İstek arttırıcı

Laavinia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2025
32
13
3
Merhaba
Öncelikle uzun zamandır vajınısmus sonrunum olduğunu belirtmek isterim
Bu durum bende erteleme hastalığı yaptı
Her denemede başarısız sonuç alınca artık bende isteksizlik olmaya başladı
Cinsel isteği arttırıcı böyle hiç karşı kocamayacağım kendimi tamamen o an ona adayacağım aktarlarda vs satılan hemen alabileceğim bie öneriniz var mjı ?

Merhaba
Cinsel isteği arttırıcı böyle hiç karşı kocamayacağım kendimi tamamen o an ona adayacağım aktarlarda vs satılan hemen alabileceğim bie öneriniz var mjı ?
Erkekler için illaki vardırda. Kadınlarda kullanabilir mi acaba aynı şeyi.

Erkekler için illaki vardırda. Kadınlarda kullanabilir mi acaba aynı şeyi.
Hiç bilmiyorum ki bende
Aktara sormaya da utanıyorum bugün için acil lazım internetten vermeye de güvenemiyorum
bir tane var çevremde aktar ona da bir erkek bakıyor

Hiç bilmiyorum ki bende
Aktara sormaya da utanıyorum bugün için acil lazım internetten vermeye de güvenemiyorum
bir tane var çevremde aktar ona da bir erkek bakıyor
Ayy bilemedim 🤷‍♀️
İnternetten alma Bencede.
Boşver sen en iyi aktara git sor bişey olmaz 😅

Bence eczaneye sor en azından yan etkisi falan olacak mı açıklar, aktarlar yuvarlak konuşur, anlık etki için eczane daha mantıklı bence, kadın çalışan da vardır bı ihtimal😂😂

Bence eczaneye sor en azından yan etkisi falan olacak mı açıklar, aktarlar yuvarlak konuşur, anlık etki için eczane daha mantıklı bence, kadın çalışan da vardır bı ihtimal😂😂
Eczanede bu tarz macunlar vs var mıdır ay hiçbirşey bilmiyorum kız ben 😀

Kız ne macunu, macun işi daha uzun vade gibi onu aktara bakarsın, anlık istiyorsan eczaneye bak sen 😂
Hm sprey vs dıyorsun sen anladım sımdı kız 😅😅 sağol canım bu vajinismus illetinde denemediği şey kalmadı en son çare bunu buldum dedim artık oylr birşey olsun ki tabi caize kudurtsun afedersiniz de o şekilde belki tutamam kendimi

Merhaba bende uzun zamandır bebek istiyorum yumurtlama döneminde isteksiz oluyorum strese giriyorum az evvel arastırdım peineli var macun kadın ayrı erkek ayrı ben ondan alıcam aktara valla soramam
Hepsi var canım ama beynimde bitirmiyorum ne kadar kayganlaşsam da izin veremiyorum

Merhaba

Back
X