Erkekler için illaki vardırda. Kadınlarda kullanabilir mi acaba aynı şeyi.Merhaba
Öncelikle uzun zamandır vajınısmus sonrunum olduğunu belirtmek isterim
Bu durum bende erteleme hastalığı yaptı
Her denemede başarısız sonuç alınca artık bende isteksizlik olmaya başladı
Cinsel isteği arttırıcı böyle hiç karşı kocamayacağım kendimi tamamen o an ona adayacağım aktarlarda vs satılan hemen alabileceğim bie öneriniz var mjı ?
Hiç bilmiyorum ki bendeErkekler için illaki vardırda. Kadınlarda kullanabilir mi acaba aynı şeyi.
Ayy bilemedimHiç bilmiyorum ki bende
Aktara sormaya da utanıyorum bugün için acil lazım internetten vermeye de güvenemiyorum
bir tane var çevremde aktar ona da bir erkek bakıyor
Öyle yapıcam gıbıAyy bilemedim
İnternetten alma Bencede.
Boşver sen en iyi aktara git sor bişey olmaz
Eczanede bu tarz macunlar vs var mıdır ay hiçbirşey bilmiyorum kız benBence eczaneye sor en azından yan etkisi falan olacak mı açıklar, aktarlar yuvarlak konuşur, anlık etki için eczane daha mantıklı bence, kadın çalışan da vardır bı ihtimal
Kız ne macunu, macun işi daha uzun vade gibi onu aktara bakarsın, anlık istiyorsan eczaneye bak senEczanede bu tarz macunlar vs var mıdır ay hiçbirşey bilmiyorum kız ben
Hm sprey vs dıyorsun sen anladım sımdı kızKız ne macunu, macun işi daha uzun vade gibi onu aktara bakarsın, anlık istiyorsan eczaneye bak sen
Eşim hep ne zaman hazır olursan o zaman olur der hala daha diyor illaki olur derEşinizin tutumu da önemli bence , size karşı davranışı nasıl bu konuda ?
Yani olması için sizi tahrik edici şeyler de yapması gerek; mesela oral olabilir :)Eşim hep ne zaman hazır olursan o zaman olur der hala daha diyor illaki olur der
Hepsi var canım ama beynimde bitirmiyorum ne kadar kayganlaşsam da izin veremiyorumYani olması için sizi tahrik edici şeyler de yapması gerek; mesela oral olabilir :)
Hepsi var canım ama beynimde bitirmiyorum ne kadar kayganlaşsam da izin veremiyorum
Merhaba
Öncelikle uzun zamandır vajınısmus sonrunum olduğunu belirtmek isterim
Bu durum bende erteleme hastalığı yaptı
Her denemede başarısız sonuç alınca artık bende isteksizlik olmaya başladı
Cinsel isteği arttırıcı böyle hiç karşı kocamayacağım kendimi tamamen o an ona adayacağım aktarlarda vs satılan hemen alabileceğim bie öneriniz var mjı ?
Nerede satılıyormuşMerhaba bende uzun zamandır bebek istiyorum yumurtlama döneminde isteksiz oluyorum strese giriyorum az evvel arastırdım peineli var macun kadın ayrı erkek ayrı ben ondan alıcam aktara valla soramam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?