlıyorum şuan için ama devam ederse artık açık açık konuşucam. Gerekirse doktora gitsin artık.Çok şaşırtıcı bir durum bu bahsettiğiniz. Arkadaşların söylediği vitamin takviyesi işini deneyebilirsiniz. Covit vakalarındaki artışı da buna sebep olarak sunabilirsiniz. İstekli bir adamın aniden soğuması bana iyi şeyler düşündürmedi ama siz eşinizden eminsiniz.
Bu arada sağlık problemleri isteği değil de ereksiyonu etkiler genellikle. Bence eşinizin sıkıntısı farklı.
Benim emeklilik yaşı 58,o zaman eşim 63 yaşında olacak. Sevişecek halimiz kalmış olursa öğreniriz ehancım
Olabilir valla. Çünkü evde 3.kişi olunca kıyıda köşede sıkıştırıyodu hep. Gizli olması heyecan veriyodu galiba. Heyecanı arttıracak bişeyler denemem lazım sanırımAdrenalin eksiği hissediyor olabilir mi, evde yabancı biri olunca belki heyecan hissettiriyordur ona, engel ortadan kalkınca rehavet çökmüştür
Ne kapatması ya devam daha 60a kadar yolu var onunTatlım benim de emeklilik yaşım 53...
Bir yıl sonra tükani kapatacağız sanırım.
Benimki de asla durmayan, mızmız bir çocuk. Ama önceden çocugu erken uyut da yanıma gel diye tuttururdu. Hatta çocuk uyanıkken akşamı bekleyemeyip biraz çizgi film aç da içeri geçelim diye ısrar ettiği bile oluyodu. Noldu bu adama bilmiyorumKocaniza guzel bi kek yapin. Icine findik fistik badem ceviz bal keciboynuzu ne varsa koyun.guzelce yedirin. Sonra duz duvara tirmansin.evet bencede gercekten yorgun hali yok olabilir bu sebepten yanasamiyodur.pozitif dusunun. Mesela benimki cocuk zirliyo diye 10da yatti odaya girdim elinde telefon.cocuk 6 aylik hic susmuyo suan besik salliyorum o derece. Insan gurultuden bile yoruluyo istegi kaciyo. Babalarda da bu olabiilyo.
Yorgunluk ve stres çok önemli etkenler. Bakın ben burda kocam beni istemiyor diye konu açanlardan biriydim. Eşimin işi çok stresli ve yorucuydu bi dönem, bi dönem de başka sebeplerden isteksizlik oldu. Sonra toparladı şükür. Fakat benim öyle lanet olası bir işim var ki adam öpsün bile istemiyorum tek istediğim sonsuza kadar uyumakÇok yoğun çalışıyor bu aralar gerçekten. E ben de yoruluyorum hem iş hem çocuk... Yine de o istediğinde isteksiz davranmamaya çalışıyorum özellikle.
Evet hatırlıyorum sizi. Eşimin işi öyle çok stresli bii iş değil aslında ama öğretmen kendisi. Pat diye idareci olmak zorunda kaldı. Üstüne istemediği halde velilerin ısrarıyla kurs açtı. Fazla çalışıyor yani.Ben de ona bağlıyorum. Umarım düzelir, yoksa bende de Bi inat var ki 1 sene yaklaşmasa inadımdan ilk adımı atmam.Yorgunluk ve stres çok önemli etkenler. Bakın ben burda kocam beni istemiyor diye konu açanlardan biriydim. Eşimin işi çok stresli ve yorucuydu bi dönem, bi dönem de başka sebeplerden isteksizlik oldu. Sonra toparladı şükür. Fakat benim öyle lanet olası bir işim var ki adam öpsün bile istemiyorum tek istediğim sonsuza kadar uyumak
Bende ısrarla diyorum sadece takviye besin ile olmaz tamam hepimiz aynı hayat şartları karşısında zor dönemdeyiz hele beni bilen biliyor 4000 TL kiraya çıktık aksine eşinin mutsuz olduğunu biliyorsun kafasını dağıtmak amacıyla daha yakın ol inan daha rahat olacak ve sitres bunalim olmayacakBende aynı konudan sıkıntıdayım. Eşim şuan işsiz. Stres işsizlik parasızlık tabi etkiliyor aylardır uzağız birbirimize ama bir şey diyemiyorum çok haklı. Yinede vitamin takviyesi yapmak istiyorum ama ne iyi gelir bilmiyorum dr gidip kan vermesi gerekecek. Nasıl ne zaman düzelir düzelir mi bilmiyorum
Biraz eşinizin hal hareketlerini takip edin ona göre bi oturup karşılıklı konuşun derimŞimdiye kadar isteksizlik gibi bir sorunumuz hiç olmamıştı. Ama son zamanlarda eşimin isteksiz olduğunu farkediyorum. Mesela bikaç gündür hastaydım. Uzak durduk ona da bulaşmasın diye. Dünden beri tamamen iyileştim sayılır. Akşam da şansıma çocuk erken uyudu. Eşim koltuk da uzanıyodu hemen gidip yanına sokuldum. Sırnaşıyorum ama karşılık alamıyorum. 'çok uykum var, yorgunum' demeye başladı. (saat daha 9 bu arada) 'şuan beni reddediyosun yani' dedim. Evet dedi gülerek. '2 gün içinde regl olucam çok ararsın ozaman bak' dedim. 'olsun, napalım' dedi yine gülerek. 'İyi, sen bilirsin ozaman' diyip kalktım yanından. 'şaka yaptım gel tamam falan diye toparlamaya çalıştı ama bütün hevesim, isteğim kaçtı zaten çoktan. Ayrıca şaka yapmadığını da biliyorum. Gitmedim tabi..o da çok ısrar etmedi zaten. Sonra duşa girdi, çıktığında o da bana trip yapıyodu. Üste çıkacakya bir şekilde.. He çok uykusu olan adam 12'de yattı bu arada. Yani bu tek seferlik bişey olsa bu kadar takmam ama son zamanlarda hep ya benim isteğimle oluyor ya da benim isteğimle bile olmuyor. Olduğunda da bir şeyler eksik gibi hissediyorum. Tutku yok sanki. Daha yaşımız başımız ne? emekli öğretmen gibi sevişmeye başladık.Neyse bu bir iç dökme konusuydu aslında ama önerilere de açığım. Ben bu adama ne yapsam da resetlense? Kendine gelse?
Dün akşam konuştum. Sadece yorgunluktan olduğu konusunda ısrar ediyor. Gözümü açacak halim olmuyor diyo. Haftasonu dinlenince kendine gelecekmiş. Bakalım görücezBiraz eşinizin hal hareketlerini takip edin ona göre bi oturup karşılıklı konuşun derim
Hergun de bu konu üzerinde konuşmayın eğer esin o şekilde ise bu sefer bıkkınlık gelirDün akşam konuştum. Sadece yorgunluktan olduğu konusunda ısrar ediyor. Gözümü açacak halim olmuyor diyo. Haftasonu dinlenince kendine gelecekmiş. Bakalım görücez