Yasmin hapıHangi hapla hamile kaldınız doğum kontrol hapını düzenli kullanmadınız mı?
Düzenli kullandınız mı saatli?Yasmin hapı
Olan oldu, tovbenizi edip geride kalan iki çocuğa güzel bakın. Kondom, spiral, implant bunlardan birini de hapın yanına ekleyin. Hap kullanırken ya saatini şaşırmışsinizdir ya da aksamistirİyi günler lütfen kimse beni kınamasın benim 2 tane çocuğum var 2.istemeden oldu daha çok yeni iken hap ile 3.te hamile kalmış olmamı kabul edemedim o anki psikoloji ile 4 haftalık kese boşken kürtaj oldum şu an itten köpekten pişmanım şimdi diyeceksiniz pişman olacağınız şeyi niye yaptınız şöyle böyle inanın kürtaj karşıtı biriydim insan o an bi gaflete kapılıyor hiç dini boyutunu 2.çocugunu düşünemiyor ben böyle bir seyi nasıl yaptım eşim nasıl beni onayladı nasıl götürdü bilmiyorum ikimizde kötüyüz bundan yıllar önce biri dese çok kızardım 1 ay oldu toparlayamadm ben rabbime nasıl olurda karşı gelirim onun işine karışırım lütfen kınamayın kızmayın inan o anki kafam öyle ısrarla aldırmak istedi sonunu düşünmeden test yaptığımda kendimi öldüresim geldi o kadar kötü oldum ki hamilelik riskli doğum riskli keşke ben ölseydim de rabbime bunu yapmasaydım benim gibi olan varmı Allah rızası için dertleşelim iki çocuğum var yemin olsun bsey yeyip içemiyorum 10 kiloya yakın kilo verdim nasıl toparlıcam bilmiyorum
Galiba saati evetOlan oldu, tovbenizi edip geride kalan iki çocuğa güzel bakın. Kondom, spiral, implant bunlardan birini de hapın yanına ekleyin. Hap kullanırken ya saatini şaşırmışsinizdir ya da aksamistir
Sağolun insallahkimsenin sana kızmaya hakkı yok.Geçmişi değiştiremiyoruz. Hata da insanlar için. Zamanla için hafifler umarım.
Evet saate dikkat etmedimOlan oldu, tovbenizi edip geride kalan iki çocuğa güzel bakın. Kondom, spiral, implant bunlardan birini de hapın yanına ekleyin. Hap kullanırken ya saatini şaşırmışsinizdir ya da aksamistir
Evet zaten dediğiniz gibi ben o yüzden pişmanım Allah benim yaşadığım durumu kimseye yaşatmasın büyük bir ders oldu2 kez istemeden gebe kalmanız bana pek inandırıcı gelmedi. Doğru düzgün korunmuyorsunuz bence, doğum kontrol yöntemleri doğru kullanıldığında etkilidir. İsteğe bağlı kürtajda bir sıkıntı görmüyorum ama iki kez istenmeyen gebelik yaşamak kusura bakmayın ama büyük bir sorumsuzluk bana göre.
boyle sacma dualar etmeyin. iki minik bebegi olan insanin ölmek istemek gibi luksleri olamaz.keşke ben ölseydim de rabbime bunu yapmasaydım
HaklısınızOlan oldu, tovbenizi edip geride kalan iki çocuğa güzel bakın. Kondom, spiral, implant bunlardan birini de hapın yanına ekleyin. Hap kullanırken ya saatini şaşırmışsinizdir ya da aksamistir
2.çoccugumda korunmadm zaten ondan oldu 3.de hap kullanıyordm ama saatine dikkat etmiyordum evet haklısınız başta orda hata ettim ama diyorum ya vicdanenn hiç iyi değilim Allah beni affetsin güç kuvvet versin gerçtekn iyi değilimne kadar sagliksiz dusunuyorsunuz. bu kafayla iyi yapmissiniz bence aldirmakla
boyle sacma dualar etmeyin. iki minik bebegi olan insanin ölmek istemek gibi luksleri olamaz.
duaniz kabul olsa suracikta ölüp gitseniz iki bebeginize kim bakacak? kocanız mi? kocanizin anasi mi, yeni esi mi? sersefil olacak iki cocugunuz. sacma sapan konusup da allahtan belanizi istemeyin.
riskli dediğiniz gebelik 3 senede 3 sezeryan gibi bir risk mi? eger oyleyse tabii ki dogurmayacaksiniz. siz masada kaldigininiz gibi colugunuz cocugunuzun hayati kararacak, yeni dogan yasarsa anasiz kalacak vs
guzel bir senaryo mu?
buradaki tek hataniz korunmamak. hapla korunuyordum dediginize de inanmadım acikcasi. ortada bir hap vardir belki ama duzenli icseniz bir de degil iki kere nasil hamile kalasiniz?
demek ki dikkat edemiyorsunuz. 6 aylik deri alti implantlar falan var. onlarla korunun bundan sonra.
olan olmus biten bitmis.
belki çocuklarınız biraz büyüyünce, ekonomik olarak da uygunsaniz (ve psikolojiniz simdiki gibi bozuk olmazsa) koruyucu aile olmayi dusunebilirsiniz. dogsa kac yasinda olacaksa o yaslarda bir cocuga koruyucu ailelik yapsaniz belki vicdanen kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.